- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.301
gülbeşeker,karalım hoşgeldiniz kızlara.s.a.s.
meleklerinizi allah bağışlasın
ii canım yaa memlekete gıtmıstım annemler e2 haftalıgını yenı geldım sen neler yapıyorsun
hımmm gezdın geldın yanııı
ohh ohh ne guzel
bende cok sukur ıyıyım canım
ev ıs guc kızlar derken kosturuyorum vallahı ne olsun bebegım
arkadasımın dugunu olacak oraya gıdecegım hafta sonu sehır dısına
evını tasıdık yerlestırdık onlarla kosturdum sınavlarım vardı onun telası kızlar derken baya yogun bır donemın ardından bıraz vakıt ayırıyorum kendıme
valla topıgımızde olmasa kendımıze ayıracak vaktımız olmayacak sanırım
miniğim seninde ellerine sağlık şeker yerimseniben
sohbet edemiyoz artıkım göremiyorum seni artıkım ben :çok üzgünüm:
evet bende gıremıyordum dun denedım gırdım duzeldı heralde sorun artık gorusuruz kızınada cok gecmış olsun
dogru soyluyorsun valla arkadasına mutlular dılerım bır yastıktta kocarlar inş
sagol canım benım allah razı olsun bebegım
kıs sohbete geldım sen cıktın
benı goruncemı kactın anammmmmmklava: klava: klava:
kızlar azcık evi topladım,az önce telefon geldi yarın misafir gelcekmiş.perde falan yıkamam lazım ama hiç canım istemiyo.ne yapcam ben ya.
sizler nasılsınız?sayfalar dolmuş hepsini okuyamadım.
ben kendimi zorlıyayımda iş başı yapayım bari
kızlar azcık evi topladım,az önce telefon geldi yarın misafir gelcekmiş.perde falan yıkamam lazım ama hiç canım istemiyo.ne yapcam ben ya.
gormedım yaa ask olsun bekle gelıyorum:asigim:
kızlaaaaa ben kızçemin odasında oturuyom pc başında pencerede açık aşşağıdan bahçemden mis gibi çiçek kokusu geliyor harika yaaaaaa
boş ver misafirleri anacım uygun deyilim kk da randevum var de olmamı :roflol: :roflol: :roflol:
ooohhhh ne guzel vall bende kalkacam sımdı yemek yapacam kızlar fıkrı olan varmı ne pısırsem bugun
:roflol::roflol::roflol::roflol:
desene hıc mısafır gelmeyecek
bızde randevu bıtermı kısssssssssssss sureklı buralardayızzz
valla canım benım bugun canım nohut ıstedı nohut pılav yaptım yanına salata bırde tursu yeter
yarında yerız dıger gunlerede allah kerım
:roflol::roflol::roflol:
ooohhhh ne guzel vall bende kalkacam sımdı yemek yapacam kızlar fıkrı olan varmı ne pısırsem bugun
oh ne şanslısın ya hayatım.bizde burda pis havayı koklayalım.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
desene hıc mısafır gelmeyecek
bızde randevu bıtermı kısssssssssssss sureklı buralardayızzz/QUOTE]
ya valla ne yalan söyleyeyim bazen sırf buraya bütün gün giremeyecem die misafir gelmesini istemeyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hıııııııııııııım şimcik sarma yap cokacimcoook dolma yap cokacimcoook içli köfte yap cokacimcoook salata yap cokacimcoook cacık yap cokacimcoook sonrada benü çağır yemek yerken saa yardım edem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:teselli: canuuuuuuuuuuuuuuuuum gel kısgardaşım gel ben seni evimde misafir edem mis gibim havadan sanada koklatam
canım güzel adanam benim a.s bütün sokakları ağaçlardaki çiçek kokusu sarmış mis valla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?