- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.721
merhaba şekerler.....
ohh ne güzel yine beraberizz.
herkese güzel günler..
neşeli günler..
güneşli bir istanbul sabahıı yaşıyoruz 1 durak önce indim yürüdüm deniz kenarında..insa kendine geliyor bir tanecik poğaçamıda yedimm daha çayım gelmedi.Şimdi gelir içeriz beraberce canlarım
ebrumm belin nasıl oldu hayatımm...senağlama dün gece aklımdaydın hepp
ay ay ayyyy minikimin melekleri ne güzel olmuş ölee...iyide bi büyük abla vardı orada annelerini göremedimnmm:roflol::roflol:
çünküü anne anne gibi değill abla abla maşallahhhhh minikim kız seni istemekle yetinmişler allahtankaçırmamışlarr bide daha sırtım açık falan diyo ya hatunn..:1shok:
ee şevvalim nerede pekii yaramaz kızım benimm kamilemm lahanam nerde çiçeklerimiz nerdeee hadi uykucu mihriş uyuyodur daha kalakmaz o güzellik uykusundansırnaşık şey
hadi bakalım enerjimiz bol olsunnnn bahar geldi baharrrrrr aşk böcük sevgi tomurcuk pıtırcık zamanıııııııııı:dance::dance:
hadi neşeli müzikler dinleyelimm arkadaşlarrrsositososito:dance:
günaydın şekercim.hoşgeldin hayatım.
canım günaydın.
yerim ben seni ya.nasılda düşünürmüş ebrusunu.
ama rosemmcim gece ağrıdan uyumadım desem yeridir.
hala çok ağrıyor belim şekerim.gece inledim durdum.hareket ettikçe.
bakalım ne zaman geçicek bekliyorum.
öpüyorum şekercim seni kocaman.Şeniz Şeniz Şeniz
ne güzel ya bahce isleri ile ugrasmak ben cok severim ama apartmanda olunca balkon ve ev cicekleri ile kendimizi tatmin ediyoruz baska yapabilecek bir sey yok
içim açıkdı şekercim.saol hayatım.ŞenizŞeniz
buyrun tarlasıyla veriyorum istediğiniz çiçek olsunnnnnnn
günaydın hayatım.ŞenizŞenizgünaydııınnnnnnnnhihoyyyt günaydınnnnnnnnnn hihoyyyt günaydınnnnnnnnnnhihoyyyt
hoşbuldum hayatımŞenizŞeniz
inş biran önce geçer canım
oturmak da zararlı aslında senin durumunda değil mi canım:1no2:
allahım allahım.maşallah felaket birşey bu ya.allahım nazardan saklasın.
hayatım büyük kızında çok tatlı ama elifim bir harika.
teyzesi yesin onu şekercim.hemde minik minik yaparak yesin onu.
allahım sen nazarlardan sakla onu.:Saruboceq: :Saruboceq:
maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın...
çok tatlı oluyo kız çocukları yaaa....kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı sabahlarrrr
sayfa açılır açılmaz maşallah dünya tatlısı bir cimcime çıktı karşıma nazcımmm yanaklarından ısırmak lazım seni maşallah bune şekerlik
hımmm dünyanın en güzel prensesi elifciğimi unutmamak lazım maşallah ne güzel mağrur bir duruşu var asil bir prenses allah bağışlasın minikcim
minikcim maşallah şekerim yıkmış geçirmişsindir tabi ortalığı
eniştemin dediği gibi üşümedin mi şeker ya:)))))) maşallahhhhh
merhaba şekerler.....
ohh ne güzel yine beraberizz.
herkese güzel günler..
neşeli günler..
güneşli bir istanbul sabahıı yaşıyoruz 1 durak önce indim yürüdüm deniz kenarında..insa kendine geliyor bir tanecik poğaçamıda yedimm daha çayım gelmedi.Şimdi gelir içeriz beraberce canlarım
ebrumm belin nasıl oldu hayatımm...senağlama dün gece aklımdaydın hepp
ay ay ayyyy minikimin melekleri ne güzel olmuş ölee...iyide bi büyük abla vardı orada annelerini göremedimnmm:roflol::roflol:
çünküü anne anne gibi değill abla abla maşallahhhhh minikim kız seni istemekle yetinmişler allahtankaçırmamışlarr bide daha sırtım açık falan diyo ya hatunn..:1shok:
ee şevvalim nerede pekii yaramaz kızım benimm kamilemm lahanam nerde çiçeklerimiz nerdeee hadi uykucu mihriş uyuyodur daha kalakmaz o güzellik uykusundansırnaşık şey
hadi bakalım enerjimiz bol olsunnnn bahar geldi baharrrrrr aşk böcük sevgi tomurcuk pıtırcık zamanıııııııııı:dance::dance:
hadi neşeli müzikler dinleyelimm arkadaşlarrrsositososito:dance:
Minikcim sende prenseslerinde cok güzel cıkmıssınız
Allah nazarlardan saklasın canım
miniğim maşallahınız varmış çok güzel çıkmışınız
buyrun tarlasıyla veriyorum istediğiniz çiçek olsunnnnnnn
s1907 noldu canım... ben anlamadım geçmiş olsun bitanem...
saol canım.belim çok ağrıyor.
c.tesi gününden beri tutuldu.belimde fıtık var.sanırım o azdı bugünlerde.canım çok yanıyor.:1no2: :1no2:
saol canım.belim çok ağrıyor.
c.tesi gününden beri tutuldu.belimde fıtık var.sanırım o azdı bugünlerde.canım çok yanıyor.:1no2: :1no2:
oy oy oy kıyamam ben sana canım benım yaa
dıkkat et kendıne bebegım agır falan kaldırma bır dr gorun yafrum ılerletme barı
bel agrısını hamısken cektım bılırım nasıl kotu bısey
cok gecmıs olsun bebegım acıl sıfalar dılıyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun canım.... bel ağrısı çok zor yaaa...
canım doktora gitmedin mi hiç...
fıtık olduğu kesin mi....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tapusunuda verıyonmu anammmm ona gore talıbım bakkk
yafrum harıkaa yaa vallahı alıp basımı gıdesım var boyle yerlere cok sevıyorum
4 gun tatıl esım kacalım bıyerlere dedık ama hem dugun var hemde metelık kalmadı valla dugune gıt gel harca kostursenağlamasenağlamasenağlama
yoksa tam bahar ayı boyle bıyerlerde accık sehır stresı atılıp gelınse nasıl guzel olur demı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?