• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaa aaaa dur daha pazarda napıcaktın onları öğretecektim sana be hayatımmmm:roflol::roflol::roflol:

kız önce git pazar yerinde şöleeeee gözüne birini kestir nolur nolmaz kilosu senden az olsunn:roflol::roflol:

sonra uğraş kadınla o nerey sen oraya o hangi tezgada sen o tezgaha...o elma seçerken aaonu ben gördüm ilk dee kadın çorap se.erken ayy o benim o koca ayaklarına olmaz o de.....
kadın iyice delilensin....sonra başlasın bağırmaya sana.....

gerisi sonraa sigara içimdee

aaaaaa aaaa dur daha pazarda napıcaktın onları öğretecektim sana be hayatımmmm:roflol::roflol::roflol:

kız önce git pazar yerinde şöleeeee gözüne birini kestir nolur nolmaz kilosu senden az olsunn:roflol::roflol:

sonra uğraş kadınla o nerey sen oraya o hangi tezgada sen o tezgaha...o elma seçerken aaonu ben gördüm ilk dee kadın çorap se.erken ayy o benim o koca ayaklarına olmaz o de.....

aaaa ben normale döniyim diyom kadın bana neler anlatıyo...
eniyisi ben bu rosemi görünce boynuma sarımsak takıyım elime gümüş bişeyler alıyım şimdi haç olmaz en iyisi gümüş tesbih falan alıyım
rosemdeki şeytan bana geçmesin.....allahım sen beni bu kadının içindeki şeytandan koru....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy bana böyle yapanı ben deliye çeviririm hiç tepki vermem hayatta ben vermedikce o sinir olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam ya iki dakika bıraktık şurayı gene dolmuş taşmış.
çenenize vurdu hepinizin ben anladım.
biraz az konuşun ya okumaktan başım döndü vallahi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

allah ıslah etsın senı ozaman ne dıyım
dedım sana aksam aksam borek yapılırmı dıye demı ben
bısey bılıyomda dıyom heraldeee
allah savulun pazar ahalısıııııııı sevvalcık gelıyoooooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol:

varya ben senı bıgun oyle bır opecemkıııı bırdaha omrunun sonuna kadar opucuk ıstemeyecen baska kımseden:roflol::roflol::roflol::roflol:
al nan sanaaaaaaaaaaaaaaa
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hah iste bundan istiyodum bikmam benki öpün siz (adim sapiga cikacak sindik) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benden sana bunlarda Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

anam ya iki dakika bıraktık şurayı gene dolmuş taşmış.
çenenize vurdu hepinizin ben anladım.
biraz az konuşun ya okumaktan başım döndü vallahi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gel bacum gel bende accik temizlik yapam dedim doldurmuslar a.s. a.s. a.s. :içelim: :içelim: :içelim:

kızz rosemimi suçlama bugün bende bişey var ama çözemedim....
bahardanmı akşaki hamuri şlerindenmi bilmem
habire yaramazlık yap diyo içimdeki ses
pazara gidicem öğleden sonra korkmaya başladım pazarda bişey yaparsam diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüüü kiz sakin cikma evden birilerine bisey yaparsin sapik yada delüüü diye millet laf eder :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gördüm rosemim ben sana dikkat et demiyommu.
bak döküldün ortalıklara.yok el arabaları falan aaaaaaaaaaa
olmaz ki hayatım.etrafına dikkat et biraz.
ya başka şekilde yakalansaydın ne olacaktı.

evet nunukcüm ya hiç durmuyorlar yetişemiyorum bugün bunların hızına vallahi.

tamam arkadaşlar içimdeki muzuru şimdilik geldiği yere gönderdim orjinal halime geri döndüm
alimallah kötü bişey yapcem yoksa
olan kocişe oldu adam 10 senede görmediği mesajlar aldı benden şok olmuş
eniyisi felak nas okuyup şeytanı yollayam yoqsa
delirdi kafamçokkarıştıdiye bakırköye göndercekler.....

ne mesaji yolladin kiz accik dede bizde duyak hadi kele :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

neyse yafrular ben kactım artık gorusmek uzere accık halledıp gelem ıslerımı canlarım
hepınızı cok cok opuyorummmmmmm
nunukkkkkkkk senıde deluuuuuuuuuuuuuuu
hadı kolay gelsın sızlerede kıb

hele bir öpmeeeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: gerisini sen düsün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

.

başka türlüde yakaldım ben onu yine rapor hazırlarken...:roflol::roflol:

ben bu aralar melisayi aldiktan sonra eve girmez oldum havalarda güzel iceri girmek istemiyo aklimda sizde netcem su pcyi agayami indirsem ki
aksamada ne yapacami bilmiyorum yaaaa ne yapsamki yüksük corbasimi yapsam diye düsünüyorum CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

başka türlüde yakaldım ben onu yine rapor hazırlarken...:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: birde övünerek anlatiyo rosemmmmmmmmmmm oh sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sindik bu bizi kandiriyormuymus ne zamandir -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

yok ebrumm yooookkk artık uslanım diyorum artıkın da içim durmuyo be gülümmm ay kızım boyumca oldu ama ben hala ergenliği geçemedim sanırsam inşallah kızımla geçirecem :roflol::roflol:
kızlar ben geldim temizliğe ara verdim biraz:roflol::roflol:

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:

yok ebrumm yooookkk artık uslanım diyorum artıkın da içim durmuyo be gülümmm ay kızım boyumca oldu ama ben hala ergenliği geçemedim sanırsam inşallah kızımla geçirecem :roflol::roflol:

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:

ergenlik kizmisin sen :uhm: :uhm: :uhm: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
lafsiz dramadindegilmi??????????? :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:[/QUOTE]
:roflol:canım hoşbulduk ayol bu gacılar seni ne hale getirmişler yafrumm kılıktan kılığa sokmuşlar seni abovvvvvvv:roflol::roflol:

Back
X