- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.261
peki hayatım seni ne kadar sevdiğini bilmiyorum ama bana sanki seni çok düşünmüyormuş gibi geldi.çünkü eğer seni bu kadar düşünmüş olsaydı senin üzülmene izin vermezdi hayatım.sen ona gereken anlayışı göstermişsin canım.ama o bunu anlamamış.biliyormusun zamanında birinde benimde başıma böyle birşey geldi.bende bir müddet onun anlaması için uğraştım.daha sonra arkadaşım benle bütün ilişkilerini kesti hayatım.sonra hatasını anladı ve kendi özür diledi benden.şimdi bile seninle konuşmadığım dönemler için çok pişmanım falan der.
merhaba günaydın ben geldimmmmmmmm..........a.s.a.s.a.s.a.s.
ay hava çok güzelyaa ama ben çok güzel değilim bu gün..canım sıkkın hadi bakalım ahanda roseminde enerjisi düşük olabiliyomuşş işte
değer verdiğim birine kırıldım şaşırttı beniisenağlama bağlarımı tamamen koparayımmı diye düşünüyorum eksikliğini çok hissedereim yaa..ama3 şans verdimdi bu 4 oldu anlaşılan 5 - 6- 7 gidecek bu böleee hiç gelemem iyi niyetimin su istimal edilmesine yapmacıkta olamam ben hiç neysem odur.
dün gece 5,45 te yattım ben ve 7,30 da da kalktım o arada uyudummu onuda bilmiyorum ..
eşimde yoktu dertleşemedik.
offf anlıycanız bu gün hiç iyi değilim 1 paket sigara içmişim anlamadan...
hayırlı cumalar arkadaşlarım....
ebrum beni çok sever bensiz duramaz arar özlwedim nerdesin der illa beni görmek ister
ama o ikimizde hayatında olalım istiyoo ben buna yanaşmıyorum
bana sen varken onunla konuşmam söz diyooo ama ne anlamı varkii ben olmayıncaa hep onla olucan ben gündüz yokimmki benimki birazda kıskançlıkmı nee ama ona zarar verecek adım gibide biliyorumm bizimki saf kullanacak onuu atacak dönerse ben kabul etmem meraba meraba olur benim için
Aaaaaa bu kederli ruh halini hic yakıstıramadım roseme
hadi bakayım önce onu kaldır
Meselenin ciddiyetini anlayabiliyorum o yüzden espri falan yapmayacam
canım benim arkadasında arada kalmıs anlasılan
Mesafe koy tamamen bitirme bence oda seni anlayacaktır
hersey düzelir bırak bu melankolik halleri hadi bakayım:mymeka:
günaydın hayırlı cumalar herkese
Bugün kimseler yok
Nerde bu millet
Güzel bir gün ve bunu takip eden güzel bir haftasonu diliyoeruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canımmm pekii değiştirdimm ama bu meselenin bana bu kadar koyuacağınıda ben tahmin etmemiştim yaa insan kaybedeceğini anlayınca sevgisini tanıyo galibaa
canımmm pekii değiştirdimm ama bu meselenin bana bu kadar koyuacağınıda ben tahmin etmemiştim yaa insan kaybedeceğini anlayınca sevgisini tanıyo galibaa
verdim efsunem dediğini yaptım oda beni çok aradı tamam dedii senvarken o olamaz dedi nasıl kıyaslarım seni onla dedii ama nasıl kesim birden dedii bende sadece yolda izde görünce selam ver dedimm buna tamam dedimm bir ara uyduu ama ondan vaz geçmiyo bir türlü nedensee çokta basit bişey yaa kızz bi görsenizz
günaydın hayırlı cumalar herkese
Bugün kimseler yok
Nerde bu millet
Güzel bir gün ve bunu takip eden güzel bir haftasonu diliyoeruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kararı sen vereceksin canım
ben benim etrafımda gereksiz bir insan olacağına
hiç olmasın diyorum ya hep ya hiç
bence üzülme üzülecek olan karşı taraf
sana gelene 100 adım git
gelmeyene hayatına bile sokma
üzülürsen kendine yapmış olursun
ben anlatsam şimdi çok uzun hikaye
sayfalar sığmaz bu kadarmı dersin ailesi bile
senin yaptığını yapmamış derssin emin ol
evet görüşüyorum ama merhaba merhaba o kadar :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
yavrum sanada güzel bir hafta sonu diliyorumŞenizŞeniz
hani bana hani bana Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
herkese hayırı cumalarrr
frezya geçmiş olsun canım.....
rosem tatlım sana değer vermeyen sen hiç değer verme zaten
giden gitmiştir gittiği an bitmiştir sen onu değil o seni kaybetmiştir....
bende bu gece acilde serumlarımla otururken hastanede sabah olmak bilmedi ülserim azdı yine....
sonunda miemi koparıcam olup biticek
dünkü enerji fazllalığım mideme patladı...
şu anda sarhoş gibiyim..az sonrada cuma duasına gitmem lazım...gitmezsem kızarlar..
görüşene kadar kendiniize iyi bakın....
Yok kararı beraber verelim ben size güveniyorummm....ama napıcam artık bende karar veremedim ona zıt gitmek bi şekilde onu ona itmekte oluyor
o bi şekilde zaten beni soğutmaya kendini şirin göstermeye çalışıyoo bende zıt oldukçaa düşünün işte oda safım benim zatennn kanacak
yafrum geçmiş olsun canım
aaaaaaaa valla nazar değdi canım
tekrar geçmiş olsun bebişim ŞenizŞeniz
artık bıktım bu mideden ben aç geziyorum tansiyonum düşüyo karnımı doyuruyorum midem ağrıyo napıcağımı şaşırdım artık...
ama hakettim dün fazla coşmuştum başıma bi gelcek vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?