- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.321
hıııııııııııııım şimcik sarma yap cokacimcoook dolma yap cokacimcoook içli köfte yap cokacimcoook salata yap cokacimcoook cacık yap cokacimcoook sonrada benü çağır yemek yerken saa yardım edem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:teselli: canuuuuuuuuuuuuuuuuum gel kısgardaşım gel ben seni evimde misafir edem mis gibim havadan sanada koklatam
canım güzel adanam benim a.s bütün sokakları ağaçlardaki çiçek kokusu sarmış mis valla a.s.
ayy cok anlayıslısın canım yaa gel ne demek beraber yapar yerız
kahvemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:
canım gısgardaşım benim.nasıl ihtiyacım var o güzel çiçek
kokularına.mis gibi ohhhhhhhhhhhhhhhh.
he öleyim demi ama delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ama ne dövon yaaaaa:çok üzgünüm: istediğin kahve olsun anacım buyur buyur
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
ayy benımde canım ıstedı sımdı keske akşamdan ıslatsaydım bende
hıııııııııııııım şimcik sarma yap cokacimcoook dolma yap cokacimcoook içli köfte yap cokacimcoook salata yap cokacimcoook cacık yap cokacimcoook sonrada benü çağır yemek yerken saa yardım edem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:teselli: canuuuuuuuuuuuuuuuuum gel kısgardaşım gel ben seni evimde misafir edem mis gibim havadan sanada koklatam
canım güzel adanam benim a.s bütün sokakları ağaçlardaki çiçek kokusu sarmış mis valla a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
desene hıc mısafır gelmeyecek
bızde randevu bıtermı kısssssssssssss sureklı buralardayızzz/QUOTE]
ya valla ne yalan söyleyeyim bazen sırf buraya bütün gün giremeyecem die misafir gelmesini istemeyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende ısım var dıye cok kabul etmıyorum valla genelde hafta sonlarına saklıyorum:roflol::roflol::roflol:
cat kapı olanlar dısında cok mısafırım gelmez hafta ıclerı
kahvemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:
ay geldı seker buyur dellenme gene bu ne asabıyet yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine sağlık şekerim ohhhhhhh iyi geldi vallahi.
nerdeyse uyuycaktım. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bir ağarlık çöktüki sormayın.mirmirmirmir mirmirmirmir
ebruuu işim çok konuşamıyorum diye bunlar beni unuttu dimii bak saat kaç ben bağırmasam kahvemizin geleceği yok
hiç demiyolar bu kıskardeş oralarda işle boğulmuş kafamçokkarıştı
ay saat 3 oldu şunun kafası tutmadan 2 kahve yapayım diye ebruum sende hiç hatırlatmıyosun yani haa:dilcikar::dilcikar:
bol bol laklak aaaaaaaaa şakkıdı
kız halimi görmüyormusun.içim daraldı vallahi bugün.
bir ağırlık bir ağırlık sorma gitsin hayatım.yoksa ben seni unuturmuyum.
bu ağırlığın yanında birde iş yapmaya çalışıyorum düşün.
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Kızımı uyuttum bi bakayım size dedim kızlarr.. Çok yoruluyorum bu günlerde, sırtım ağrımaya başladı yorgunluktan kafamçokkarıştı
Birazdan da yemek filan yapıcam, gün ne çabuk bitiyo hiçbişey anlamıyorum koşturmaktan.. Siz de amma kaynatıyosunuz hızınıza da yetişemiyorum :bbo:
Kızım hafif hasta gibiydi şurup verdim inş.. atlatırız ilk aşamada :teselli:
tabiiiii rosem size enerji vermedi dimi bu günn ohh anlayın kıymetimi işte arıycaksınız beni bütün yaz a.s
hadı ben sana kıyamam bak yolluyorum gene :1hug::1hug:
bolllllllll boooooooooollllllllllll öpücük sana sıkı sıkıda bi sarılimmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canımmmmmmmmm bitanemmmmmebrummmm:asigim::asigim:a.s.a.s.:asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hissset bakim sıcaklığımı yanında ohhhh bi enerji gelsin şöyleeeee..delikafaduldendelikafadulden
hoş geldin şekerim.
senin şimdi tam yorulma dönemin.bebişin hareketlendi.ama bir kaç aya kadar geçer.kendi yürümeye başlasın senle işi kalmaz.sende rahat edersin.
Hem de ne yorulma canım sorma yaa.. O dönem bi gelsin ben de kaynatıcam sizinle bol bol -tatlicadiarzu- Bu sefer de siz benim hızıma yetişemeyeceksiniz sırnaşık şey
ellerine sağlık şekerim ohhhhhhh iyi geldi vallahi.
nerdeyse uyuycaktım. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bir ağarlık çöktüki sormayın.mirmirmirmir mirmirmirmir
ay bende gelıyom durunnnn kısssssssssssssssss
sarma dolma ıclı kofte allahhhhhhhh
ay sımdı bu nohut yenırmı beeee bu yemeklerın ardından :roflol::roflol::roflol:
şekercim ben bu gün sarma yaptım hemide taze yapraktan asmayı toplayıp yaptım buyur gel beraber yeriz cokacimcoook
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende ısım var dıye cok kabul etmıyorum valla genelde hafta sonlarına saklıyorum:roflol::roflol::roflol:
cat kapı olanlar dısında cok mısafırım gelmez hafta ıclerı
valla bende hafta içi pek kabul etmiyom kk dan ayrı kalamam kusura kalmasınlar yanem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay geldı seker buyur dellenme gene bu ne asabıyet yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızımı uyuttum bi bakayım size dedim kızlarr.. Çok yoruluyorum bu günlerde, sırtım ağrımaya başladı yorgunluktan kafamçokkarıştı
Birazdan da yemek filan yapıcam, gün ne çabuk bitiyo hiçbişey anlamıyorum koşturmaktan.. Siz de amma kaynatıyosunuz hızınıza da yetişemiyorum :bbo:
Kızım hafif hasta gibiydi şurup verdim inş.. atlatırız ilk aşamada :teselli:
ohhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun inşallah şekercim yerimseniben
kıs bunu patronu çok çalıştırınca delleniyo böle :sm_cool:
hoş geldin şekerim yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 ben kaçıyorum, öpüyorum sizleri ortalığı toplayıp yemek yapıcam kaydirigubbakcemile
iyi kaynatmalar size senağlama
tabiiiii rosem size enerji vermedi dimi bu günn ohh anlayın kıymetimi işte arıycaksınız beni bütün yaz a.s
hadı ben sana kıyamam bak yolluyorum gene :1hug::1hug:
bolllllllll boooooooooollllllllllll öpücük sana sıkı sıkıda bi sarılimmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canımmmmmmmmm bitanemmmmmebrummmm:asigim::asigim:a.s.a.s.:asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hissset bakim sıcaklığımı yanında ohhhh bi enerji gelsin şöyleeeee..delikafaduldendelikafadulden
ohhhhhhhhhhh çektim içime seni şekerim.ŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım rosemim benim.:1hug::1hug::1hug:
hissettim bütün sıcaklığını şekerim.:1hug::1hug:
bak geldi enerjin hayatım.....
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bak.
saol kuşum.tekrar ellerine sağlık.
rosemim unuttular benim diyor baksana.aman bulaşmayın bugün çok gergin baksanıza patlamak üzere.
kaydirigubbakcemile3 ben kaçıyorum, öpüyorum sizleri ortalığı toplayıp yemek yapıcam kaydirigubbakcemile
iyi kaynatmalar size senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?