Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende kocişi bekliyom zahmet olmazsa eve gelcek kısmetse gelmeye niyeti varmış..
klava:klava:aldım oklavamı elime bekliyorum....klava:

bende kocişi bekliyom zahmet olmazsa eve gelcek kısmetse gelmeye niyeti varmış..
klava:klava:aldım oklavamı elime bekliyorum....klava:

dur şekerim dur sakin ol oklavayı görünce hiç gelmeyecek sonrakaydirigubbakcemile3
benimkide erkenden uyudu az önce uyandı tüm gece tv izler artıkkaydirigubbakcemile3
ben gidip yatayım kızlar erken kalkarlarr

kız kocan nerde bu saat olmuş
okeye dördüncü olarak tayini çıkmış 11 de dükkanı kapayıp extraya gitmiş kahveye....
:roflol::roflol::roflol::roflol:

dur şekerim dur sakin ol oklavayı görünce hiç gelmeyecek sonrakaydirigubbakcemile3
benimkide erkenden uyudu az önce uyandı tüm gece tv izler artıkkaydirigubbakcemile3
ben gidip yatayım kızlar erken kalkarlarr

oklavayı gelince yakından görcek zaten çünkü kafasıyla bütünleşicek....

sana iyi geceler canım.....

günaydınnn,iyi pazarlarrrrrr
sevvalcık maşallah şekerim nöbeti tam yapıyorsun açılışta kapanışta senden:)))))))))))

günaydınnn,iyi pazarlarrrrrr
sevvalcık maşallah şekerim nöbeti tam yapıyorsun açılışta kapanışta senden:)))))))))))

bugün öyle oldu şekerim güya öğleye kadar uyuycaktım eşimin uzak bi akrabası vefat etmiş kayınpederim çağırdı gel beni cenazeye götür diye ee bende eşimi gönderince yatmadım bidaha
işlerimi bitirp anneme gideyim dedim şimdide kızların uyanmasını bekliyorum.....

nasıl bebişin iyimi canım misss gibi kokuyordur o
arkadaşımında bebeği oldu seninki kadar sanırım sadece koklamak için gidiyorum
bizimkiler büyüdü artık o kokuyu özlemişim...
nede olsa cennet kokuyolar dimi....

başınız sağolsun canım
benim şekerlerde tatil günü mutlaka erken kalkarlarr ,hafta içi yataktan zor kaldırdığım cadılarr hafta sonu erkenden uyanırlarr geç yatırmama rağmen:jeyyar:

janet,alyasun sizlerede günaydınnna.s.a.s.

saol şekerimm
benim cadılarda kalktılar şuan dayılarını bekliyolar gelcek bizi alcak annanemizde kahvaltı edicez......cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…