Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlarrrr,nasılsınızzz bugün eve anca gelebildim bugünde komşumun düğünü vardı yemege ve hayırlı olsuna gittik anneme uğradık derken akşam oldu şimdi kızlara banyo yaptırıp yatıracağım
banyoyu hazırladım size birbakayım dedim

ohhh herkesler gelmeye başlamış

evet canım çok hoşlarına gidiyo kızımla santraç oynadık şimdide sen yendin dedikçe coştu yoruldu şimdi uyuyakaldı...........

canım ya çok geçmiş olsun adagın falan varsa hallet derim canım.....

geçmiş olsun canım,rabbim büyüklerinden korusun:Saruboceq:

betul canım cok gecmıs olsun arkadasım
rabbım nazarlardan gorunmez kazalardan esırgesın ınsaallah canım
mıhrıban,gulzeyno kısssssss anam bıttı alın tatıl
geldım.yarından sonra bır nazın asısı bır aof kaydım carsı pazar alısverısım dısında evdeyım sekerım:roflol:
hafta sonuna garantı veremeyecegım ama:roflol:
herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
ıyı aksamlar dılıyorum
kahve yapacagım esımle karsılıklı ıcelım dedık kızlar uyudular az once.
meleklerımı de benım ıcın opun sekerlerŞeniz

afiyet seker olsun canım bizim içinde bir yudum cek.
Kızlara iyi uykular. Ne güzel erkenden uyuyorlar. Naz gündüz uyumuyor mu?
Yarın tüm kadro tamamlanır herhalde.
Herkese iyi aksamlara.s.a.s.

ruyacım adağımız falan yok,ama bi şeyler yapcaz.öptüm canım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım,rabbim büyüklerinden korusun:Saruboceq:

sağol canım,amin verilmiş sadakamız varmış.

çok sağolasın canım benim.olmasa iyi ama oluyo böyle kazalar.korkuttu beni kızım.bide çok telaşeli ortalığı ayağa kaldırdı.
canım tatilde seni pek göremedik buralarda,şimdide işlerin çok yine göremicez galiba.
maşallah kızlar uyumuş dinlensinler bakalım öp onları benim içinkaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere canım benim.:1hug:

kubrabetül geçmiş olsun canın allahım beterinden korusun :Saruboceq:
benim ufaklıkta bugün akşam üstü parmağını hafifçe kapıya kıstırmış
nasıl çığlık atıp bağırıyor sormayın mutfaktaydım koridorumdada çok uzun
koşucam diye düşüyordum nerdeyse kafamçokkarıştı
geldim baktım kızarıklık bile yok nasıl sinirlendim niye bu kadar bağırıyorsun diye
çok korktum ya o bağırmaya koptu parmak dedim kafamçokkarıştı
hepiniz erkencimisiniz bugün
rüyacım meleğin nasıl
güzelzeyno seninkide iyidir inşallah canım
adercim tatilin iyi geçmesine sevindim ben çok yoruldum tatil bitsin artık diyordum
kamilece bacım ne düğünü bu bitmedimi hala
komşuyuda evlendirmişsiniz allahım bir yastıkta kocatsın onları:Saruboceq:
dilanaz sen nasılsın canım
ceren2006 nerelerdesin
belinaycım meleğin daha iyidir inşallah
minikçim gezdin gezdin yoruldun gez bakalım şaka şaka
öptüm kızlar :1hug:a.s.

İYİ AKŞAMLAR KISLARRR
kubrabetül canım çookk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

kısslarrr nasıl resim koyucamm lütfen anlatırmısınızz

teşekkür ederim canım.senin meleğini de geçmiş olsun.
ya bu kızlar bizim yüreğimizi ağzımıza getircekler.hayırlısıyla bi büyüseler.gerçi o zaman dertleri de büyücekfisfisfis
öptüm canım iyi geceler:)))))))

bacım bayram tatilinde kimse gitmeden yapılsın diye düğünler sıraya girdi canım bayram boyunca düğün vardı burda cümleten bekarları arka arkaya evlendirdik:roflol:
dışardekiler işgüç ve okulu bahane etmesinler diye arka arkaya sıralandılar bol yeni gelinimiz oldukaydirigubbakcemile3mevlam sağlık ve mutlulukla beraber yaşlanmayı yaşamayı nasip etsin inş:Saruboceq:

saol canım benim ikimizde çok iyiyiz allahıma şükürler olsun öptüm seni........

ya kızlar yılbaşı çekilişini unttuk aklıma geldi yarın katılım için son gün olsun ok... salı günü çekiliş yapalım hadi arkadaşlar bekliyoruz herkesi ben şimdi listeyi tekrar yazcam............

Bende sana bugün soracaktım çekiliş ne oldu diye bende unutmuşum:uhm:...tabiii kocişi gördün çekilişi unuttun demi:jeyyar:

öyle oldu herhalde hatta eşimede anlattım çekiliş yapçaz die ne güsel falna dedi ama gitmiş aklımdan kızlar yarın son gün olsun salı 13.30 da çekilişi yapalım diyorum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…