- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.601
çok geçmiş olsun canım.inş sonuçlar güzeldir.dualarım seninle rabbim şifalar versin.
haberlerini bekliyoruz.
geçmiş olsun canım.inş çabucak iyleşirsin.bizi habersiz bırakma olur mu?
allah kavuştursun canım.hayırlısıyla görevini yapıp gelir inş.allah yardımcısı olsun kardeşinin ve bütün mehmetçiklerimizin.
asker geçirmek hem gurur verici hemde çok zor geliyo.benim büyük kardeşim yaptı askerliğini.şimdi küçükte sıra ama okuyo.
miniğim nasılsın canım.geçmiş olsun nazıma en sonunda olmuşsunuz aşınızı.
öpüyorum meleklerimikaydirigubbakcemile3
kız mınk bu net benim işime yaradı vallahı burda sizde olmasanzi kimle konuşacam bilmiyom iyiki varsiniz arkadaşlar hepinizi seviyorum
iyi akşamlar kızlar ben geldim bekletmişim sizi kusura bakmayın 4 gibi geldim ama o saattir arkadaşlarım,komşularım geldi sağolsunlar şimdi girebildim.kızıma alerji testi,2 tane kan tahlili yapıldı ciğer filmi ve sinüzit için film çekildi alerji testinde ev tozuna karşı alerjisi çıktı ciğerlerinde ise bronşit çıktı yani alerjik astım dedi çok dikkat edilmesi gerekiyormuş çok korunması gerekiyormuş yarında verem testi yaptırıcam sonuçları alınca doktoruyla görüşücem bugün tam olarak konuşamadım içimi rahatlatamadım.tedavi verdi.3 aylık heyet raporu falan çıkarttılar ilaçları ücretsiz alabilmem için,işte böyle arkadaşlar inşallah tedavisi bittikten sonra iyileşir yavrum.Hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDİYORUM beni hiç tanımadığınız halde bu kadar merak ettiğiniz için canlarım sizleri çoooooooooooook seviyorum...
sağolun kızlar yarın verem testi yaptırıcam sonuç 3 gün sonra çıkıyor bildiğim kadarıyla yani 3 gün sonra doktorla görüşebileceğim...evet tinkimi oturma odasında kesinlikle çocuk yatmayacak dedi odasına alerjik halı alın orada yatsın dedi(zaten almıştım),haftada 1 nevresimleri değişecek kaynak suda yıkanacak sulu süpürge kullan yada çocuk yokken temizlik yap dedi de ben bunların hepsini zaten yıllardır yapıyordum çünkü benimde alerjim var bu konulara çok önem veriyorum rahatsızlandığım için aynısı kızımda da çıktı.zaten doktor bana demişti sende varsa çocuğunda çıkması çok normal diye.sanada çok geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?