Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın arkadaslar:teytey:
masallah herkes kalkmıs tam kadro ne güzel:sm_cool::sm_cool:
hepinize güzel bir hafta diliyorum
Bugün ben yogunum evişleri mağlum pazartesikafamçokkarıştı
Hepinize kolay gelsin
Sevgilerimle...a.s.:1hug:

arkadaşlar canım çok sıkkın ya
eşim bu hafta çalışıcak,sonra yine 15 gün ücretsiz izne çıkıcaklarmış
ya nasıl yapıcaz bilmiyorum
kira,faturalar,borçlar.
off of
cerencim sıkma canını hala bizimde iş düzenimiz yok iyiki
annemin emekli maaşı var yoksa halimiz haraptı
2 çocuk büyük lise sonda küçüğün isteği bitmez seni çok iyi anlıyorum canım :1no2:
günaydın kızlar
meleklerinizi ve sizleri
kocaman öpüyorum.hepinizi çok özledim.
şükür bende iyi oldum.
ama şu tatil yokmu çok ama çok uzun geldi.
umarım sizler ve melekleriniz iyisinizdir.
efsunefe hoş geldin canım iyi olmana çokkk sevindim geçmiş olsun tatlım

dilanaz bizede gönderkaydirigubbakcemile3 benim kızlar hiç kar görmedi malesef
burda yağmıyor malum
çıkmam lazım kızlar benim büyük kız lahana dolması istedi
sarma yapıcam buyrun gelin yiğelim öptüm melek anneler :1hug:a.s.

günaydınlar kızlarrrr
bugün erkenciyim, erkenden gidip bebişimin aşısını yaptırıp geldim hihoyyyt
ev işlerinide dün halletmiştim :jeyyar:
ohhh bugün rahatım ama öğlesonu kızıma havuçlu kek yapıcam :icecream:
keşke sizin meleklerde yakında olsada hep beraber yeseler kaydirigubbakcemile5
bu arada resimleri gördüm melekleriniz çok tatlı Allahım bağışlasın, bendemi koysam naapsam resimlerini :jeyyar: ayrıca resimlerden anladığım kadarıyla genelde iki çocuk arası 7-8 yaş falan galiba. benimkilerin arasındada 8,5 yaş var.

arkadaşlar canım çok sıkkın ya
eşim bu hafta çalışıcak,sonra yine 15 gün ücretsiz izne çıkıcaklarmış
ya nasıl yapıcaz bilmiyorum
kira,faturalar,borçlar.
off of

canım ya üzülme demek istiyorum ama ne yazcam bilmiyorum malesef bu kriz herkesi etkiledi .....

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum...
yeni kalktım kızıma kahvaltı yaptırıp okula göndercem sonra faturalarımı ödemeye çıkçam bende işlerim var çarşıda...
rüyanaz için yorumlarınıza çok tşk ederim ...allah hepimizin yavrusunu korusun onları bize bagışlasın.....
öpüyorum kızlar listeyi güncelliycem çekilş yarın 13.30 da........

--------------------------------------------------------------------------------

1....rüyanaz
2...tinkimi
3...minik kuşlarım
4...belinay
5...nightrose
6...gonca2206
7...efsunefe[/color]

çekilişe bekliyoruz herkesi......

teyzesi kızımada bir dilim gönderirmisin? havuçlu keki çok severdea.s

günaydınlarrr maşallah herkes gelmiş erkenden bi ben geç kalmışım,tatil yapamadık kı günlerdir çok erken kalkıyorduk yoruluşuz bu sabah hepimiz uyanamamışız saatleride duymamışışız kızlarda okula gidemediler,şimdi kahvaltı yapacağız size bi bakayım dedim
efsunefe hoşgeldin arkadaşım iyileşmene çok sevindim:)))))))))))))
lahanabebek maşallah canım meleğine allah nazarlardan saklasın aminnn
hepinize kocaman öpücüklerrrrr görüşmek üzere

herkese günaydın kızlar nihayet hayat eski düzenine geri döndü sanırım ..gerçi benim için tatil hiç olmadıki zaten tek farkı kızım okula gitmedi ...bazı ....... vatandaşlar tatiliminde içine etmeyi başrdılar altı üstü kocişimin 1,5 gün izni vardı sayelerinde yarım gün tatil yaptık...bir gürgün cinnet geçirip kötü şeyler yapıcammmmmmkötükedihüsokötükedihüsoçok sinirliyim çokkkk

ah canım sen kime kızdın bakim:uhm: tatilinizi kim mahfetti söle sana yardıma geleyim
sen saçlarını yolkaydirigubbakcemile:mymeka: ben döveyim:mymeka:

kime olabilir şekerim tabiki kayınpederim ve muhterem zevcelerine.. biz aynı binada oturuyoruz onlarla ama bu bayram tutup köye gittiler ee tabi bizde mecburen peşlerinden zaten izni yok eşimin olanıda sayelerinde yolda geçti bir saatlik yola git gel gün bitti. çocuklar mahvoldu yollarda.. gelde cinnet geçirme sanki evlerinin suyu çıktı...

zaten bizsiz gittiler biz bayramın ikinci günü el öpmeye gittik zat-ı allerine ... burda durupta bayramlaşsaydık olmuyodu maksat eziyet olsun...

hııııııııııııımCADIARZU anladım
yani maksat eziyet olsun ölemi
ah böleleri varya nasıl kızıyorum klava:
kendi çocuklarını mutsuz ediyolar bilmiyolarmı

mutsuz etmeyi bırak zaten adamcağız uykusuz eşim kuaför olduğu için arife günü gece eve gelmeden çalışıyo bayram sabahı saat 9 da işten geldi birde kurban telaşı aşırı uykusuz bir insanı ertesi gün sabah erkenden kalkıp 1.5 saat araba kullanmasını sağladılar ben kıyamıyorum eşime ama onlar çocuklarına kıyıyorlar.. nasıl ana babalıksa anlamadım...

lahanabebek ne bir dilimi kıs iste tüm tepsiyi yollayayım kaydirigubbakcemile5
sevvalcik sende sıkma canını, olan olmuş, keşke eşin onlara uygun bir dille tatilinin az olduğunu söyleyip köye sizin gidemeyeceğinizi söyleseydi, gitmeden bayramlaşsaydınız peşin peşin.
gerçi huylarını bilmeyince bize söylemek kolay geliyor ama birde küsüp hava falan yapan tiplerse mecbur kaldınız sanırım klava:

hemde ne mecbur canım yaşlıyız ölücez herdediğimizi yapın psikolojisindeler hemen herşeyde mezarlarının yerinden bahsediyolar...bu gidişle onlardan önce biz ölücez sinirdenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…