Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kayınvalidem var kızlar...
o yönden şanslıyım...
ama ne kadar yardım eden olsada asıl yük sizin omuzlarınızda...
bi de kocalar var tabi uğraşılması gereken...

haklısın canım birde kocalarımız var:roflol:
benim 4. çocuk oluyokaydirigubbakcemile3
onu saymayı unutmuşum benkaydirigubbakcemile3

Büyümüşmüyüz görmeyeli teyzoşları Şeniz

maşallah alah nazarlardan saklasın büyümez mi annesi
bak maşallah yürüyesi olmuş az kaldı 1 aya elinden tutmana gerek kalmaz annesi
hmm bu arada seninle olan resmi daha güzeldi bu saatte girmeinin avantajı ben gördüm sadecekaydirigubbakcemile3:enbuyukkk: 2 tane güzelliği yıkmışsınızdır ortalığı

Aaa sen gördünmü onu canım :roflol: Kapa gözlerini çabuk bişey görmedin dimi :jeyyar:

Yanındakini tıklıyacağıma onu tıklamışım canım, aramızda :1hug:

Aaa sen gördünmü onu canım :roflol: Kapa gözlerini çabuk bişey görmedin dimi :jeyyar:

Yanındakini tıklıyacağıma onu tıklamışım canım, aramızda :1hug:
benden kaçarmıyerimseniben
gördümm işte gördümmkaydirigubbakcemile3
bu bir fikir verdi bana bende 23nisanda kızlarımın resmini koyacaktım bende çekileyimde kızlarla 10 dk resmimi koyayım bakalım beni kim yakalya bilecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

Saat kaç sularında koycan canım 23 Nisan da pc başında olcam bütün gün sırnaşık şey

Saat kaç sularında koycan canım 23 Nisan da pc başında olcam bütün gün sırnaşık şey
saatini bilemiyorum,ama öğlen 12 den önce olmaz kesin tören 12 ye anca biter çünkü artık kaçta olur bilemem gece 02 de bile olabilirr:roflol:yarışma yapar biri gibi hissettim kendimi :roflol::roflol::roflol:

ok tatlım sen yeter ki üzülme koymadan yarım saat önce buraya dikkat yazacağım sen anlarsın ok ama kimseye söylemek yok tamammıa.sduymasınlarr:roflol:

:içelim: Tamam şekerim anlaştık :teytey: Hımm dikkat demek, şştt kimse duymasın delikafadulden

Ben kaçıyorum canım ortalığı toplıycam, Ceylin uyansın anneme gidicem biraz.. Seni ve meleklerini çok öptüm cnm benim a.s.

ok tatlım kolay gelsin bende öpüyorum seni ve meleğiniŞenizŞenizŞeniz

kızlar selam
hepinize iyi akşamlarnasılsınız
bu aralar pek uğrayamadın
daha oğrususiteye giremedim
hepiniziçok özledim
umarım meleklerim iyidir

ok tatlım sen yeter ki üzülme koymadan yarım saat önce buraya dikkat yazacağım sen anlarsın ok ama kimseye söylemek yok tamammıa.sduymasınlarr:roflol:

ben duydum ve bende nöbetteyim kamilecim ben yakalıycam seni.....

kızlar selam
hepinize iyi akşamlarnasılsınız
bu aralar pek uğrayamadın
daha oğrususiteye giremedim
hepiniziçok özledim
umarım meleklerim iyidir

hoşgeldin tatlım nasılsın görüşmeyeli meleğin nasıl.....:1hug::1hug::1hug:

hiç sorma şevvalcim
bir ara ateşlendik 4 gün
sonrasında altına yapmaya başladı
ne yapıcam bilmiyorum
tecrübeli anneler bi akıl verin bana nolursenağlama

hiç sorma şevvalcim
bir ara ateşlendik 4 gün
sonrasında altına yapmaya başladı
ne yapıcam bilmiyorum
tecrübeli anneler bi akıl verin bana nolursenağlama

canım ateşlenince dr ye götürmüşsündür herhalde
idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yapıldımı
ordan kaynaklanıyo olabilir.....

iyi geceleer...malum pazar gecesi kızımı banyo yaptırdım ütüyü yaptım ancak bu saat oldu....davidovcum maşallah ceylin büyümüş sahil keyfi bile yapıyormuş artık,keşke o resmi silmeseydin bizde görseydik zaten profilinde görmüştüm daha öncede niye değiştirdinkikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…