- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.301
iyi yaptın şekerim.bizde özlemiştik seni.İyiyim canlarım siz de iyisiniz inşallah..
Kızı uyuttum, duşa girdim size bakayım dedim kahvemi içerken..
Şimdi ortalığı toplıycam, bi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gidicem hastaneye..
slmmm ben geldimm
çok yoruldum ama sonunda hallettik sanırım
burada bulamadım diğerlerine getiren arkadaşı ikna ettik 2,3 gün içinde gelecekkk
rosemmmmm tatlım kimm üzdü seni şekerimmm
endoğru kararı vereceğine eminim canımm
şok oldum nazar mı değdi canım ya senin neşene
seni üzenide çok seviyorsun belli bişey demiyeyim ona lafta söyletmezsin şimdi
sevvalcik tatlım acil şifalarr canımm sanada nazar değmiş be gülüm geçmiş olsun canım
birazdan kızkardeşim gelecek çocuklar pudingli kek istiyordu onu yapacağız
çocuklar dediğime bakmayın biz onlardan çok seviyoruzz onlar bahanesi:))))))))))))
buyrun gelin beraber yiyelimm
meleklerimi ve sizi çok öpüyorummmm
rosemmmmmmmmmm üzülmek yok demi tatlım
kendine geliyorsun ok
bak sonra bende dağıtırsam toplayamazsınızzz ama
iyi yaptın şekerim.bizde özlemiştik seni.
allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bebeğinizi.Sağol canım a.s. Ben kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra :1hug:
çok geçmiş olsun canım arkadaşım acil şifalar diliyorummınık efsune kamılecım gülom kso kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim dün saat yedıde geldim ve bende çok hastayım sesim çikmiyo
ne oldu bize anlamadım özelikle kızımsenağlama
mafaoldu iki gündür hastaneyı ayağa kaldırdı sabahat akşama kadra idrarını bekledı yapacak diye yapmadı sonunda sondaya aldılar cnm benim bağraması kullaklarımda
sonucu pazarertesı verecekler bakılm ondan sonra ne yapiması gerekiyosa yapılacak
hepinizin cuması mübarek olsun
hayrlı cumalar..
bulursun umarım kamilecim canını sıkmayerimsenibengünaydınnnnn
hayırlı cumalarrrrrr
sağlıklı,huzurlu,bereketli,neşeli tüm güzelliklerle dolu birgün ve bir ömür geçirmemiz dileğiyle inş:Saruboceq:
frazyacım geçmiş olsun tatlım meleğine ve sana acil şifalar inş:Saruboceq:
bugün çok yoğunumm şekerler ya halimemin gösterisi için kıyefet bakacağım
ayşe deryanınkini dün geline giderken bakıp buldum halimeninkini bulmam zor gibi
bazı anneler sipariş vermişler bizlere haber vermeden sadece kendilerininkine getirtmişler
bize haber vermedilerr aynısını bulmak çok zor olacak ne yapacağım bilmiyorum bulamazsam
getirn kişiye getirtebilirmisin dedim tek olunca zor dedi sinir oldumm burada herşeyde kısıtlı küçük yer olunca daha dün akşama kadar çocukların oynayıp oynamayacağı bile belli değildi bide 2,3 gün içinde bul bulabilrsen kıyefeti
neyse sabah sabah kafınızı şişirdim özür şekerlerrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance: canlı başlayalım güne capcanlı olsun demi:dance::dance:
merhaba günaydın ben geldimmmmmmmm..........a.s.a.s.a.s.a.s.
ay hava çok güzelyaa ama ben çok güzel değilim bu gün..canım sıkkın hadi bakalım ahanda roseminde enerjisi düşük olabiliyomuşş işte
değer verdiğim birine kırıldım şaşırttı beniisenağlama bağlarımı tamamen koparayımmı diye düşünüyorum eksikliğini çok hissedereim yaa..ama3 şans verdimdi bu 4 oldu anlaşılan 5 - 6- 7 gidecek bu böleee hiç gelemem iyi niyetimin su istimal edilmesine yapmacıkta olamam ben hiç neysem odur.
dün gece 5,45 te yattım ben ve 7,30 da da kalktım o arada uyudummu onuda bilmiyorum ..
eşimde yoktu dertleşemedik.
offf anlıycanız bu gün hiç iyi değilim 1 paket sigara içmişim anlamadan...
hayırlı cumalar arkadaşlarım....
tünaydın hanımlar
topiğin tembeli geldikaydirigubbakcemile3 yine en sona kaldımkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
cumanız mübarek olsun canlarım
geçmiş olsun canımherkese hayırı cumalarrr
frezya geçmiş olsun canım.....
rosem tatlım sana değer vermeyen sen hiç değer verme zaten
giden gitmiştir gittiği an bitmiştir sen onu değil o seni kaybetmiştir....
bende bu gece acilde serumlarımla otururken hastanede sabah olmak bilmedi ülserim azdı yine....
sonunda miemi koparıcam olup biticek
dünkü enerji fazllalığım mideme patladı...
şu anda sarhoş gibiyim..az sonrada cuma duasına gitmem lazım...gitmezsem kızarlar..
görüşene kadar kendiniize iyi bakın....
icimizde saglam olani kesilip dilikmeyen varmi acaba merak ediyorum
allahim herkesin yardimcisi olsun caresi olmayan hastalikla karsilastirmasin insallah
hoşgeldin şeker.
tembel garu seni.gene geç kaldın.
çok geçmiş olsun canım arkadaşım acil şifalar diliyorum
bulursun umarım kamilecim canını sıkmayerimseniben
olayı tam anlamadım ama üzülme boşver canım
o üzülsün senin gibi bir dostu kaybettiği içina.s
biz seni böyle görmeye alışkın değiliz canım eski rosemi ger istiyoruz:teselli::teselli:
saol mihrişim yaa bende kendimi böle görmeye alışık değilim biliyormusun kötü hissetmek bana göre değil tam beter oluyorum
arası yok yanii bendeee hep uçlardayım.
çok geçmiş olsun canım arkadaşım acil şifalar diliyorum
bulursun umarım kamilecim canını sıkmayerimseniben
olayı tam anlamadım ama üzülme boşver canım
o üzülsün senin gibi bir dostu kaybettiği içina.s
biz seni böyle görmeye alışkın değiliz canım eski rosemi ger istiyoruz:teselli::teselli:
AAAAmihrişşşşşşşş bazen en basit cümle cevaptıryaa valla beynimde ampül yandı kızzz...şimdi okuyunca tekrar senin yazını evet hata yapan ben değilim kii oo
ee bırakanda ben olucam sanırımm ay ben niye üzülümkii kızlar bende eş dost çokkk zatiiii sizlerde varsınız yetiyoo bana o üzülsünn be anammm alsın başına çalsın o karıyıı görsün kazığıı sürtsün burnuuuuuu demii yaaaaa
aa bananekii evet alıştım özlerim biraz, çokta seviyorum ama kendi kaşındı yaa
özlesin bakalım benim gibisini bulacakmııııı.....heee dimi kızzz ahhhh rahatladım acıkınıııı
selamlar kızlar...nasılsınız bakalım...bende sabah erkenden sağlık ocağına gittim çeşitli tahliller yaptılar,sonra geldim temizlik yaptım evimi sildim süpürdüm...şimdi rahatım...
nerde olucam senin özel mesajını okuyordum o yüzden burda yoktumkaydirigubbakcemile3
evinin orayı biliyorum ksocım...inşallah görüşmek kısmet olur...zaten eşin doğma büyüme bu mahalledense büyük ihtimal birbirlerini tanıyorlardır...
yok güzelim biz bu eve 2005 de taşındık yeniyiz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?