Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

İyiyim canlarım siz de iyisiniz inşallah..
Kızı uyuttum, duşa girdim size bakayım dedim kahvemi içerken..

Şimdi ortalığı toplıycam, bi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gidicem hastaneye..
iyi yaptın şekerim.bizde özlemiştik seni.
allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bebeğinizi.

hadi gözün aydın şekercim.onuda hallettin.
sorma hayatım rosemmcimin canı çok sıkkın.baksana kayboldu zaten gene.

çok geçmiş olsun canım arkadaşım acil şifalar diliyorum
bulursun umarım kamilecim canını sıkmayerimseniben

olayı tam anlamadım ama üzülme boşver canım
o üzülsün senin gibi bir dostu kaybettiği içina.s
biz seni böyle görmeye alışkın değiliz canım eski rosemi ger istiyoruz:teselli::teselli:

tünaydın hanımlar
topiğin tembeli geldikaydirigubbakcemile3 yine en sona kaldımkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
cumanız mübarek olsun canlarım

geçmiş olsun canım
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım:Saruboceq:
icimizde saglam olani kesilip dilikmeyen varmi acaba merak ediyorum
allahim herkesin yardimcisi olsun caresi olmayan hastalikla karsilastirmasin insallah

ben daha kesilip biçilmedim canım:roflol:şaka bir yana çok şükür şu yaşıma kadar önemli bir hastalığım olmadı:Saruboceq:zayıfım ama sağlam dirençli bir bünyem vara.s
ama maalesef birkaç gün önce dr bana rahim ağzımda yaralar olduğunu söyledi.şimdi onun için tedavi olmam gerekiyo.şimdilik beni rahatsız eden bir durum yok ama dr ilerde sancılarımın olabileceğini söyledi.eğer bu hastalıktan kurtulursam başka sıkıntım kalmıcak galibaa.s
bu arada amin canım allah dermansız dert vermesin:Saruboceq:

saol mihrişim yaa bende kendimi böle görmeye alışık değilim biliyormusun kötü hissetmek bana göre değil tam beter oluyorum
arası yok yanii bendeee hep uçlardayım.

saol mihrişim yaa bende kendimi böle görmeye alışık değilim biliyormusun kötü hissetmek bana göre değil tam beter oluyorum
arası yok yanii bendeee hep uçlardayım.

o zaman sen diğer uca geç canıma.s
biz seni böyle görmeye alışkın değiliz rosemcim:teselli:
hadi kendine gel keyiflen artık:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ROSEMMM canım aaaa canını kim sıktı senin klava: gel dertleşek sen azmı dinledin beni

belinay komşum nasılsın güzelim kız havalar güzelleşti görüşek özelden msj atıyom :1hug:

AAAAmihrişşşşşşşş bazen en basit cümle cevaptıryaa valla beynimde ampül yandı kızzz...şimdi okuyunca tekrar senin yazını evet hata yapan ben değilim kii oo
ee bırakanda ben olucam sanırımm ay ben niye üzülümkii kızlar bende eş dost çokkk zatiiii sizlerde varsınız yetiyoo bana o üzülsünn be anammm alsın başına çalsın o karıyıı görsün kazığıı sürtsün burnuuuuuu demii yaaaaa
aa bananekii evet alıştım özlerim biraz, çokta seviyorum ama kendi kaşındı yaa
özlesin bakalım benim gibisini bulacakmııııı.....heee dimi kızzz ahhhh rahatladım acıkınıııı

selamlar kızlar...nasılsınız bakalım...bende sabah erkenden sağlık ocağına gittim çeşitli tahliller yaptılar,sonra geldim temizlik yaptım evimi sildim süpürdüm...şimdi rahatım...

işte böyle ol rosemcim.biz sana yeteriz canım :lepi::lepi::lepi:
koskoca melek anneleri topiği senin arkanda kim tutar seni demi:sm_cool::sm_cool:

selamlar kızlar...nasılsınız bakalım...bende sabah erkenden sağlık ocağına gittim çeşitli tahliller yaptılar,sonra geldim temizlik yaptım evimi sildim süpürdüm...şimdi rahatım...

ben iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz ne alemde
oh oh maşallah işler bitmiş ben daha başlamadım bilebenneyaptımki
hiç yapasımda yok ne olucak benim bu halim bilmiyorum canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar size çok fazla takılamıyorum ya.o kadar işim varki bugün.
bana bakın sakın fazla lak lak yapmayın okuyamıyorum sonra ya.
rosemim kendine geldinmi şekerim.hadi bırak senin değerini bilmeyen insanı.
sen kendine bak.o arasın seni.nerde bulucak bakalım senin gibisini.

nerde olucam senin özel mesajını okuyordum o yüzden burda yoktumkaydirigubbakcemile3
evinin orayı biliyorum ksocım...inşallah görüşmek kısmet olur...zaten eşin doğma büyüme bu mahalledense büyük ihtimal birbirlerini tanıyorlardır...

yok güzelim biz bu eve 2005 de taşındık yeniyiz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…