Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sen kamilece gelince başına gelecekleri düşündünmü canım benim.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canı isyen olursa tadıma bakabilirler canım yenecek kadar güzel karuyummmm:roflol::roflol:
ay çokta mütevazıyım amasırnaşık şey

canı isyen olursa tadıma bakabilirler canım yenecek kadar güzel karuyummmm:roflol::roflol:
ay çokta mütevazıyım amasırnaşık şey

koca göbüşlü şey seniiiiiii......ben varken seni napsınlar bakim hııııı gerçi beni kamile yiyecek ama olsun ...........

nunukkk nunukk kazen ist lulara piknik ayaraladı biliyormusun kız gel sende atla bi ekonomi klassaa gel be

o altınlar ne için ahanda bu günler için hadeee gel sende..piknikte bi falına bakalım senin.....

siz varsınızyaaaaa size güveniyorummm bennnnnn koruyun beniiiii.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kız sen bizi bile kandırdın bide yardım mı istiyon:dilcikar:
hadi canım çok üzülme kamilecenin vereceği cezaya göre yardım ederiz belki.inş insaflı davranır:Saruboceq:

nunukcuğum biz pikniğe gidiyoruz............hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet evet

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

güle güle bizde asagiya iniyoruz simdik kizimlar ben camasir serecem melisamda asagida oynasin lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sekerler naz bugun mızırdanmıyor su ana kadar usluca oturdu oynadı cızgı fılm ızledı az oncede annecıgı oje surerken benım yanımda oturdu
sanırım cocugum normale donuyor cok sukurler olsun
nasıl bır hastalık ay bırden patla son.yarına falan ıyıce toplar sanırım ınsaallah
sızlerede haber veremde sevının ıstedım
ınsaallah kendıne gelır yavrucagım
rabbım tum evlatlarımıza saglık sıhhat ıhsan etsın ınsaallah
bende kendıme geleyım dıye manıkur yaptım oje surdum ayak bakımı yaptım:)))
soyle bır sılkeleneyım dedım
evı dun temızleyıp halletmıstım bugune yemegımde yok
aksama kızartma gıbı yapıp gecıstıreyım dıye dusunuyorum.
masaallah sekerler bahar geldı topıgımızede nesemız bol olsun ınsaallah

oh gözün aydın şekerim.artık biraz rahatlarsın işte.
bak başlamışsın bile rahatlamaya.bakımlar falan.güzelleştin bakıyorum.
sefan olsun arkadaşımmmmmmmmmm.
hihoyyytahihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşallah benim meleğime çok sevindim canım.geçti artık annesi.hadi geçmişlerden olsun.sende iyi yapmışsın kendine zaman ayırmışsın.insan biri hasta oldumu bunalıyo,helede çocuklar hastaysa hem üzüntü hem yorgunluk oluyo.
topiğimizede bahar geldi ne güzel.allah neşemizi hiç bozmasın:Saruboceq::Saruboceq:

oh ohh maşallahh demiştim çabul geçer bu hastalık diye miniğim..
miniğim sen bu piknik hakkında ne düşünürsün ağva ya gel sende bizle hadiiiiii al kocişini gell...kaydirigubbakcemile

oh gözün aydın şekerim.artık biraz rahatlarsın işte.
bak başlamışsın bile rahatlamaya.bakımlar falan.güzelleştin bakıyorum.
sefan olsun arkadaşımmmmmmmmmm.
hihoyyytahihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sagolasın canım benım hadı ınsaallah cok heveslenmeyım dedım ama cok sevındırık oldum hemen sızlere kosturayım haber verem dedım
:))))

sagolasın bebegım cok tesekkurler edıyorum
ay sorma vallahı yaa kendımı cok bakımsız ve cırkın hıssedıyorum su ara sorma
dedım accık bakımla kamufule edem:)))))))
evet yaa sukurler olsun su hastalıgıda atlatırsak
ohhh denız gunes kumsal kızlarrrrrrr ohhhhhhhhhhhhhhhh:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oh ohh maşallahh demiştim çabul geçer bu hastalık diye miniğim..
miniğim sen bu piknik hakkında ne düşünürsün ağva ya gel sende bizle hadiiiiii al kocişini gell...kaydirigubbakcemile

evet canım ınsaallah oylede oluyor sanırım
aaaaa seker sorulurmu kısss ne dusunuyon dıye sen bana surtme de hemen yeterım
hemıde pıknıkkkkkkkk ohhhhhhhhh
gelıyom kıslar hemen nere gıdıyozzzzzz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…