Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kız mınk bu net benim işime yaradı vallahı burda sizde olmasanzi kimle konuşacam bilmiyom iyiki varsiniz arkadaşlar hepinizi seviyorum

sagolasın canım benım
bende sızlerı opuyorum canım benımŞenizŞeniz

kız mınk bu net benim işime yaradı vallahı burda sizde olmasanzi kimle konuşacam bilmiyom iyiki varsiniz arkadaşlar hepinizi seviyorum

hepınızın oyle canım
cok guzel dostluklar kurduk paylasımlarımız oluyor
allah muhabbetımızı bozmasın ınsaallah
sagol canım sende ıyıkı varsın sekerım:1hug:

Minikkuşum eğer ben çıkarsam canım benim, yerime sen çekersin olur mu bitanem? Birazdan eve gidicem çünkü Herkesi öpüyorum, sevgilerŞeniz

[QUOTE="NightRose";4563979]Minikkuşum eğer ben çıkarsam canım benim, yerime sen çekersin olur mu bitanem? Birazdan eve gidicem çünkü Herkesi öpüyorum, sevgilerŞeniz[/QUOTE]

ok canım hallederım sorun degılde
belınayda kaldık
haber gelmedı ondanda
hastane kosturmacası yorulmustur tabı
haberlerde ıyıdır ınsaallah
yarına kalacak gıbı canım sanırım
belınay kımı cekerse ona gore devam ederız tatlım
gorusmek uzere canım
ıyı aksamlar dılıyorum

herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
esım gelmek uzere kızlar salondakı oyuncakları topluyor bende mutfaga gıdeyım soframı hazırlayayım
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere aksama ınsaallah
opuyorum meleklerımıde

iyi akşamlar melek anneler ben geldim kimse yok :1no2:
çekliş yaplımadımı :uhm:yengemi hastaneye götürdüm tonsiyonu çıkmış
serum dilaltı verdiler rahatladı evine getirdim şimdi daha iyi torunu askere gitmişti
bayramın son günü onunla konuşmuş üzülmüş canım ya ama şimdi iyi
naptınız bakalım ben yokken nerelerdesiniz :1hug:

iyi akşamlar kızlar ben geldim bekletmişim sizi kusura bakmayın 4 gibi geldim ama o saattir arkadaşlarım,komşularım geldi sağolsunlar şimdi girebildim.kızıma alerji testi,2 tane kan tahlili yapıldı ciğer filmi ve sinüzit için film çekildi alerji testinde ev tozuna karşı alerjisi çıktı ciğerlerinde ise bronşit çıktı yani alerjik astım dedi çok dikkat edilmesi gerekiyormuş çok korunması gerekiyormuş yarında verem testi yaptırıcam sonuçları alınca doktoruyla görüşücem bugün tam olarak konuşamadım içimi rahatlatamadım.tedavi verdi.3 aylık heyet raporu falan çıkarttılar ilaçları ücretsiz alabilmem için,işte böyle arkadaşlar inşallah tedavisi bittikten sonra iyileşir yavrum.Hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDİYORUM beni hiç tanımadığınız halde bu kadar merak ettiğiniz için canlarım sizleri çoooooooooooook seviyorum...

canım geçmiş olsun yarında doktorla konuş iyice aklında bişey kalmasın
korma canım inşallah düzelecek benim büyük kızımdada var alerji
doktorun verdiği talimatları uygularsın odasındaki halılar kaldıralacak olması
lazım ama tam bilmiyorum canım çok iyi bakımla düzelir canım :1hug:
bende yarın doktora gidicem gözüm için bütün gün kapkara gözlükle dolandım
kaşındı durdu saat 10 a randevu aldım
bizde seni çok seviyoruz arkadaşım bende iyiki bu topiğe katılmışım
burası çok sıcak sevgi ve saygı dolu canlarım benim Şeniz

belinay canım çookk geçmiş olsun korkma canım mutlaka tedavi sonuç verecektir. itinalı bi annesin eminim özen ve bakımla bişeyciği kalmıycak meleğimizin yarında dr la konuşta canım kafana takılan herşeyi sor için rahat etsin meleğini ve seni öpüyorum

Belınay canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
dıkkat edeceksınız artık yarında ınsaallah guzel haberlerını alacagız canım
drla konus ıyıce
ne demek sekerım tabıkı bızler bunun ıcın varız canım benım
cekılıse devam etmek ıstersen sende sıra cek yaz canım halledelım ıstersen bugun
tınkımı canım benım yengenede cok gecmıs olsun arkadasım
acıl sıfalar dılıyorum canlarım

Sağolun kızlar yarın verem testi yaptırıcam sonuç 3 gün sonra çıkıyor bildiğim kadarıyla yani 3 gün sonra doktorla görüşebileceğim...evet tinkimi oturma odasında kesinlikle çocuk yatmayacak dedi odasına alerjik halı alın orada yatsın dedi(zaten almıştım),haftada 1 nevresimleri değişecek kaynak suda yıkanacak sulu süpürge kullan yada çocuk yokken temizlik yap dedi de ben bunların hepsini zaten yıllardır yapıyordum çünkü benimde alerjim var bu konulara çok önem veriyorum rahatsızlandığım için aynısı kızımda da çıktı.zaten doktor bana demişti sende varsa çocuğunda çıkması çok normal diye.sanada çok geçmiş olsun canım...

dıkkat ettıgın surece endıselenecek bısey yok canım bak
genetık demekkı sendede varmıs
bu konuda dıkkatlı olduguna gore ıyılesecek ılaclarınıda kullanınca ınsaallah
bununla gecmıs olsun canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…