Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anam bu ne sayfaları doldurmuşunuz kızlar oku oku gözlerim şaşı oldu valla :))
adercim gecmiş olsun meleğine acil şifalar diliyorum
belinay cım bitanem içini ferah tut inşallah sonuclar iyi çıkar
Rabbim tüm meleklerimizi vede sizleri korusun canlarım öptüm herkesi

sekerım ısı bılmıyon bak benım gıbı sureklı gırecen bırıkmeyecek sayfalar:roflol::roflol::roflol:

şükürler olsun rabbime cimcimemin ateşi düşüyooo
az önce ölçtüm 37.5 olmuş
birazcık daha iyii
kuzum şimdi eline oyuncağını almış oynuyoo yavrum ayyy ben yine ağlıyoom yaa ne oluyoo bana bööle
miniğim gözün aydın canım anneciin gelmiş bizimkilerde akşama gelicekler aradılar bende ağlayınca duramadı annem ama accık işleri varmış babamın dışardaymış akşama geliriz dedi gelmenize gerek yok dediysemde ana yüreği işte gözümle görmeden rahat edemem diyooo bakalım gelicekler
oohh meleklerime annaneyi senin elinden almışlar
canımsınız öpüyorum

sekerım ısı bılmıyon bak benım gıbı sureklı gırecen bırıkmeyecek sayfalar:roflol::roflol::roflol:

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
çocukları okula gönderdim karşı komşumla kapıda sohbete daldık anca KK ye girdim anam oku oku bitmedi delikafadulden delikafadulden ahanda böyle oldum :roflol: :roflol::roflol:

Selam kızlarrr ben de sayfaları ara ara okudum minik kuşum burda yakaladım seni şekerim, nabersinŞeniz Adercim bebişinin ateşi düştü inşallah canım ılık sirkeli su da işe yarıyor Aman deyim su soğuk olmasın canım.:1hug: Frezyacım senin kızının sorunundan aynen bende de var bebekliğimden beri varmış annem hamilikken bana geçmiş ve hala çekiyorum ilaç falan kullanıyorum, hatta zincirleme kızıma da geçti:çok üzgünüm: Beslenme düzeni ve hep aynı saatte yapma alışkanlığı kazandırmak lazım bitanemkaydirigubbakcemile3 Belinaycım inşallah güzel haberler alacaksın hayatım, dualarımız meleğinle:Saruboceq: kapriscim güzel duan için çok teşekkürler Rabbim dualarımızı kabul olanlardan eylesin, herkese hayırlı cumalar hepinizi sevgiyle öpüyorum kızlara.s.

Son düzenleme:
adercim sevindim canım meleğinin ateşi düşüyomuş.çocuklar hasta oldumu bende senin gibi oluyorum.helede ateşte.çok korkuyorum ateşten.çocuklar ateşli olunca gece dalgın uyurum diye ödüm kopuyo.rabbim bütün meleklerimize sağlık versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
selam kızlar ben celdumm
yaf az önce bi güzel yazdım bisürü bişeler, cart diye elektrik gitti, o kadar yazdığım boşa gitti
ader geçmiş olsun canım ateşi düşürüyomuşsunuz, sevindim valla.
frezya sizede geçmiş olsun canım, şu kabızlığın hamileyken bebeğe geçtiğini hiç duymamıştım. benim ilk hamilelikte böyle bişey olmadı ama ikincide kabızlık sorunu yaşadım. bebeğimde henüz ekgıdaya geçmediği için şimdilik problem yok umarım ilerdede olmaz :Saruboceq:
Minikim annen mi geldi kıs, gözün aydın, ellerinden öp benim için
emiy tşk canım benim bebişim ii çok şükür, Allahım hepsinede iyilik versin.

ader sagolasın canım gozun aydın senınde
eeeeee annelık ıste sekerım yasımız kac olursa olsun onların cocuklarıyız
bende az once gonderdım annemı yakın sayılırız buralarda ıslerı vardı ugradı bugun alısverıs falan yapacakmıs gerı gıttı
aynı sehırde olunca sık sık gıdıp gelebılıyoruz
kaprıs sekerım ya sen kapıda cok konustun yada bız cok hızlıyız kıssssssssssssss
nıghtrose sekerım valla yakalandım sana yıne
nabersın yavrummmmmmmmmm
emıy sekercıgım nabersın?bızler ıyıyız sızı sormalı canım
crescentmoon sagolasın canım
geldı gıttı.torunlarla oynastı bıraz
gonderdık sımdı

kızlar nerdesiniz yahu
tatil moduna erkenmi girdiniz naaptınız.
ben burda olmasam sayfalar dolar taşar, burdayım kimsecikler yok
minikim sendemi gidion kıs

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben acim kizla babasini bekliyoruz kiz pizza istiyo babsi gelirsa yollicam almaya ama adam evin yolunu sasirdi herhalde yada isyerindeki yemekleri birakamadi

kizlar benden baska kimse yok galiba sitede nerelerdesiniz
biz bugün arkadaslarla sinemaya gidecez ama kiz gece uyanirsa ne yapar bilmiyorum
haaaa evde tek degil babannesine dicez simdi ben demek istemiyorum anlar uyumaz
babasi gelsinde o desin sonucta onun annesi demi
saka bir yana insallah gece uyanmazda aglamaz

TEŞEKÜR EDERİM CNM İNŞALLAH SİZLERDE OLMAZ:Saruboceq:

iyi akşamlar melek anneleri.
kamilece bugünde benim annem geldi beraber çay içiyoruz.
buyrun gelin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…