Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ellerine sağlık canım.
onu sarmasıda ne zahmetli olur, seslenseydin hep beraber sarıverirdik hihoyyyt
sarması zor ama yemesi nede kolay dimi, çerez gibi gider valla :roflol:
bu jestine karşılık bütün tencereyi sana gönderiyorum canım
adresi ver sen hele:roflol:

oh oh oh hamarat hatun senı
ellerıne saglık sekerım
sarma mantı manyagı olarak tam benlık gelıyorum canım ac kapıyı:roflol::roflol:
canım benim kaçırdın valla dolmaları
hepsini crescentmoon
a gönderdim:tomato:
sana yeniden sararım bengülüm
sen yeterki buyur gel:1hug:

kıs napayım sekerım cıddıye aldım omrumden gıdıyordu
dedım nasılsa olecem tıye alayımda zevk alayım barıı
demı ama sekerım
sagolasın guzel dusuncelerın ıcın sekerımŞenizŞeniz

ay kıyamam ben sana canım benım
yemıs kadar oldum sagolasın
ben bayram oncesı 3kılo sarıp attım buzluga yarısını bayram tatılınde yedık yarısı duruyor bugun yarın pısırecegımm

sekerler ben kactım
bugun baya abarttım pc basında durmayı
kızım uyandı bıraz onunla ılgıleneyım
ablamız yanına gıttı sımdı
odada oynasıyorlar bende eslık edeyım
gorusmek uzere ınsaallah
opuldunuz sekerler byeeeeeeeeeee

kıs napayım sekerım cıddıye aldım omrumden gıdıyordu
dedım nasılsa olecem tıye alayımda zevk alayım barıı
demı ama sekerım
sagolasın guzel dusuncelerın ıcın sekerımŞenizŞeniz

Ne güzel en güzelide bu ben her zaman basarılı olamıyorum
Ama netten de olsa bize pozitif enerji verdiğin için sağolasın:sm_cool:a.s.a.s.

kızlar bişey sorcam şevket yerine mustafanın oynayacağı kesinmi ben menekşe ve halildeyken mustafadan nefret etmiştim şimdi yaprak dökümüne olan sevgimi sarsılmasından korktum. keşke daha sempatik, karizmatik, yakışıklı (brad pitt yada bruce willis olabilirdi) birini koysalarmış bana göre ha mustafa ha nuri alço bişey değişmez...

Kızım 2.sınıftaydı ilk doktora gittiğimizde Bir fiil 3 sene singulair+ infloıcort spray bricanly sprey kullandık 5 sınıf yaz tatilinde bıraktık Singulair kortizonlu bir hap olduğundan kızım kiloludu ne zamanki bıraktık 7-8 kilo verdi ve normal kilosuna ulaştı geçen yazdan itibaren
Şimdi Allaha şükür iyi.. Fakat bazen alerjik rinit tetikliyor o dönem de 3-4 gün singulair veriyoruz işe yarıyor Bizim ki uzun süreçliydi yani.. Genç kızlığa gelmeden hafiflemiş hatta bayağı gerilemiş oldu Ama ömür boyu oto kontrollü yaşam sürmek lazım işte,, Alerjisi çıktığı toz akarı, yün, ağaç çimen poleni ve küften uzak olmalı kızım.. çünkü alerjik astım vs sinüziti bronşiti faranjiti anında tetikliyor.. Bu yüzden dikkatimizi kaybetmemeliyiz bitanem.. Bugünlerde daha çok dikkat ediyorum ama kızımın eklem yerlerindeki ağrılar yine tekrarladı ona da canım sıkılyor. Geçen yaptırdığımız testlerde problem yoktu Pazt. beden dersinde atlama zıplama gülle atma falan yapmışlar yavrum gene zor merdiven çıkar oldu Ne yapsam bilmem ki rapor mu alsam karar veremedim..
Onlar hasta olunca en çok anneler üzülüyor, yaşadığımdan biliyorum.. Allah hepimizin çocuğuna sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah. :Saruboceq: Tekrar çok geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık canım.
onu sarmasıda ne zahmetli olur, seslenseydin hep beraber sarıverirdik hihoyyyt
sarması zor ama yemesi nede kolay dimi, çerez gibi gider valla :roflol:

crescentmoon'cum az önce Kahramanmaraş grubunda nasıl sarma sardığımı ve nasıl saldırırcasına bitirildiğini yazmıştım ki burda da aynı konu geçmiş ve sen aynen benim düşüncelerimi yazmışsın canım. Emek emek sar, beş dakkada lüp lüp mideye insincokacimcoook zahmetli ama yemesi müthiş zevkli, cereniminde ellerine sağlık tabiiŞeniz

[QUOTE="NightRose";4575256]Kızım 2.sınıftaydı ilk doktora gittiğimizde Bir fiil 3 sene singulair+ infloıcort spray bricanly sprey kullandık 5 sınıf yaz tatilinde bıraktık Singulair kortizonlu bir hap olduğundan kızım kiloludu ne zamanki bıraktık 7-8 kilo verdi ve normal kilosuna ulaştı geçen yazdan itibaren
Şimdi Allaha şükür iyi.. Fakat bazen alerjik rinit tetikliyor o dönem de 3-4 gün singulair veriyoruz işe yarıyor Bizim ki uzun süreçliydi yani.. Genç kızlığa gelmeden hafiflemiş hatta bayağı gerilemiş oldu Ama ömür boyu oto kontrollü yaşam sürmek lazım işte,, Alerjisi çıktığı toz akarı, yün, ağaç çimen poleni ve küften uzak olmalı kızım.. çünkü alerjik astım vs sinüziti bronşiti faranjiti anında tetikliyor.. Bu yüzden dikkatimizi kaybetmemeliyiz bitanem.. Bugünlerde daha çok dikkat ediyorum ama kızımın eklem yerlerindeki ağrılar yine tekrarladı ona da canım sıkılyor. Geçen yaptırdığımız testlerde problem yoktu Pazt. beden dersinde atlama zıplama gülle atma falan yapmışlar yavrum gene zor merdiven çıkar oldu Ne yapsam bilmem ki rapor mu alsam karar veremedim..
Onlar hasta olunca en çok anneler üzülüyor, yaşadığımdan biliyorum.. Allah hepimizin çocuğuna sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah. :Saruboceq: Tekrar çok geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
Sizin tedavi bayağı uzun sürmüş ama anlattığına göre deymiş, zaten alerji mevsimlerinde tekrarlaması normaldir herhalde.Dediğin gibi canım bugün okula gitti aklım hep onda acaba çok koştumu,terledi mi çok öksürdü mü hepsi aklımda.allah hepimizin çocuğuna sağlık versin.öptüm canım.

kamilecim cnm ellerine sağlık cnm ne güzel şeyler yapmişin afyet olsun bende çok yaptım okul için nasılsın cnm kızlar nasıl öpyorum tatlım kolay gelsin
sağol canım teşekkürler,ikisininde aynı gün olması iyi oldu ikisi birden çıktı tatlı cadılar iyi canım çok şükür kaydirigubbakcemile5seninkiler nasıl canım iyidirler inş
gerçi bu saatlerde deli kanlıdan sana düşmüyordur pc meeklerini ve seni öpüyorum canım Şeniz(özür mesajını geç gördüm canıma.s.)

NightRose", ,Belinay, geçmiş olsun arkadaşlar
meleklerinize alerji problemi bende de var malesef
kızlara da lüksedecek diye hep korkuyorum bende,daha testlerimi tam yaptıramadık burada hastane olmayınca önce polen alerjisi gibiydi şimdi toz vs yayıldı iyice inş kızlarada lüksetmez
allah acil şifalar versin meleklerinize inş, çocukları kontrol altılda tutmak daha da zor

iyi akşamlar kızlar bugün giremedim gezmedeydim
eve gelincede cimcimemle uğraştım yıkadım şimdide uyudu
sizler neler yaptınız

Ne güzel en güzelide bu ben her zaman basarılı olamıyorum
Ama netten de olsa bize pozitif enerji verdiğin için sağolasın:sm_cool:a.s.a.s.

sagolasın canım benım
cok tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın canım
eee oyle olmak lazım sekerım
yoksa cekılmez hayat
ıstedıkden sonra basarırsın canım

kızım krız var dıyoz sende prad bruce dıyon
adamların karızmayıda resetleyecen su dızıde
ahlaklarını bozacan:roflol::roflol::roflol:
elımızdekı bu sekerım ıdare edecen artık:jeyyar::jeyyar:

canlarım herkese ıyı aksamlar dılıyorum
malum aksama dızımız var yemek falan derken gıremeye bılırım
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere
opuyorum mınnoslarımıda

evet canım kesin. nette haberlerdede okudum, bugün öğle sonu nehir hanım bi programdaydı oda söyledi. ama bu akşamki bölümde varmı yokmu bilmiyorum. önceden çekildiyse bu akşam eski şevket olabilir. :jeyyar:

negüsell yaa hepiniz oturp izleyeceksiniz ama ben avrupa yakasına mahkum olıcam yineee
eşim ve kızım izlemiyo yaprak dökümünü gerçi öbür dizide iyi ama merak ediyom yaprak dökümünüde ....
diğer tv açılmıyoo bizde kuralımız var eğer onuda açsak kızımın yüzünü hiç göremeyeceğimiz için yasak o tv açılmaz
bazen diyorumki çarşambaları serbestmi etsek diye yasağı kaldırsakmı acaba diye ama kızıma haksızlık olur yüz bulur bide ne yapalım artık yine fedakarlık yapıcaz

avrupa yakasının yüzbin kere tekrarı oluyor, onu sonrada izleyebilirsiniz canım ya, eşine ilet bu öneriyi, çarşamba günleri yaprak dökümü izleyin

iyi akşamlar arkdaşlar.
bugün tansiyonum düştü rahatsızdım giremedim foruma.
yeni iyileşmeye başladım.diğer sayfalarınızada bakamadım henüz.
gece diloşum uyuyunca bakarım artık.hepinizi öpüyorum...........

slm geçmiş olsun..ben yeniyimm güzel dostluklarr ve paylaşımlar diliyorumm...hihoyyyt

:1hug: slm hoşgeldin canım aramıza sefalar getirdin inşallah canım burda çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kardeşlikler var umarım sende aramızda olmaktan mutlu olacaksın

iyi akşamlar meleklerim vede güzel annişleri gezmedeydim bugün giremedim inşallah melekler vede sizler iyisinizdir hastalarımıza Allahtan acilşifalar diliyorum hepinizide öpüyorum dizi bittiğinde gelirim görüşmek üzere canlarımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…