- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.181
kızlar bugün yine kızımı doktora götürdük.
dün gece kasığında siyah bi ben gibi bi şey gördüm.daha önce yoktu.bugün akşam üzeri babamlara gösterdim ben değil dedi.sonra hemen yakındaki polikliniğe gösterelim dedik.doktor demez mi kene diye.devlet hastanesine götürün hemen dedi.ben tabii çok üzüldüm apar topar götürdük hastaneye.doktora söyleyince keneden şüphelendiler diye doktor da,ne kenesi kan toplamış orası bi şey yok dedi.rahatladım ama öbür doktorun korkusu yetti bana.yani akşam akşam bi telaşe atlattık.
tamam kızlar ben sipariş hattı açıyorum kim ne istiyorsa arasın 10 dk sonra kapınızda...
yanı bu kadar olurrr kan toplanmasına kene mı denır bunu soyleyen bı de doktor vay halımızeee.gecmısolsun canım inşallah önemlı bısey degıldır..1 doktorla kalmamak lazım her zaman baska doktorlara da gıdıp danısmak lazım arkadaslar...
geçmiş olsun kübracım....
geçmiş olsun kübracım okurken ben bile heyecanlandım.boşu boşuna korkutmuş seni doktor.klava:
Menüde neler var acaba
teşekkür ederim canlarım.evet ya doktor hemde nasıl korkuttu anlatamam.zaten çok paniğim.rabbim cümlemizin evladına sağlıklı hayırlı ömürler versin.
belinaycım senin meleğin nasıl?
kübracım sana birbuçuk iskender gönderiyorum afiyet olsuncokacimcoook
seni belki yolda görmüşümdür ben geçerken tam sönmezden kursa giden çocuklar dönüyorlardı yine saf saf kadınların yüzüne baktım belki sensindir diye
Geceleri çok öksürüğü vardı ama birkaç gecedir öksürmüyor yatarken hava veriyorum rahat uyuyor ama gündüz öksürüyor,yani biraz olsun iyi diyebilirim.hayırlısıyla pazartesi şu verem testinin sonucunuda alsam daha da rahatlıcam.
herkese iyi geceler kızlar
yarın çok işim var eşimle sabahtan odaları değiştireceğiz
oturduğumuz oda zor
ısınıyo diğer odaya
geçicez sonrada bir
akrabamıza mevlit var
eşim oraya götürecek
akşamada eşimle maç izleyeceğiz
pazartesiye kadar
görüşemeyiz kendinize iyi bakın..
aman canım en azından rahat uyuyomuş meleğin.onlar hasta oldumu biz mahvoluyoruz üzüntüden.canım hep dua ediyorum meleğin için inş güzel sonuçlar alcaksınız.allah yardımcınız olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?