- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.581
minigim canım sakın yanlış anlama ya ben o anlamlarda sölemek istemedim kesinlikle çok seviom seni yafrum.........kızlar ben gittim hadi grş özleyin beni..............
tinkimi gecmiş olsun yengene
belnayda hayırlısıyla gelir şe cıkmaz insallah
miniigim ne okulu kurs filan mı
selam kızlar
nasılsınız bakem
hastalara geçmiş olsun
hepiniz iyisinizdir umarım
hepinizi öpüyorum
miniğim bana sıra geldiğinde
benim yerime sen çek gülüm
malum durumları biliyorsun canım
selam kızlar
kimsecikler kalmamış sanırım şu an.
rüyanaz sen nereye gidion kıs, ne valizi hazırlıon??
teşekkür ederim frezyacım allaha şükür perfonmans ödevlerimiz bitti..zaten bu ödevleri çocuklara değil analarına veriyolar...
lıslar ben geldim hepiniz çıkmışsınız
neyse canlarım görüşmek üzere
mucxxxx
merhaba hanımlar
herkesi çekiliş heyecanı sarmış
rüyanaz güle güle git canım seni özlemezmiyiz hiç kız
minik okullumu olucan kızkaydirigubbakcemile3
iyi canım allah zihin açıklığı versin
bende kızları parka götürdüm şimdi geldim.burda hava güzeldi biraz oynasınlar dedim
birazdan kalkıp yemek yapacam bulaşık yıkıyacam
ayyy bu ev işi hiç bitmiyo.minik bendemi bir okula yazılsam kız:roflol:işleride kocama devrederim nasıl fikirCADIARZUevin halini düşünemiyorum bileÇok üzgünüm çoook
anladım miniğim iyi edersin bitir okulunu benimde yükseklisans devamsızlıktan gitmişti af geldi basvurcam ama yine gidemssem olmıycak tabi
lıslar ben geldim hepiniz çıkmışsınız
neyse canlarım görüşmek üzere
mucxxxx
kız ben burdayım
beni adamdan saymıyomusun yoksa:roflol:bak şimdi çok kırıldım:çok üzgünüm:
şaka canım görüşürüz byyyyyyyyy:teytey:
iyi geceler kızlar...bugün kızımı doktora götürdüm ciğerleri kötü dedi doktor bu geceyi rahat geçirmesi için hava verdiler yeni geldik sayılır.yarın sabah ta erkenden hastaneye çağırdı astım tahlili falan birsürü tahlil yapılacak..kızlar dua edin inşallah birşey çıkmaz yavrumda çok moralim bozuk,galiba doktor astımdan şüphelendi.Bu arada çekilişi sabah 10 da yapacakmışsınız herhalde ben olamıcam siz yaparsınız bana kim çıkarsa haber verirsiniz artık...öpüyorum hepinizi...iyi geceler...
kızlr ben bugün giremicem artık bi günaydın deyip bakıp kaçcam
bütün gece ağrımdan yatmadım boynum ve kolum çok fena doktorumu aradım saat 10 da randevum var bakalım ne dicek sanırım tahlil vede film isticek:1no2:
benim çok ağrım var oturamıyorum sizleri vede meleklerimi öpüyorumŞeniz
Günaydın arkadaşlar,
cumartesi günü kardeşimi askere yolladık,çok zormuş asker yollamak,Rabbim tüm asker ve polisimizi korusun.Bende kayserideydim pazar günü geldik.
Nasılmış bakalım meleklerimiz ve anneleriŞeniz
lahanabebegım canım cok gecmıs olsun
ınsaallah ıyı haberlerle gelırsın canım
aktınya canım allah kavustursum canım benım
evet cok zor oluyor canım yaa.bende gecen subat kucuk kardesımı gonderdım.mayısa gelecek ınsaallah.onumuzdekı ayda ortanca kardesımı gonderecegız.
her ızne gelıs her ugurlama gururla huzunu bır arada yasatıyor
rabbım tum askerlerımızın yanında olsun ınsaallah
herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
sabah erkenden kalktık ve nazın asısı ıcın telefon ettım.ası gelmıs gıdıp yaptırdık.sukurler olsun onu da hallettım.sımdı kahvaltı yapacagız
gorusmek uzere ınsaallah canlarım opuyorum sızlerı
minigim canım sakın yanlış anlama ya ben o anlamlarda sölemek istemedim kesinlikle çok seviom seni yafrum.........kızlar ben gittim hadi grş özleyin beni..............
selam kızlar
nasılsınız bakem
hastalara geçmiş olsun
hepiniz iyisinizdir umarım
hepinizi öpüyorum
miniğim bana sıra geldiğinde
benim yerime sen çek gülüm
malum durumları biliyorsun canım
oyy oyy kuşum sen kırılma canım benim :1hug:
kusura bakma Ada birden ağlayınca hemen yanına gittim göremedim canım benim
öptüm şekerim Şeniz
minik kuşum aslında af çıkınca bende faydalanmak istdim ama kocişim bırakmadı:jeyyar: Ada daha çok küçükl bide hasta kan değerleri falan düşüyo yaa onun için canım yaa kaldı :ecrin_bebek:
ama kafama koydum seneye kayınvaldem yanıma gelirse Ada yı ona bırakıp önce ehliyet kursuna gamyoncuiremsusonrada ne kurs bulursam gidicem valla evde otur otur çok sıkıldım sizlerde olmasanız ne olurdu bilemem laelaelaelaelaehepinize teşekkür ederim canım arkadaşlarım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?