- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.721
bu jestine karşılık bütün tencereyi sana gönderiyorum canımellerine sağlık canım.
onu sarmasıda ne zahmetli olur, seslenseydin hep beraber sarıverirdik hihoyyyt
sarması zor ama yemesi nede kolay dimi, çerez gibi gider valla :roflol:
canım benim kaçırdın valla dolmalarıoh oh oh hamarat hatun senı
ellerıne saglık sekerım
sarma mantı manyagı olarak tam benlık gelıyorum canım ac kapıyı:roflol::roflol:
MİNİK
canım benım oyuncu oyunculugunu yapsa sorun degılde adamlar ne yapsın cekımlerı ıhmal edıyormus
gecen senede uyusturucudan dolayı uzaklastırılmıstı
ben ızlemedım o dızıyı kım o mustafa ayol
gercı alırızanın cocuklarına uygun bır karakter gelmıs sanırım
aılede bır tecavuzcu eksıktı tam super oldu
kız minik vallahi ömürsün sen :roflol::roflol::roflol:diyorum ya sen bu yaprak dökümü yorumlarını güzel yapıyorsun diye yasantındada olayları böyle tiye alabiliyorsan mutlu yasama sanatını çözmüşsün demektir. Ne güzel:sm_cool:
bu jestine karşılık bütün tencereyi sana gönderiyorum canım
adresi ver sen hele:roflol:
canım benim kaçırdın valla dolmaları
hepsini crescentmoon
a gönderdim:tomato:
sana yeniden sararım bengülüm
sen yeterki buyur gel:1hug:
kıs napayım sekerım cıddıye aldım omrumden gıdıyordu
dedım nasılsa olecem tıye alayımda zevk alayım barıı
demı ama sekerım
sagolasın guzel dusuncelerın ıcın sekerımŞenizŞeniz
teşekkürler canım...niye bilmiyorum bize 3 aylık verdi raporu belki o kadar gerek görmüştür daha sonra uzatırız diye düşünmüş olabilir.senin kızın ne kadar zamandır tedavi görüyor?şimdi nasıl?
ellerine sağlık canım.
onu sarmasıda ne zahmetli olur, seslenseydin hep beraber sarıverirdik hihoyyyt
sarması zor ama yemesi nede kolay dimi, çerez gibi gider valla :roflol:
sağol canım teşekkürler,ikisininde aynı gün olması iyi oldu ikisi birden çıktı tatlı cadılar iyi canım çok şükür kaydirigubbakcemile5seninkiler nasıl canım iyidirler inşkamilecim cnm ellerine sağlık cnm ne güzel şeyler yapmişin afyet olsun bende çok yaptım okul için nasılsın cnm kızlar nasıl öpyorum tatlım kolay gelsin
Ne güzel en güzelide bu ben her zaman basarılı olamıyorum
Ama netten de olsa bize pozitif enerji verdiğin için sağolasın:sm_cool:a.s.a.s.
kızlar bişey sorcam şevket yerine mustafanın oynayacağı kesinmi ben menekşe ve halildeyken mustafadan nefret etmiştim şimdi yaprak dökümüne olan sevgimi sarsılmasından korktum. keşke daha sempatik, karizmatik, yakışıklı (brad pitt yada bruce willis olabilirdi) birini koysalarmış bana göre ha mustafa ha nuri alço bişey değişmez...
kızlar bişey sorcam şevket yerine mustafanın oynayacağı kesinmi ben menekşe ve halildeyken mustafadan nefret etmiştim şimdi yaprak dökümüne olan sevgimi sarsılmasından korktum. keşke daha sempatik, karizmatik, yakışıklı (brad pitt yada bruce willis olabilirdi) birini koysalarmış bana göre ha mustafa ha nuri alço bişey değişmez...
slm geçmiş olsun..ben yeniyimm güzel dostluklarr ve paylaşımlar diliyorumm...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?