- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.501
günaydın melek annelerim.hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı bir hafta diliyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.
günaydın günaydın günaydın yavrimo delikafadulden delikafadulden delikafadulden
günaydın şekercim.
nasılsın hayatım.Şeniz Şeniz
günaydın canımmne bilim hiç hamile gibi değiim ki...
oğlum kıpır kıpır hiç durmazdı...
bu kız benim gibi uyuşuk olacak herhalde hiç kıpırdamıyo...kaydirigubbakcemile3
bir de dikişlerim çok acıyo...:çok üzgünüm:
iyiyim canım çok şükür bu arada kaçmanı saklanmanı tavsiye ederim canım bu sevvalciklen kamilce gelenleri yolcekler haberin ola ilk beni yoldular bende onları dövdüm bak kaçtılar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
GÜnaydın hanımlarr :) mutlu haftalar
iyiyim canım çok şükür bu arada kaçmanı saklanmanı tavsiye ederim canım bu sevvalciklen kamilce gelenleri yolcekler haberin ola ilk beni yoldular bende onları dövdüm bak kaçtılar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın şekerim nasılsınŞenizŞenizgünaydın melek annelerim.hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı bir hafta diliyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.
günaydınn canımŞenizŞenizGÜnaydın hanımlarr :) mutlu haftalar
günaydın tatlişkon nasılsın bakalım.Şeniz
ben bişey yapmadan direk o bana saldırdı benim suçum yok ki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamahayırdır şekercim.niye yoluyorlar sabah sabah gene ya.
ne oluyor dur bende elime alıyım oklavamı o zaman.
klava: klava: klava:
hayırdır şekercim.niye yoluyorlar sabah sabah gene ya.
ne oluyor dur bende elime alıyım oklavamı o zaman.
klava: klava: klava:
ben bişey yapmadan direk o bana saldırdı benim suçum yok ki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
geçmişe bakarsan anlarsın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜnaydın hanımlarr :) mutlu haftalar
günaydın kuşum.vallahi pek iyi olduğumu söyleyemiycem.belim tutuldu.çok ağrım var.sabah nasıl geldim anlatamam.yolda ağlıycaktım nerdeyse.senağlamahıh:dilcikar:hiçde bile önce sen beni dövdünn sadece günaydın demiştim sana
ama sen kafama vurmaya başladın:dilcikar:
günaydın şekerim nasılsınŞenizŞeniz
vallahi ne olsun şeker.c.tesi den beri bir bel ağrısıdır gidiyor.bende bel fıtığı var ama neden tuttuğunu anlamadım şimdi.onu çekiyorum.iyiyim canım kızla yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sizde ne var ne yok
hayatım ben geçmişi okumadım.lahanacım bana kaç dedi bende ona göre hareket ettim.ben bişey yapmadan direk o bana saldırdı benim suçum yok ki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
geçmişe bakarsan anlarsın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gerçi ben hafta sonu gezmedim ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.hafta sonu gezmeye gidenleri yoluyolar gısgardaşım sen oklavanı elinden bırakma bak
ben dövmesem siz dövcektiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım hoş geldin Şeniz
günaydın kuşum.vallahi pek iyi olduğumu söyleyemiycem.belim tutuldu.çok ağrım var.sabah nasıl geldim anlatamam.yolda ağlıycaktım nerdeyse.senağlama
vallahi ne olsun şeker.c.tesi den beri bir bel ağrısıdır gidiyor.bende bel fıtığı var ama neden tuttuğunu anlamadım şimdi.onu çekiyorum.
hayatım ben geçmişi okumadım.lahanacım bana kaç dedi bende ona göre hareket ettim.
gerçi ben hafta sonu gezmedim ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.
günaydın kuşum.vallahi pek iyi olduğumu söyleyemiycem.belim tutuldu.çok ağrım var.sabah nasıl geldim anlatamam.yolda ağlıycaktım nerdeyse.senağlama
vallahi ne olsun şeker.c.tesi den beri bir bel ağrısıdır gidiyor.bende bel fıtığı var ama neden tuttuğunu anlamadım şimdi.onu çekiyorum.
hayatım ben geçmişi okumadım.lahanacım bana kaç dedi bende ona göre hareket ettim.
gerçi ben hafta sonu gezmedim ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.
hafta sonu gezmeye gidenleri yoluyolar gısgardaşım sen oklavanı elinden bırakma bak
ben dövmesem siz dövcektiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım hoş geldin Şeniz
geçmiş olsunnn canımm ya acil şifalarrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok zor bel ağrısı allah kolaylık versin canımm:1hug:a.s.a.s.a.s.
canım benim :teselli: çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine a.s.
mesele gezmedeğildiki
davidovun resmini biz görebildik diye saldırmıştın şekerim hatırlatırım
bende topiği evde oturup bekleyen görürdü demiştim:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?