Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım ben kahvaltıya geliyorum.
hala yapmaım hiç yapasımda yoktu
ama sayende yapacam
kızım sen bana niye yakın oturmuyon kafamçokkarıştı

gel buyur canım,bu saat oldu sen niye yapmak istemiyosun kahvaltı.
kendine iyi bakman lazım,bak sana kahvaltı sofrası hazırladım

AFİYET OLSUN CANIM

crescentmoon canım maşallah
meleklerin birbirinden güzel
maşallah allah bahtlarınıda kendileri
gibi güzel yazsın canım

gel buyur canım,bu saat oldu sen niye yapmak istemiyosun kahvaltı.
kendine iyi bakman lazım,bak sana kahvaltı sofrası hazırladım

AFİYET OLSUN CANIM

ellerine sağlık canım
çok güzel görünüyor
ama hala iştahsızım
4 kilo vermişim canım birşeyler istemiyor
yakında kuruyacam
kızmın yanında bile yavru gibi duruyorum.
bir de tek başına insan kahvaltı yapmak istemiyor .Şeniz

günaydın meleklerim vede güzel anneleri nasılsınız bugün bakalım inşallah hepinizde iyisinizdir
çocukların yemeklerini hazırlayacam birazdan okuldan yemeğe gelecekler sonra gene buraya gelirim ben görüşmek üzere canlarım öptüm hepinizide

kizlar sabah kizi krese götürdüm orda iyi anlastigi ikitane arkadasi var biri anyadigeride felicitas
felicitas kac gündür gelmiyodu ben kizimin kiyafetini cikariyodum demezmi anne felicitas gelmis diye kiyafetini gösteriyo bende bilmiyodur dedim ama gercekten gelmis yani demekki arkadasinin kiyafetinden taniyo

günaydın arkadaşlar dün nete giremedim şimdide bir bakıp çıkcam hemen çünkü çok kötüyüm:çok üzgünüm:boyun ağrısı için dr gittim fığımın ilerlediğini söyledi boyunluk takıyorum tekrar:çok üzgünüm: takmak zor ama yeterki ağrılarım hafiflesinde razıyım
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım bayağı yazmışınız oku oku bitmedi
belinay canımım allahım şifa versin inşallah meleğime
aktinya kardeşini allah kavuştursun hayırlısıyla yapıp bitirir döner inşallah:Saruboceq:
mihribincanım senin meleğinede allah şifa versin
kızlar çekilişiniz biraz zorlu olmuş galiba CADIARZU ama halletmişinizdir heralde hepinize hayırlı olsun
görüşmek üzere byyyyyyyy

na ber cano
iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…