- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.761
merhaba hanımlar
sabah kızımı dr götürdüm sonrada gezmeye gittik 1 saat önce eve geldim ancak şimdi girebildim topiğe
maşallah sayfalar dolmuş
dilanaz geçmiş olsun canım
okşilkim aramıza hoşgeldin
benim kızımdada orta kulak iltihabı çıktı.ilaçlarını aldık kullanıcaz bakalım nasıl olacak.bugün ağrısı yoktu çok şükür
hanımlar ben dün geceden uykusuzum malum kız uyutmadı bende gidip yatacam
hepinize iyi geceler
teşeklkürler canım şekerlerinle sanada afiyet olsunsagolasın canım benım
ohh sanada afıyet olsun sekerım
benım kuzucuklarımda sımdı kalktılar kahvaltı yapıp ıs bası yapacagız
yapma sende bugun dınlen canım yaaa
rahat dur bıraz:roflol:
kendıne vakıt ayır
ınsaallah ben bugunu atlattıktan sonra yarın kendıme bakım gunu ılan edecegım sekerım
guzel bır bakım yapayım dıyorum
mayalanıp kahveleneyım:roflol::roflol::roflol:
sagolasın canım sanada kolay gelsın gorusmek uzere ınsaallah
Bugün benimde misafirim var ögleden sonragunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gununuz aydın olsun ınsaallah sekerlerım benım
bugun cok yogunum canlarım
pazarım var aksama yemege mısafırım var yemek yapılacak ev temızlenecek kızlar yıkanacak vs..........
muhtemelen ogleden sonra gorusemeyecegız kosturmacadan
herkese guzel bır gun dılıyorum
cok cok opuyorum meleklerımı ve sızlerı canlarım
kendınıze ıyı bakın
teşeklkürler canım şekerlerinle sanada afiyet olsun
bakım demişken arkadaşlar bişey soracağım canım çok sıkkın songünlerde saçlarım dökülmeye başladı ince telli ve azdı zaten iyice azalmaya başladı
alerjik bir bünyem var her ürünüde kullanamıyorum offfff
aynı sorunu yaşayan oldumu aranızda
Herkese günaydınlar:teytey::teytey::teytey:
Güzel mutlu saglıklı bir gün diliyorum...
Bugün benimde misafirim var ögleden sonra
Daha ev işleri yapılacak pasta börek hazırlanacak vs...
Yani cok işim var. Niye mi burdayım? Sizce?:roflol::roflol::roflol:
hepinize kolay gelsin :sm_cool:
günaydınlar canlarım a.s.
öncelikle Dilanaz ve Mihribana geçmiş olsun demek istiyorum.
okşilkim sende hoşgeldin canım, foruma her geldiğinde burayada gelmeyi unutma şekerim
kamilece saç dökülme sorunu bendede var canım ama benimki doğumdan sonra oldu, geçiciymiş,saçımı toplamama rağmen evde her yer kıl oluyo yaf, sinir oluyorum, Allahtan yemeklerde çıkmıyo :roflol:
minik kuşlarım, gülzeyno misafirleriniz varmış, kolay gelsin canlarım, yardıma ihtiyacınız varsa gelim, bugün ben boşum :dance: birde son zamanlarda değişik pasta tarifleri deniyorum, yeni bi tarifi sizin misafirlerde test ederiz :roflol:
günaydınlar canlarım a.s.
öncelikle Dilanaz ve Mihribana geçmiş olsun demek istiyorum.
okşilkim sende hoşgeldin canım, foruma her geldiğinde burayada gelmeyi unutma şekerim
kamilece saç dökülme sorunu bendede var canım ama benimki doğumdan sonra oldu, geçiciymiş,saçımı toplamama rağmen evde her yer kıl oluyo yaf, sinir oluyorum, Allahtan yemeklerde çıkmıyo :roflol:
minik kuşlarım, gülzeyno misafirleriniz varmış, kolay gelsin canlarım, yardıma ihtiyacınız varsa gelim, bugün ben boşum :dance: birde son zamanlarda değişik pasta tarifleri deniyorum, yeni bi tarifi sizin misafirlerde test ederiz :roflol:
günaydın şekerler
hastalara geçmiş olsun
diliyorum
gününüz güzel olsun
işleri çok olana
allah kolaylık versin .
günaydın şekerler.............
mihriban geçmiş olsun...
okşilkim hoşgeldin canım....
gülzeyno ,minik kolay gelsin....
hepinizi öpüyorum...
Günaydın kızlar...Mihribancım geçmiş olsun canım...Eşim evde işleri yok o yüzden sabahları pek giremiyorum bugün o uyanmadan kaçamak yaptım,görmesin dırdırından duramam bidaha.:mymeka: çekiliş işi kesin artık değilmi nihtroseden adresini alıcam da sizden haber bekliyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum.Bugün yokum akşama gelirim artık.Baayyy...a.s.
günaydın canlarım.kızlar daha uyuyo bende uyumuşum az önce kalktım.kahvaltıdan önce size bakayım dedim.
mihriban geçmiş olsun canım.
crescentmoon ellerine sağlık bende bakcam canım tariflerine.
minik kuşum,sevvalcik.gülzeyno,belinay,efsunefe,nightrose hepinize günaydın nasılsınız?
gülzeyno,minik kuşum kolay gelsin.
benimde kayınvalideme gelecek bugün misafir bende oraya gitcem.
günaydın canlarım.kızlar daha uyuyo bende uyumuşum az önce kalktım.kahvaltıdan önce size bakayım dedim.
minik kuşum,sevvalcik.gülzeyno,belinay,efsunefe,nightrose hepinize günaydın nasılsınız?
gülzeyno,minik kuşum kolay gelsin.
benimde kayınvalideme gelecek bugün misafir bende oraya gitcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?