Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kas:adale
çeviri:tercüme
zamir:adıl
onur:şeref
meydan:alan
ulu:yüce
sınır:hudut
sıfat:
saz:bağlama
deney:
öneri:teklif
kolay gelsinn valla tüm kasiyerler i topladım yaptık ödevimiziiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

sıfat:ön ad

cxanım bunuda buldukkk gogoole bile devredeeee
kız show tv genel müdürü içerde çağırayımmı sorayımmii başka ne kaldıı
diyarbakırdan bi öğretmene bile sorduk msn dennn hemde ne kaa çabuk çabukkk:roflol::roflol::roflol:

canım canım canım benim :1hug: :1hug: :1hug: nekkaaa bakbule geçti bilemezsin çok teşekkürler canım benim Şeniz Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

selam kızlar ben geldim.bugün yine uyumuşum sabah sohbetine katılamadım.öğleden sonrada kızımla çarşıya gittik.stres attık az önce geldik.
daha yemek yapıcam ama ne yapacağımıda bilmiyorumfisfisfis
sizler ne yapıyosunuz?geçmişi okumadım inş herkez iyidir :1hug:

bravo valla hakkatende çabuk çabuk çalıştınız dersinizi :roflol: :roflol: :roflol: hepinize benden 100 puan şekerler :1hug: Şeniz a.s. :hooray:

ohhhhhhh iyi etmişsin canım benim bizde ders yapıyoz rosemlen birlikte daha doğrusu ben soruyom rosem öğretiyor kaydirigubbakcemile3

canım nolsun işte iyiyiz genelde şevval dün gece kastalanmış midesi ağrımışşş serum taktırmışlarr hep bu lahana hatun çıkardı bu modayıı serum taka taka neyse şimdi çok iyii
hepinizi çookkk öptüm çıkıyorum artık ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee

aaaaaaaaa ben serumu seviyom içiyom die herkesin sevmesimi lazım bee hem o beni kıskanmış kıskanç karu :dilcikar:
şaka bir yana geçmiş olsun
sende çıkıyosun galiba güle güle şekercim seni te te bukkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok seviyorum Şeniz Şeniz Şeniz

lahancım cnm benim teşekürederim cnm bende pek iyi değilim sesim hiç yok
zor konuşabiliyorum üzüntüden sesim kesilmiş dün hastahanede çok zor bir gün geçirdik sanırım ondan oldu birazda halsızım cnm ilğin için sağol bitanem öptüm

hihoyyytselam kızlar ben geldim ayol bugün hiç giremedim nete sabah bir çıktım evden şimdi geldim nasılsınız bakalımhihoyyyt

iyi akşamlarrrr
ben yokken sohbetler edilmiş rosemmcim normale dönmüş bir daha
öyle görmek yok seni şekerrr yerimsenibenyerimseniben
sabhtan beri ayaktayım şekerlerr ya yemeğimide hallettim pc nin başına anca oturdum eşimin yemeğe gelmesini bekliyoruz
kızlar pazıl yapıyorlarrr iyice dalmış durumdalarrr
lahanacım işini biliyorsun şeker ödev için herkesi seferber etmişsin bravooo:lepi:
yaaa ben geldim ama kimse kalmamış olmaz ki ama:çok üzgünüm:

selam fıstıklar bende burdayım babamız işte bende oğluşumla burda ay bugün bir huysuz oturtmuyor beni hiçç ayyy sinirlrniyom artıkkkötükedihüso

iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız,melekleriniz nasıl,epeydir uğrayamadım.hasta meleklere allahtan açil şifalar dilerim.annelerinede sabır ve kolaylıklar versin rabbim.
herşey gönlünüzce olsun melekler ve annelerin.Şeniz

İyi dileklerin için sağol cnm a.s.

Senin de gönlünce olsun herşey a.s.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR KİMSE YOK GALİBA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…