- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.781
günaydın canlarım,
sevdiğinizin yanı başında olduğu,aklınızdan geçen herşeyin gerçekleştiği,sevgi ile yoğrulmuş,huzurlu ve mutlu bir gün hepimizin olsun
günaydın güzel meleklerin güzel anneleri
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
bugün açılışı ben yapıyım dedimmmm
akşam yoktum ailecek yemeğe çıktıkk
ama hepinizi ayrı ayrı çok özledimmmmm
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
günaydın canlarım,
sevdiğinizin yanı başında olduğu,aklınızdan geçen herşeyin gerçekleştiği,sevgi ile yoğrulmuş,huzurlu ve mutlu bir gün hepimizin olsun
cumleten gunaydın dılıyorum canım herkeseeeeeeeeeŞeniz
guzel saglık huzur mutluluk dolu bır gun dılıyorum sızlere sekerlerrrrr
rabbım aılenızle esınız cocuklarınızla huzur dolu yıllar gecırmenızı nasıp etsın ınsaallah
prenseslerımın muruvvetlerını gorun ınsaallah
ader canım benım;kız vermeyecem ben kızlarımı ay damatları alacak ıcguveysı.kötükedihüso bak bırıne efeyı buldum bıde kucuge buldukmu ok tamamdır.:roflol::roflol:
ay ben ne emeklerle buyutuyom al mı dıyım elın ogluna yaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
günaydııııına.s.kızım durmadığı için kısakısa bir bakayım dedim.efsunefe benim kızımda şimdiden giysilerini kendi seçiyor ilerde yandık diye düşünüyorum daha ikibuçuk yaşında alışverişte bile kendi beğendiklerini getiriyortam cadı ilerde hepten hapı yuttuk bu kızların hepsi mi böyle bilmiş yakaydirigubbakcemile
günaydııııına.s.kızım durmadığı için kısakısa bir bakayım dedim.efsunefe benim kızımda şimdiden giysilerini kendi seçiyor ilerde yandık diye düşünüyorum daha ikibuçuk yaşında alışverişte bile kendi beğendiklerini getiriyortam cadı ilerde hepten hapı yuttuk bu kızların hepsi mi böyle bilmiş yakaydirigubbakcemile
günaydın canım ayy bende sana katılıyorum eşim de bende vermem kızımı içgüvey alcam dio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?