Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minikcim arkadaşının düğünü için oraya gitmiştide canım

kiz dügünü yaptimi onlar ahanda bak iste kiz bensiz nasil yapar oooo
bende yüramda gördüdüm minikle ayni dügüne gidiyoduk ahanda kaldi
kiz minik arkadaslarini bilen carmiyon ama ben gelemesemde yüramda geldim iste
og olsun sana senmisin bizi davet etmeyen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben döndüüm yavrularrr:jeyyar::jeyyar:
içinizdeki tek fil yavrusu benim bu kilolarla senağlamasenağlama(ama midem yüzünden bir haftada 4 kilo eksilmişim)
çıtırlarım yavru ceylanlarım benim
rosemm bidenem ben geldim özlemişsin beni
gel beraber coşalım kendimizi aŞalım....
:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydin canim benim prenses hasta baskanda bende bilmiyorum
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kıııııııı öle iş deyil beee ay çok utandım bak

size iyi sohbetler hanımlar allah dostlugunuzu bozmasın ben kacıyorum sizin yazılarınızı okumak cok güzel bir sürü isim var gelip bakıyorum hos sohbet olunca bırakıp gidemiyorumda had hepinize kolay gelsin

görüşmek üzere canım a.s.

neyse bende cikiyorum bir sürü camasir katlanacak beni bekliyo görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeee

kıııııııı öle iş deyil beee ay çok utandım bak

görüşmek üzere canım a.s.

abowwwwwwwwwwwww birde utandimdiyo seni utanmaz seniiiii bizimi kandiriyon ask olsun bacular arasinda gizli sakli olurmu hec aaaaaaaaaaaa bak kiriliriz haaaaaa kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka: ama sende hemencecik gidiyosun gelmen gitmen bir oluyo beeeeee klava: klava:

canim melisa hasta ya onla ilgilenecem bir yandanda camasirlarimi katlayim gelebilirsem gelirim yine ok
biliyorsunuz melisa hasta olmasa hic cikmiyorum ama melisa iyilesene kadar idare edin oldumu Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nan delüüüüüüüüü ne deyon beeeeeeee

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nan delüüüüüüüüü ne deyon beeeeeeee

anlayan anladi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tamam şeker öpüldün Şeniz

benim anladığım şu lahana bebek sabah 6 da kalkmış sonraaa :jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz:asigim::asigim:

şeklinde olaylar gelişmiş
nunuk doğru anlamışmıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…