Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

özlemezmiyiz şekerim burda herkesin yokluğu ayrı belli oluyo...
yalnız senden bir ricam var böyle oyuncaklı resimler ekleme başım belaya giriyo bu kızlarla..senağlama

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yarinda digerlerini cekip yerlestireyim

cok sagol canim sende olmasan kimse yoklugumu bilmeyecek :çok üzgünüm:

sayın kebap bakanımız bu gecede kebap siparişi alıyorsanız su meshur iskender kebabından gönderir misiniz rica etsema.s.
Acıktıgımı hissettim birdenfisfisfis
Bursaya geldiğimde (reklam olmasın) su meshur yerde yemiştik tadı damağımda halacokacimcoook

Herkese iyi geceler kızlarŞeniz

Emiycim Maşallah Subhanallah prensesin çok tatlı Allah bağışlasın, nazarlardan esirgesin meleğini bitanem:CüvCüv:
Rüyanazcım hoşgeldin, nerelerdeydin bebeğim ne zamandır? Belinaycım güzel kızın nasıl oldu? İnşallah bir şeyciği kalmamıştır, üzülme bitanemkaydirigubbakcemile3 Hepinizi öpüyorum şimdilik kendinize iyi bakın, sevgilera.s.

tinkimicim iyi aksamlar canım.
senin cocuklar büyük mü idi?
Böyle sabah cıkıp aksam döndügüne göre.:uhm::uhm::uhm:

canım büyük kızım 18 yaşında dersane okul arası mekik
dokuyor yavrum bu sene lise 4 öss ye hazırlanıyor acayipte stersli
küçük kızımda 5 yaşında onuda anneme bıraktım
annemle öğlen sonara geldi yengeme
canım benim yorulur gezemez benle
bu arada bilmiyosundur diye yazıyim dedim canım yerimseniben
annemle beraber oturuyoruz biz babamı kaybettikten sonra annemi yalnız bırakmak istemedim :1no2:birde ben tek çocuğum yalnız bırakmadım annemi tatlım :1hug:

Şevvalcim gülzeynocuğuma yollarken bana da yolla e mi? yatmadan önce aperatif olur bana da tatlımŞeniz Bu arada yeni arkadaşlarımız okşilkim sen de hoşgeldin, bebişini Allah bağışlasın canım:1hug:

tabiki gönderirim şekerim ben iki gecedir zaten burda nöbetçi kebapçılık yapıyorum başka canı kebab ,kokoreç, dürüm falan isteyen varsa hemen siparilerinizi gönderebilirim..cokacimcoook

minik kusum kiz lafini etmistim ya ablamin
enistem olacak o adam ne yapmis bir bilsen arabanin gazinin sonunu acmis borusunuda kesmis
tamire götürmüsle bugünde adam demis iyi geldi bunlar diye araba patlaya bilirdi dmis
ayyy ne insanlar var yaaaa cok sinirliyim

Tinkimicim Maşallah sen büyütmüşsün Allah zihnini açık etsin yavrunun, inşallah bu sene kazanır da stresini üzerinden atar kolay değil, Rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq: Annenin yanında olması ne güzel, senin için çok büyük sevap.. Allah bizimde evlatlarımızı böyle hayırlı kılsın inşallah, baban da nur içinde yatsın canıma.s.

ooooo masallah senin kızlar büyümüs darısı basıma diyorum ama öss ye hazırlanan kızın problemleride daha zordur canım Allah kolaylık versinkafamçokkarıştı
Annemizin ellerinden öperim saygılar:1hug:

hadin kizlar ben cikiyorum iyi sohpetler cok bile durdum gidip yatayim kiz sabahin köründe ayakta oluyo geliyo tepeme oturuyo uyutmuyo beni

ay sagol canim ama ben cig balik yemem istemem yokkkkkkkkkkkkkk
ben cin yemegi söyle sebze citir citir soslu yanina kola yninda aci sos offfffffffffffffff
süper olurdu valla

senin için şimdi onuda bulucam az sonra kargoya veririrm şekerim uyuma bekle afiyet olsun....cokacimcoook

hepinize iyi geceler kızlar sevvalin kebaplar geldi onları yemeye gidiyorumcokacimcoook
sagol arkadasım benim
pek makbule gecti her gece alo paket yapalım böyle:sm_cool:
yatsılık yemeyi severim kücüklüğümden beri nasılsa kilo problemim yok
güzel gecelera.s.

iyi geceler hanımlar...
sevvalcik benimde karnım acıktı.hem bana yakınsın ne söylicen canım bana.
hem sen bugün bizim buralara geldinde niye uğramadın bakiiim.

afiyet şeker olsun canımmmcokacimcoook

iyi geceler hanımlar...
sevvalcik benimde karnım acıktı.hem bana yakınsın ne söylicen canım bana.
hem sen bugün bizim buralara geldinde niye uğramadın bakiiim.

kübracım sana birbuçuk iskender gönderiyorum afiyet olsuncokacimcoook
seni belki yolda görmüşümdür ben geçerken tam sönmezden kursa giden çocuklar dönüyorlardı yine saf saf kadınların yüzüne baktım belki sensindir diye

ıyı geceler arkadaslar nasılsınız...gece gece yemekten acılmıs konu..iştahım zaten coook acık esımı gondercem sımdı kebap alsın yaaaa offff yememem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…