Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ebrum beni çok sever bensiz duramaz arar özlwedim nerdesin der illa beni görmek ister
ama o ikimizde hayatında olalım istiyoo ben buna yanaşmıyorum
bana sen varken onunla konuşmam söz diyooo ama ne anlamı varkii ben olmayıncaa hep onla olucan ben gündüz yokimmki benimki birazda kıskançlıkmı nee ama ona zarar verecek adım gibide biliyorumm bizimki saf kullanacak onuu atacak dönerse ben kabul etmem meraba meraba olur benim için

Aaaaaa bu kederli ruh halini hic yakıstıramadım roseme
hadi bakayım önce onu kaldır
Meselenin ciddiyetini anlayabiliyorum o yüzden espri falan yapmayacam
canım benim arkadasında arada kalmıs anlasılan
Mesafe koy tamamen bitirme bence oda seni anlayacaktır
hersey düzelir bırak bu melankolik halleri hadi bakayım:mymeka:

günaydın hayırlı cumalar herkese
Bugün kimseler yok
Nerde bu millet
Güzel bir gün ve bunu takip eden güzel bir haftasonu diliyoeruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

o zaman hayatım sende tam olarak bağını koparma onla ama nasıl.yani çok fazla bir araya gelme.bırak o hatasını anlasın.emin ol ki en kısa zamanda anlıycaktır hatasını.sen sadece uzaktan takip et olayları.seninki kıskançlık değil hayatım.diyorum ya bende yaşadım bunun gibi bir olay.sen ilersini görüyorsun ve o kişiden zarar geliceğini biliyorsun.arkadaşınıda çok sevdiğin için ona zarar gelmesini istemiyorsun hayatım.onun içinde o kızla görüşmesini istemiyorsun.

canımmm pekii değiştirdimm ama bu meselenin bana bu kadar koyuacağınıda ben tahmin etmemiştim yaa insan kaybedeceğini anlayınca sevgisini tanıyo galibaa

canımmm pekii değiştirdimm ama bu meselenin bana bu kadar koyuacağınıda ben tahmin etmemiştim yaa insan kaybedeceğini anlayınca sevgisini tanıyo galibaa

aaaaaaaaaaaa ne oluyo kiz anlamadim ben ne oldu sana :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

kararı sen vereceksin canım
ben benim etrafımda gereksiz bir insan olacağına
hiç olmasın diyorum ya hep ya hiç
bence üzülme üzülecek olan karşı taraf
sana gelene 100 adım git
gelmeyene hayatına bile sokma
üzülürsen kendine yapmış olursun
ben anlatsam şimdi çok uzun hikaye
sayfalar sığmaz bu kadarmı dersin ailesi bile
senin yaptığını yapmamış derssin emin ol
evet görüşüyorum ama merhaba merhaba o kadar :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

kızlar ben çıkıyorum
şimdi evimi toplayacağım
öğleden sonra anadolu yakasına geçeceğim
yarın görümcemin oğlunun doğum günü var
kayınvalidemde kalacağım çocukları çok özlemişler.
yarın gidecektim arabayla ama illaki bugün gel diyorlar .
yarın akşamda evime dönerim kendinize çok iyi bakın muckkk
erken işim biterse gene uğrar bir acı kahvenizi içerimŞenizŞenizŞenizŞeniz

herkese hayırı cumalarrr
frezya geçmiş olsun canım.....
rosem tatlım sana değer vermeyen sen hiç değer verme zaten
giden gitmiştir gittiği an bitmiştir sen onu değil o seni kaybetmiştir....
bende bu gece acilde serumlarımla otururken hastanede sabah olmak bilmedi ülserim azdı yine....
sonunda miemi koparıcam olup biticek
dünkü enerji fazllalığım mideme patladı...
şu anda sarhoş gibiyim..az sonrada cuma duasına gitmem lazım...gitmezsem kızarlar..
görüşene kadar kendiniize iyi bakın....

Yok kararı beraber verelim ben size güveniyorummm....ama napıcam artık bende karar veremedim ona zıt gitmek bi şekilde onu ona itmekte oluyor
o bi şekilde zaten beni soğutmaya kendini şirin göstermeye çalışıyoo bende zıt oldukçaa düşünün işte oda safım benim zatennn kanacak

hani bana hani bana Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

olmazmı tatlım benim
sanada iyi hafta sonlarıŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
dikkat et bu seferde hollandadan çıkma ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yafrum geçmiş olsun canım
aaaaaaaa valla nazar değdi canım
tekrar geçmiş olsun bebişim ŞenizŞeniz

şimdi bu kıs kiminle çok samimi oluyor
ben onu anlayamadım bir kadınmı
yoksa erkekmi bilemediğim için
birşey söyleyemiyorum tatlım
belki biraz daha açman gerekiyor mahsuru yoksa tabi

yafrum geçmiş olsun canım
aaaaaaaa valla nazar değdi canım
tekrar geçmiş olsun bebişim ŞenizŞeniz

artık bıktım bu mideden ben aç geziyorum tansiyonum düşüyo karnımı doyuruyorum midem ağrıyo napıcağımı şaşırdım artık...
ama hakettim dün fazla coşmuştum başıma bi gelcek vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…