- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.621
teşekkür ederim kızlar iyi dileklriniz için..
dediğm gibi eşimde bende eğer varsa kesinlikle aldırmayı düşünmeyiz..
ayın 20 sine kadar sabredin kızlar..ilk size söylicem söz..:)
ikizlerim benim cimcimede senin yaramazlardan 2 ay büyük canım..tuvalet eğitimi gerçekten ço kzor ve sabır isteyen biiş..allah yardımcın olsun..tam alıştı derken bizim cadı şimdi ara ara yine altına yapmaya başladı..zor alışıyolar..sana yardımcı olucağını düşündüğüm bikaç şey eklicem canım..belki işine yarar..
canım benimki dahayaşında çok küçük..bilmiyorum..hakkımızda hyırlısı....cerencim allah hayırlısını versin canım öyle birşey varsa da allah yardım eder takma kafana keşke bende kazayla kalsam da doğursam başka türlü cesaret edemiyorum kızım başımın etini yiyor kardeş diye ne yapacağımı bilmiyorum rahata çok alıştım.
canım benimki dahayaşında çok küçük..bilmiyorum..hakkımızda hyırlısı....
al benimki senin olsun canım..seve seveyerimseniben
kız nıye oyle dıyon sekerım
adam taaaaaaaaaaa nerelerden sızın ıcın geldı
ruyadan sana kalmıyor demı kocısın :roflol::roflol::roflol:
hayırlısı olsun canım bız varız sende bızle ıdare et artıkın napalımmmmmmmmmm:roflol::roflol:
günaydın şekerler nasılsınız eşim uyuyoı kahvaltı hazırlyacam şimdi bende kalktık biz rüyanazla acıktık........
günaydınlar benim çok işim var kızlar.temizlik yapıyorum,yarın misafirim gelcek.bide düğün var kayınvalidemin akrabalarından.İzmirden misafirler geldi,düğün için.kayınvalidemde kalıyolar.hem onların yanına çıkıyorum,bi yandan temizlik yapmaya çalışıyorum.benden bu kadar.Sizler nasılsınız?sayfaların hepsini okuyamadım,umarım bi yaramazlık yoktur.hepinizi öpüyorum:1hug:
ONU ÇOK ZOR BÜYÜTTÜM BELİNAYCIM..İLK GÖZ AĞRIM KIYAMAM...:1no2::CüvCüv:madem ki vereceksin cereni ver bari oohh hazır büyümüş kız tam benim kızımın istediği gibi...:roflol::roflol::roflol:
CANIM SAKIN VAZGEÇME...EĞER ÇOK FAZLA AĞLAMIYOLAR VE YAPMAYA DA BAŞLADILARSA şimdi sakın vazgeçme..bir yada iki haftada tam olarak alışıyolar..o zamana kadar snin biraz sabırlı olup saat başı oturtman lazım tuvalete..cerencim sağolasın verdiğin bilgiler için zorlamamaya çalışıyorum.kızım gerçekten çözdü olayı da oğlum tembel.sen kızına ne zaman alıştırmaya başladın canım.bezlerine yaptıktan sonra istemiyorlardı ama geceleri bezimiz çok çişli çıkıyor orası da ayrı bir dert acaba tutamıyorlarmı.daha başalyalı 3 gün oldu bir kaç gün daha deniycem daha sonra vazgeçicem biraz daha anlasınlar arada yine denemeler yapıcam.
kahve delisi evet ya biz çok şanslıyız biz de dört kardeşiz ama küçüğümüz erkek valla bir araya geldiğimizde annemin evi almıyor.damatlar torunlar bir tek erkek kardeşim evli değil.ona diyoruz birde sen evlenirsen annemin yeni bir ev alması lazım.:roflol::roflol:ya da sırayla geliriz diyoz ama öylede tadı çıkmaz ki ya nasıl kakara kikiri yapıcazsırnaşık şeysırnaşık şey
tinkimi nasil oldun canim..ayağinda ağri varmi..
Minik kuşalrim snin melekleri kaç yaşinda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?