Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:roflol: eklemek istediğim resim o değildi canım, ben farkedip değiştirene kadar Kamilece görmüş deşifre etti :roflol:

Şu anda profilimdeki resimde benim resmim canım onu mu merak ettin sen iste yine koyim bebişim Ama 10 dk yine :roflol:

bende geldim bende görcemmm bananeeeeeeeeeeeee

vee yetiştim canım resmineeee allah sizi nazarlardan korusun....

Son düzenleme:
selamlar canlarım benım
nabersınız?
aksam 7de evıme geldım hemen camasırları yıkayıp valızlerı bosaltıp karnımızı doyurduk gelınımızın gelınlıgını cıcegını vs ben getırmıstım onları evıne goturduk derken sımdı vakıt bulabıldım sızlere bakayım dedım.
herkesler ıyıdır ınsaallah
ozellıkle yarın sızlerle sohbet edeyım dıye gelır gelmez ıslerımı hallettım
cok guzel eglencelı yogun yorgun ama kurtlar dokulmus olarak geldım
herkeslerı cok cok opuyorum canlarım ıyı geceler dılıyorum
sabah gorusmek uzere ınsaallah

mınık cnm hoşgeldin.
oh ne güzel döktürmüşün kurtlarını cnm
yerımde oynayaydın :CüvCüv:
neyse kendine iyi bak seni ve kuzularını öpyorum cnm.

Yere düşen yağmur damlaları Kalbinize inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep size doğru baksın Güneş güzellikler getirsin yeni gelen hafta hepinizine sağlık mutluluk ve huzur versin... Günaydın a.s.a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

İYİ PAZARLAR KIZLAR.. KIZIMIN BUGÜN İSTİNYE SAHİLİ KEYFİ :icecream:

Büyümüşmüyüz görmeyeli teyzoşları Şeniz

allahım bağışlasın inşallah :Saruboceq: nazarlardan korusun rabbim

ok tatlım sen yeter ki üzülme koymadan yarım saat önce buraya dikkat yazacağım sen anlarsın ok ama kimseye söylemek yok tamammıa.sduymasınlarr:roflol:

:mymeka:gizli iş çevirirsiniz demekki hıııııı:mymeka: alımn işte hele bir baada haber etme bak görüşürüm sennen klava: klava: klava:

çok güzelsiniz davidofum...
suratın asık falan değil canım gayet hoşsun bence...

:çok üzgünüm:ben görmedim ama keşke bende görseydim :çok üzgünüm:

günaydınnnn hayırlı sabahlarrrr
güzel,neşeli,bereketli,huzur,mutluluk ve sevgi dolu bir hafta geçirmemiz dileğiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sevvalcik,frezyacım,lahanacım günaydın şekerlerrrŞenizŞenizŞenizŞeniz
minikcim hoşgeldin canım ŞenizŞeniz

günaydıııııııııııııın günaydınnnnnnnnnnnnnnnn vede günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnlar arkadaşlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkeşlere güzel sağlıklı vede huzur dolu bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

yaaa öyle arada topiği ziyaret etmezsen neler kaçıyor bak hafta sonu diye bile boş bırakmamak lazım
yakalarsan görürsün tatlım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…