Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ne bilim hiç hamile gibi değiim ki...
oğlum kıpır kıpır hiç durmazdı...
bu kız benim gibi uyuşuk olacak herhalde hiç kıpırdamıyo...kaydirigubbakcemile3
bir de dikişlerim çok acıyo...:çok üzgünüm:

günaydın şekercim.
nasılsın hayatım.Şeniz Şeniz

iyiyim canım çok şükür bu arada kaçmanı saklanmanı tavsiye ederim canım bu sevvalciklen kamilce gelenleri yolcekler haberin ola ilk beni yoldular bende onları dövdüm bak kaçtılar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canımm
sezaryanmıydı doğumun zor olur canımya benimkilerin arası 2 yaşken dikişlerden çok zorlanmıştım bebeğin bu yüzden pek hareket etmiyordur canım mevlam bu şekilde sana yardımcı oluyordur belkide canım
benim küçük çok hareketliydi adeta dikişlerim patlayacak gibi hissederdim o hareket ettikçe kendini pek yorma biraz zor ama elinde küçük çocuk olduğu iin allah yardımcı olsun canım inş
hayırlısıyla sağlıkla bebeğini eline versin rabbim inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırdır şekercim.niye yoluyorlar sabah sabah gene ya.
ne oluyor dur bende elime alıyım oklavamı o zaman.
klava: klava: klava:

hıh:dilcikar:hiçde bile önce sen beni dövdünn sadece günaydın demiştim sana
ama sen kafama vurmaya başladın:dilcikar:
günaydın melek annelerim.hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı bir hafta diliyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.
günaydın şekerim nasılsınŞenizŞeniz

ben bişey yapmadan direk o bana saldırdı benim suçum yok ki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
geçmişe bakarsan anlarsın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hafta sonu gezmeye gidenleri yoluyolar gısgardaşım sen oklavanı elinden bırakma bak

ben dövmesem siz dövcektiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

GÜnaydın hanımlarr :) mutlu haftalar

günaydın canım hoş geldin Şeniz

hıh:dilcikar:hiçde bile önce sen beni dövdünn sadece günaydın demiştim sana
ama sen kafama vurmaya başladın:dilcikar:

günaydın şekerim nasılsınŞenizŞeniz
günaydın kuşum.vallahi pek iyi olduğumu söyleyemiycem.belim tutuldu.çok ağrım var.sabah nasıl geldim anlatamam.yolda ağlıycaktım nerdeyse.senağlama

iyiyim canım kızla yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sizde ne var ne yok
vallahi ne olsun şeker.c.tesi den beri bir bel ağrısıdır gidiyor.bende bel fıtığı var ama neden tuttuğunu anlamadım şimdi.onu çekiyorum.
hayatım ben geçmişi okumadım.lahanacım bana kaç dedi bende ona göre hareket ettim.

gerçi ben hafta sonu gezmedim ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.

geçmiş olsunnn canımm ya acil şifalarrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok zor bel ağrısı allah kolaylık versin canımm:1hug:a.s.a.s.a.s.

canım benim :teselli: çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine a.s.

mesele gezmedeğildiki
davidovun resmini biz görebildik diye saldırmıştın şekerim hatırlatırım
bende topiği evde oturup bekleyen görürdü demiştim:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsunnn canımm ya acil şifalarrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok zor bel ağrısı allah kolaylık versin canımm:1hug:a.s.a.s.a.s.

canım benim :teselli: çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine a.s.

saolun kızlar ya.şu bel fıtığından bıktım.boynumdada vardı ameliyat oldum.ama belden son ana kadar beklemek istiyorum.ama çok zorluyor beni ya.
senağlama senağlama senağlama
birde bu şekilde çalışmak o kadar zorki.:1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…