Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese iyi geceler arkadaslar
Meleklerinize ve size güzel bir gece tatlı rüyalar diliyorum
Bu çiçekler tüm melek annelerinea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba hanımlar
kübracım tekrar geçmiş olsun canım.adağım falan yok diyosun ama sen yinede bol bol sadaska ver canım.kızının üstünde nazar olabilir.allah beterinden saklasın canım
ader maşallah kızın çok şekermiş annesi.allah bağışlasın yavrunu
ama şimdi kıskandım bak bendemi kızlarımın fotoğrafını koysam:roflol:
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

çok şeker bir kızın var...allah size bağışlasın canım...kızını benim için öpŞeniz

saol canım tşk ederim kızım şuanda yanımda,pek mutlu oldu başkada koysan dio yok yeter dedim...
kızım varya çok fena eşim aradı biraz önce telefonu açtı konuşuyo baba annem kadınlar kulübünde bence büyüyünce kadınlar kulübüne gircem dio..:roflol:

Seninki iyi daha girmeye başlamamış,benimki pc yi açtı mı hemen kadınlar kulübüne giriyor adımı şifremi yazıyor bizim topiğede giriyor hatta birkaç defa mesaj yazmaya çalışırken yakaladım.daha okumayı bile tam olarak sökmediler ama hepsini öğrenmiş,eğer birgün abuk subuk mesajlar gönderirsem bilinki kızım gönderiyor:roflol::roflol::roflol:çok cadı bu kızlar...

kuzun çok şekermiş allah bağışlasın canım
saol canım tşk ederim......

yok kız daha onları yapmıo pcyi açıo ama kkya falan girmio daha 3 yaşında benim kızım.......

İŞTE BENİM MELEKLERİMMMMMMMMMMMMM IRMAK VE ADA
maşallahh annesi allah bağışlasın canım meleklerini,şekerlere bak
nede güzel bakmışlar öyle bizim uyumayan şekerre baksen ablasının kucağına kurulmuşmaşallah canım rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…