Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

images ten yapılmadı bende kk nın albümüne ekleyerek buraya kopyalayarak hallettim
ayşederya nın doğum günü pastasını görünce şaşırdığı an nasılda sevin mişti meleğim
kırmızlı aye derya 7 yaşında 2. sınıf
diğeride evimizin ablası halimemiz 9 yaşında 3.snıf kendileri

merhaba ahanımlar nasılsınız

merhaba canım hoşgeldin.iyiiz sen nasılsın?
bi oturdum k k nın başına kalkamıyorum bi türlü:1no2:

allah bağışlasın canım,kızlarını.maşallah çok güzeller.allah bahtlarını açık etsin

kızımın okul saati geldi.onu götüreyim.sonra da kayınvalideciğime gitcem.misafir gelcek de.
hadi size iyi muhabbetler.sonra görüşürüz inş.

herkese selam
sabah kızımı aşıya götürdüm yaptık çok şükür haa bu arada arkadaşlar pnomokok aşısını artık sağlık ocakları yapıyo bilginiz olsun
aşı olduk büyük kızımı okula hazırladım şimdi servisini bekliyoo
offf ooffff bugün çok işim var
yemek temizlik bide cimcimemin huysuzluğu üstüne eklenince
neyse kızlar bugün bütün melek anneleri yoğun sanıyorum hepimize kolay gelsin şekerler öptm

Artık Prenses olmuşlar kıs Maşallah Maşallah Yüzleri hayat boyu gülsün inşallah:Saruboceq:

kıyamam sana ben
geçmiş olsun canım
pönomokoku ben yaptırdım
ama önceden özeldi
şimdi rate içinde aşı varmış
mutlaka yaptırın çok tehlikeli
heeeee bu arada su çiçeğide ücretsiz oldumu
onuda yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın
13 martta efenin doğum gününde
sezen suçiçeği çıkardı
o zaman aşı yoktu bayağı ağır geçirdi
efede oldu ama 10 taneyi geçmez döküntüler
sezen günlerce ateş içind yandı her yeri döküntü içindeydi
efenin aşısı olduğu için ne döküntü nede ateş oldu bilgilerinize

kamilece sen işini bilirsin şekerim bak bi şekilde eklemişsin resmi :jeyyar:
kızların çoook tatlılar öp onları benim yerime Şeniz
Allahım bağışlasın.
ader aşı için geçmiş olsun canım, umarım ateş falan yapmaz.
pnömokok biz geçen ay ilk dozu yaptırmıştık, o zaman daha devlet başlamamıştı. bu hafta karma aşıya gittiğimizde ebe pnömokokta yapıcaz dedi, bende geçen ay başladık, bundan sonrakileri burda yaptırırım dedim, ebede olmaz bize yeni geldi, bu ay yapıcaz demezmi :roflol: tamamda dedim ben ilk dozu yaptırdım diğeri 2 ay arayla yapılacak, önümüzdeki ay getiririm diyorum, ebe hala karma aşılarla birlikte yapıcaz diyo :sm_cool: en sonunda ebeye anlatabildimde aşıyı yapmadan bıraktı bizi :roflol: bizim doktorumuz 3. ay başlattı ve iki ay arayla olacak, normalde sağlık ocakları 2. ayda başlayıp karma aşılarla birlikte yürütecekmiş. hiç başlamamış olsaydık neysede ilk dozunu başlamışız, ille bi daha yapacak klava:
bu arada kk cılardan bi ben varım heralde bugünlük işi olmayan kaydirigubbakcemile2

efsunefe geçmiş olsun canım, evet suçiçeği mevsimindeyiz, burdada çocuklar suçiçeği çıkarıyo hep.
bizim apartmanda görümcemin kızıda çıkardıda bebişime geçer diye çok korktum, daha aşı yaptırmadık, sanırım 1 yaşında yapılıyodu aşı. ilk kızıma yaptırmıştık o hafif atlatmıştı. bebişimede zamanı gelince yaptırırız inşallah. su çiçeği hala özel aşı ama çok pahalı diil sanırım. yaptırmakta fayda var.
şu an özel olarak suçiçeğinden başka bi rotavirüs aşısı var sanırım birde kız çocukları için yapılan rahim ağzı kanseri aşısı var.

emiy maşallah prensesine çok şeker
allah size bağışlasın
bahtıda kendi gibi güzel olsun canım
gülen yüzü hiiiçççççç solmasın inş.

amanınnnnda amanın
bu ne tatlılık kız böyle hihoyyyt
bide bizi geçiştiriyo benim kızımın resmide avatarda var falan die, kıs avatarda böylemi görünüodu sanki :dilcikar:
Allahım bağışlasın pek bi tatlıymış
öp benim yerime Şeniz

masaallah meleklerım suslemıs yıne topıgı guzellıklerıyle
renk kattılar sayfalara
allah bagıslasın hepınızın meleklerını sekerler
son sayfalar cok buyuk cıkıyor ve tesekkur butonu gorunmuyor son sayfayı okuyamadım
kusura bakmayın canlarım
herkese kolay gelsın arkadaslar
ader hadı gecmıs olsun canım
kıs betul anam ne guzel sofra o oyle
sen bırak efsunu o yemez ıcmez tıp benı cagır anam
yemek dıyınce dayanamam
saka bır yana kızlar hava cok soguk ve pazara gıttık geldık kızlarla herseyı hallettım
aksam 5 gıbı yemeklerı pısırecegım 6.30 gıbı gelırler sıcak yenır
bıraz bakınayım sonra temızlık yapacagım
bır sılıp supureyım dıyorum
herkese kolay gelsın
opuyorum sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…