Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah canım benim sağolasına.s.a.s.a.s.:1hug:

ya bu konuda çok fazla konuştum ama izin olayımızın ne kadar olduğunu bilipte yapıyolar zaten bana kıllık olsun diye. 10 yıldır çektiklerim en sonunda mideme yansıdı onların yüzünden 28 yaşındayım ve ülserim var ...herşeyi sineye çeke çeke böyle oldum..

slm minik kuslarım yazık ya senın kızına nasılsın canım benım bu ara giremıyorum.biraz sıkıntılarım var. öptüm canım kendıne ıyı bak.

canım biz dışarıdan ne söylersek boş allah sana kolaylık versin

canım biz dışarıdan ne söylersek boş allah sana kolaylık versin

amin canım sizlerde olmasanız derdimi paylaşacak hiç kimsem yok aileme yıllardır hiç bir sıkıntımı anlatmadım onların üzülmesini istemiyorum..ama iyiki siz varsınız.....iyiki bu siteyi ve bu topiği bulmuşum...

selam canlarım benım
butun ıslerımı bıtırdım yemegı yaptım kızları yıkadım sımdı yattılar bende sızlere bır bakayım bıraz dınleneyım dedım
masaallah sekerler sabah sabah kaynatmıssınız
sevvalcık canım benım;cok uzuldum senın adına canım yaa kıyamam ben sana
hıc canını sıkıp stres yapıp saglıgından olmaya degermı canım yaa
valla bır cınnete bakıyor sekerım.bıgun bı cınnet gecır bak nasıl mum oluyorlar
yaslılık olum tabıkı saygı buyuge gerektırır ama olum sırayla degıl canım
ınsanı oldurur oylelerı olmez valla
herzaman dedıgım gıbı hakedene hakettıgı kadar deger vereceksınkı kendı degerını kaybetmeyesın
sen guzel canını hıc sıkma
esın ne dıyor bu duruma canım.
benım esımın 9gun tatılı vardı ıkıncı gun gıttı okadar sadece yakın oturuyoruz bırde karsı sıtedeler bırdaha ugramadık valla.hıc gelemem oyle seye
zamanında bana da cok yaptılar bır cınnete baktı sekerım.2 sene sustum sustum bır delırdım 5 senedır mumlar.gorusmuyorum ben evımede gelıp gıtmezler.esım cocuklarla ayda bır gıder gorur
mesafenı koru canım sanada yazık bır kere yasıyoruz su dunyada onların keyfıne goremı yasayacaksınız.
sızınde bır hayatınız oldugunu kabul etmek zorundalar hakkında hayırlısı olsun ınsaallah canım benım
tanger canım benım selam,
hayırdır bebegım onemlı bısey yoktur ınsaallah
benım kıza neden yazık anlayamadım canım asısından dolayımı dıyorsun?onun saglıgı ıcın o yuzden sorun etmıyorum.
herkesı opuyorum sekerler
hazır kızlar uyumusken bende bıraz tembellık edeyım tv karsısında kestıreyım accık
opuldunuz melek annelerım

a.s.
meleklerim vede güzel annişleri
haftaya güzel sağlıklı vede mutlu bi şekilde başlarsınız inşallah canlarım
hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum
10 gündür gelemedim KK ye hepinizide çok özledim Şeniz kucak dolusu sevgiler benden hepinize :enbuyukkk:

merhabalar ev işlerini bitirdim,şimdi markete gitcez kızımla.
yemeğimi de koyup gelcem,tabii kızım rahat verirse.
kapris hoşgeldin canım nasılsın,nerelerdeydin?
sende tam tatil yaptın galiba.

KubraBetul hoşbuldum canım tşk iyiyim sen nasılsın meleğim nasıl
evet koçişim bayram nedenıyle 10 gün evdeydi tam bi bayram oldu çocuklarla bana :))
ohh maşallah işleri bitirmişin yemekte yapılıyor sana vede meleğine iyi alış verişler diliyorum bitanem

merhaba hanımlar
maşallah herkes tam kadro burda
lahanabebek kızın çok güzelmiş canım allah bağışlasın
şevvalcik boşver her şeyi kafana takma canım sağlık herşeyden önemli. inan bana 10 sene sonra şimdi kızdığın birçok şeye güleceksin bazen biz kadınlar kendimizi çok yıpratıyoruz değmez güzelim umursama herşeyi.kendini yıpratma
cerencim sende moralini bozma güzelim.biliyorum işsizlik kolay bir durum değil ama allah her zaman kullarına yardım eder canım yeterki şükretmeyi bil
efsuncum iyi olduğuna sevindim canım aramıza tekrar hoş geldin
kapris sende hoşgeldin canım
hepinizi öptüma.s.a.s.

ben tekrar geldim kızlar
işlerim bitti dışada
cereni uyuttum
yemeklerimi sabah erkenden haazırlamıştım rahatım yani
temizliği yarına bıraktım bugün çok yoruldum
sizin gününüz nasıl geçiyor melek anneleri

merhabalar ev işlerini bitirdim,şimdi markete gitcez kızımla.
yemeğimi de koyup gelcem,tabii kızım rahat verirse.
kapris hoşgeldin canım nasılsın,nerelerdeydin?
sende tam tatil yaptın galiba.

ooo maşallah sana
şu saat oldu hiç bir iş yapamadım bir tek kızımı banyo yaptırdım çamaşır serdim o kadar canım daha kalkıp iş yapacam
bu gün burda çok güzel bir hava var
şimdilik byyyyyyyyyyy canlarım:teytey:

canımsın benim ya kıyamam ben sana
nezaman istersen burdan seve seve seni dinler teselli etmeye çalışırız
elimizden geldiyince

merhaba hanımlar
maşallah herkes tam kadro burda
lahanabebek kızın çok güzelmiş canım allah bağışlasın

cağolasın canımcım
sende kızlarını koysana bizde görelim

allah bağışlasın çok şeker bir kızın varmış

sevvalcik seni anlıyorum canım,valla kafaya takma dicem ama olmuyo,bende takarım herşeyi.ama sonra kafaya taktıklarımız bize hastalık olarak geri dönüyo.eşinin tutumu da çok önemli.eşin senin yanındaysa gerisi boşvermeye çalış.
mihriban nasıl olduysa çabuk bitirdim,valla bende anlamadım.normalde öğleden sonra ancak başlayabiliyorum işlere.hadi canım işleri bitir de gel yine.kolay gelsin sana
cerencim hoşgeldin canım.hadi bugünkü işlerini bitirmişsin.ev işi hiç bitmiyo zaten.yap yap yine aynı.bu arada cerenin resimlerine baktım.çok tatlı maşallah

kızlar benim boynum çok ağırıyo kolumada vuruyobenneyaptımki
bende boyun fıtığı var tekrar nüksetmesinden korkuyom:1no2:
kocişim bilgisayarda çok oturmaktan diyonaniknanik inşallah öyledirde fıtıktan olmasın
bu gün hiç iş yapmadım valla kaynanam sağolsun gelip yaptıa.s

Selam kızlar nasılsınız...lahanabebek benimde son günlere boynum ve sırtım çok ağrıyor bencede bilgisayar başında fazla oturuyoruz ondandır.ne güzel kaynanan varmış gelmiş işleri yapmış oohhh...şutarafagitti benimki hayatta yapmaz gelir seyreder sadece...Çok üzgünüm çoook hepinizi öpüyorum canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…