Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ii canım yaa memlekete gıtmıstım annemler e2 haftalıgını yenı geldım sen neler yapıyorsun

hımmm gezdın geldın yanııı
ohh ohh ne guzel
bende cok sukur ıyıyım canım
ev ıs guc kızlar derken kosturuyorum vallahı ne olsun bebegım
arkadasımın dugunu olacak oraya gıdecegım hafta sonu sehır dısına
evını tasıdık yerlestırdık onlarla kosturdum sınavlarım vardı onun telası kızlar derken baya yogun bır donemın ardından bıraz vakıt ayırıyorum kendıme
valla topıgımızde olmasa kendımıze ayıracak vaktımız olmayacak sanırım

dogru soyluyorsun valla arkadasına mutlular dılerım bır yastıktta kocarlar inş

miniğim seninde ellerine sağlık şeker yerimseniben
sohbet edemiyoz artıkım göremiyorum seni artıkım ben :çok üzgünüm:

sagolasın canım benımmmmmm
denk gelemıyoruz sanırım askum yaa
herkeste bır kosturma vallahı saat ayarlaması yapalım kıs
o saatte ısı gucu bırakıp gelelım sohbet ederız
yoksa topık ıcınde bırbırımızı bulamaz olduk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet bende gıremıyordum dun denedım gırdım duzeldı heralde sorun artık gorusuruz kızınada cok gecmış olsun

evet duzeldı canım cok sukur ama eskılerden cok arkadası goremıyorum
bazılarıyla karsılastımda
aksamlar takılıyorum bazen kızlar yatınca
sagol canım benım allah razı olsun cok sukur ıyılesıyor artık canım atlattık bunuda hayırlısıyla ınsaallah

kızlar azcık evi topladım,az önce telefon geldi yarın misafir gelcekmiş.perde falan yıkamam lazım ama hiç canım istemiyo.ne yapcam ben ya.
sizler nasılsınız?sayfalar dolmuş hepsini okuyamadım.
ben kendimi zorlıyayımda iş başı yapayım bari

kızlaaaaa ben kızçemin odasında oturuyom pc başında pencerede açık aşşağıdan bahçemden mis gibi çiçek kokusu geliyor harika yaaaaaa

boş ver misafirleri anacım uygun deyilim kk da randevum var de olmamı :roflol: :roflol: :roflol:

gormedım yaa ask olsun bekle gelıyorum:asigim:

gel beklıyom yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

askolsun sekercıgım bız ne gune duruyoruz yafrum gelem hemen
ıkı el atar hallederız sekercıgım yaaa
sıkma canını sen

boş ver misafirleri anacım uygun deyilim kk da randevum var de olmamı :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
desene hıc mısafır gelmeyecek
bızde randevu bıtermı kısssssssssssss sureklı buralardayızzz

ooohhhh ne guzel vall bende kalkacam sımdı yemek yapacam kızlar fıkrı olan varmı ne pısırsem bugun

valla canım benım bugun canım nohut ıstedı nohut pılav yaptım yanına salata bırde tursu yeter
yarında yerız dıger gunlerede allah kerım
:roflol::roflol::roflol:

ayy benımde canım ıstedı sımdı keske akşamdan ıslatsaydım bende

ooohhhh ne guzel vall bende kalkacam sımdı yemek yapacam kızlar fıkrı olan varmı ne pısırsem bugun

hıııııııııııııım şimcik sarma yap cokacimcoook dolma yap cokacimcoook içli köfte yap cokacimcoook salata yap cokacimcoook cacık yap cokacimcoook sonrada benü çağır yemek yerken saa yardım edem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oh ne şanslısın ya hayatım.bizde burda pis havayı koklayalım.

:teselli: canuuuuuuuuuuuuuuuuum gel kısgardaşım gel ben seni evimde misafir edem mis gibim havadan sanada koklatam
canım güzel adanam benim a.s bütün sokakları ağaçlardaki çiçek kokusu sarmış mis valla a.s.

ayy cok anlayıslısın canım yaa gel ne demek beraber yapar yerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…