Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bazen o didişme bizdede oluyo canım:roflol:
ama benim kızlar daha küçük oldukları için galip şimdilik benim
büyüdüklerinde ne yaparım bilmiyorum
sanırım 2. bilgisayarı almamız gerekiyo:roflol:

valla ne yapcam ben bu kızı.dediğin gibi iki bilgisayar olmadan olmıcak galiba.
allahtan eşim ve büyük kızımın bilgisayarla alakaları yok bide onlar olsaydı.ben artık hiç giremezdim herhalde.
istersen kenara para koymaya başla ilerde lazım olacak çünkü.(bilgisayar almak için)bak ben geç kaldım.:roflol:

kızlar kızım kabız olmuş yapamayınca çok ağladı ve şimdi uyudu
kızım hep kabız ya sizlerde varmi böyle bir biroblem sebzede yediği halde hep kabız
çok üzüldüm birde ben bağirdim içini çeke çeke uyudu

tinkimi doğru diyon canım.valla küçükken daha çok iş yapıyolar.
benim küçük,büyükten çok iş yapıyo.ama büyükte önceden yapıyodu.büyüdü ya.aklı ermeye başladımı ne gerek var nasıl olsa annem yapıyo benim yapmama gerek yok diye düşünüyolar herhalde.

kızlar kızım kabız olmuş yapamayınca çok ağladı ve şimdi uyudu
kızım hep kabız ya sizlerde varmi böyle bir biroblem sebzede yediği halde hep kabız

benim minik kızım tuvalet alışkanlığı kazanana kadar hep ileir derecede kabızlık çekti bir sürü ilaç ,lağma kullandık ama şu anda en iyisonucu antepfıstığı yada tuzlu fıstıkla alıyoruz onları yediği zaman bağırsakları çok rahat çalışıyo..dr lar benim hamilelikte geçirdiğim kabızlıktan kaynaklandığını söylüyorlar...yani bütün suç bendeymiş....:1no2:

canım ya benim küçük kızımda bi ara kabız olmuştu.ağlayarak yapıyo du.hatta kanıyodu bile.ben doktora götürmüştüm.yediklerine zeynin yağı koy demişti.kayısı kompostosu içir dedi.valla bir iki şey daha demişti ama şimdi aklımda değil.bunları dene canım.inş faydası olur.ama sende birz sakin ol,çünkü çok zorlanıyolar.ben kızımı öyle görünce ağlıcak gibi oluyodum.

tünaydınlarrrrr kızlar nasılsınız,adercim geçmiş olsun canım meleğine,belinaycım inş tahlilleriniz iyi çıkarrrr
pazara çıkmıştım öğlene kadar gezmişim yemekte var diye sallana sallana gezmişim şekerler ,
gelip kızları doyur tekrar yolla derken anca girebildim,biraz dinlenmem erekecek feleket belim ağrıyor bayramın 3. günü merdivenden düştüm çocuk gibi ozaman pek belli değildi ama belimi ağrıtmışım en ufacık yorulmada hemen ağrıyor bu sakarlıkla allah korusun birgün kendimi sakat edeceğim:)))))))))))
pc kavgası bizdede var da ben fazla oteriter davranarak kızlara ödevleri hariç hafta içi 30dk müddet veriyorum hafta sonu 1 saata çıkyor değilse başından kalkmayacaklar öpüldünüz görüşmek üzere

ay çok şaşirdim sevvalcım nasıl olyo ya
çünkü bendde hamileyken vardı kabızlık
cnm bende kaysı veriyorum ama oda etki etmiyo dr ilaç verdi yok içmiyo onuda
çamfistğı çok seviyo ve veriyomda yok amam faydasi
çok zor

betülcüm cnm bizde hep zeytin yaği kullaniyoruz
ama olyo nedense evet cnm onu öyle görünce çok üzülüyorum bide saatlerce kucağimda tutuyorum yapacak diye artık kol fılan kalmıyo tuvalete otutamıyorum bide tuvalet aldım hanıma yok ilaki kucakta tutacamkı yapsın buda çok zor olyo cnm

dr ilk dediğinde saçma gelmişti ama düşününce mantıklı geldi ilk kızıma hamileyken kabızlık problemim olmadı ve kızımdada yok ama ikinci hamileliğim ve kızımın sıkıntıları aynı....

geçmiş olsun canım birazda vucut yapılarından kaynaklanabilir canım benim biyükte çok olur sebze yese bile bol su içmesi lazım canım su içmeye teşvik et sık sık su içermisin hadi su içelim mi diye hatırlat canım ben biraz üstüne düşerek alıştırdım
artık 9 yaşında kendiside fark edebiliyor artık,zorlandığı zamanlar poposuna zeytin yağı sür çok faydası oluyor canıda yanıyordur inş düzelir canım suyu içmek istemezse
meyve suyunu da verebilirsin acil şifalarrr

kamilecim cnm nasılsın teşekür ederim su çok içer
cnm bilğilerin için teşekür ederim :teselli:öptüm

bencede doğru olabilir büyükte daha çok problem yaşamıştım bende küçükte daha rahattım küçüğün ötür problemleri olmuyor çok şükür gerçekten ilginç

kızlarr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum (kusura bakmayın isim yazmıycam unuttuğum falan olurda kırmak istemem kimseyi)
bütün melek annelerine ilgilerinden dolayı çookk teşekkür ediyorum
komşum Allah razı olsun geldi de gittim aldım şurup verdi eczacı fitil dedim kaldıramaz bünyesi dedi içirdim bakalım inş. düşer ateşi

canlarım meleklerıme kıyamam ben yaaa
nazarlardan korusun rabbım hepsını
annem geldı cocuklarla oynuyor bende sızlere bakayım dedım ıkı dakıka
kacamak yaptım anlayacagınız
herkese tek tek gecmıs olsun dılıyorum
belınaycıgım canım ıcını rahat tut canın sıkkın oldugu ıcın ıkna olmuyorsundur canım
sonucları aldıkdan sonra rahatlayacaksın
guzel dusun guzel olsun canım
ader canım benım fıtılı ne ıcın alacaksın sekerım?mınıgımın atesı dusmedımı daha.ası bu kadar ates yapmamalı canım bır dra gotur bence.
gul canım melegımede gecmıs olsun
kabızlık cok kotu yaa.nazda hamılelıgımde cok cektım bende.drum bır ılac verdı onu ıcerek kurtuldum doguma kadar kullandım.sukurler olsun kızlarımda hıc yasamadım.ama zeytınyag ıcır canım rahatlatır.bır cay kasıgı ıcır rahatlar yavrucak
ama sureklı kabızlık yasıyorsa bunun ıcın dra goturmenı tavsıye ederım canım.
herkese cok cok gecmıs olsun dılıyorum
arada kacar gelırım yıne sekerler
byeeee

ay canım benım yaa kıyamam sana
buyuk sehırlerde yasamanın zorluklarından bırıde bu ıste
guvenıp acıl durumlarda cocugunu bırakabılecegın kımseler olmuyor
bende 5 senedır elıfı her yere yanımda suruklerdım sımdı nazıda surukluyorum
komsum cok yok olsada kızlarım durmaz bırakmamda canım
allah razı olsun komsundanda
evet canım ılac daha ıyı fıtıl agır olur mınnosuma ınsaallah bır an once duzelır canım
cok gecmıs olsun tekrardan canım
opuyorum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…