- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.441
lahanabebek ne bir dilimi kıs iste tüm tepsiyi yollayayım kaydirigubbakcemile5
sevvalcik sende sıkma canını, olan olmuş, keşke eşin onlara uygun bir dille tatilinin az olduğunu söyleyip köye sizin gidemeyeceğinizi söyleseydi, gitmeden bayramlaşsaydınız peşin peşin.
gerçi huylarını bilmeyince bize söylemek kolay geliyor ama birde küsüp hava falan yapan tiplerse mecbur kaldınız sanırımklava:
hemde ne mecbur canım yaşlıyız ölücez herdediğimizi yapın psikolojisindeler hemen herşeyde mezarlarının yerinden bahsediyolar...bu gidişle onlardan önce biz ölücez sinirdenn...
ya bu konuda çok fazla konuştum ama izin olayımızın ne kadar olduğunu bilipte yapıyolar zaten bana kıllık olsun diye. 10 yıldır çektiklerim en sonunda mideme yansıdı onların yüzünden 28 yaşındayım ve ülserim var ...herşeyi sineye çeke çeke böyle oldum..
canım biz dışarıdan ne söylersek boş allah sana kolaylık versin
merhabalar ev işlerini bitirdim,şimdi markete gitcez kızımla.
yemeğimi de koyup gelcem,tabii kızım rahat verirse.
kapris hoşgeldin canım nasılsın,nerelerdeydin?
sende tam tatil yaptın galiba.
amin canım sizlerde olmasanız derdimi paylaşacak hiç kimsem yok aileme yıllardır hiç bir sıkıntımı anlatmadım onların üzülmesini istemiyorum..ama iyiki siz varsınız.....iyiki bu siteyi ve bu topiği bulmuşum...
merhaba hanımlar
maşallah herkes tam kadro burda
lahanabebek kızın çok güzelmiş canım allah bağışlasın
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/235689-tatli-kizim-cerenin-fotograflari.html
kızlar cerenimin resimlerini ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?