- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.561
herkese selam
meleğin hasta galiba geçmiş olsun
minikim kazen ağvaya gezi düzenliyoo gerçi bak nunukada söyledim inanmadı ama gelmesin o kalsın altınlarını takıp boynuna otursun evde..
anneler gününde şekerim kızlarımız de gelecek..hadi sende kocişine söyle getirsin senide....hadi hadiii efsunemede söylüycez bi gelsinde...yakın olan başka kim var istanbuldan izabel var başk başka...hihoyyythihoyyyt
ben birkaç kez kullandım düğünüme denk gelicekti regl birkaç gün öncede kullanabiliyorsun olduğun günde bıraktığın gün veya ertesi gün regl oluyorsun ilk gün biraz ağrı olabiliyorsekerler sımdı sıze bırsey soracagım yardımlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum
17sınde yanı haftaya cuma sabah yola cıkacagız oglene burdurdayız aksama kına ertesı gun dugun sonrakı gun donecegız.
ama benım soyle bır sorunum var bu aralarda regl zamanım ama olmadım henuz:)))
rosemm merak etme hamıs degılım sonra mılletı kekleme:)))))pesın pesın bırıncı agızdan soyleyımde
neyse gıt gel dugunde kostur derken ben oralarda bu rezıllıgı ıstemıyorum
gelın hanımda o gunlerde olacak sormayın(((
gecıktırıcıler varmıs hıc kullanmadım bılgımde yok.
kullanan bılen varsa yan etkısı varmı bır sorun olurmu kullansam ne dersınız?
kac gun onceden falan kullanmam gerek napayım sızce
offfff yaaaaa ay bayan problem oldum son zamanlarda yaaaaaaaaa
lanetlendımmı ne.:)))))))))))))
minikim kazen ağvaya gezi düzenliyoo gerçi bak nunukada söyledim inanmadı ama gelmesin o kalsın altınlarını takıp boynuna otursun evde..
anneler gününde şekerim kızlarımız de gelecek..hadi sende kocişine söyle getirsin senide....hadi hadiii efsunemede söylüycez bi gelsinde...yakın olan başka kim var istanbuldan izabel var başk başka...hihoyyythihoyyyt
bende yemeğe çıkıcam sizlere iyi sohbetler
kso gelemez diye onu saymadım şekeri bebeği çok minik daha:ecrin_bebek:ama haber veririz tabii bide şimdi allerji falan zor onun işihayatım davidofta var istanbulda, belinay var daha bir sürü istanbulda olan var şeker.kso var nasıl unutursun arkadaşımı.
bizde piknik resimlerinize bakarız artık ne kadar eğlnceli geçmiş diye
kso gelemez diye onu saymadım şekeri bebeği çok minik daha:ecrin_bebek:ama haber veririz tabii bide şimdi allerji falan zor onun işi
evet haber vermeliyiz yarın falan artık melek anneleri olarak..kazene öyle söyledim ben düşünelim taşınalım tartışalım haber veririz dedim:uhm: aa ağırlığımız olsın melek anneleri topiğiyiz biz dimi yaa:hooray:
kıskanmayın şekerler hadi müjde benden gelsin izmire 2, piknik izmirdeehihoyyyt
selam kzlar nasılsınız bugün ben hep geç kalıyom sizin muhabbetlerinizesenağlamasenağlama
hoşgeldin şekerim eh biraz öyle oluyo ama olsun naber nasılsın bak hava güzel herkesler bi yerlere kaçtı biz s1907 imle beraber malesef burada yız amöa bizde pikniğe gidicez........:roflol:
evet okudum biraz nedir bu piknik meselesi banada açın bakemm biraz konuyuhoşgeldin şekerim eh biraz öyle oluyo ama olsun naber nasılsın bak hava güzel herkesler bi yerlere kaçtı biz s1907 imle beraber malesef burada yız amöa bizde pikniğe gidicez........:roflol:
merhaba kızlar ben geldim bebeğim bugün çok daha iyi şükür atlattık sanırım sizlerede destekleriniz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?