- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.761
minikcim arkadaşının düğünü için oraya gitmiştide canım
günaydın kızlar hepinize
kimler hasta geçmiş olsun
çünküm geçmişi okumadım
benim her iki pc çökmek üzere
bakamadım kızlar hepinizi öpüyorumŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ne isi kiz sabahin 6sindan beri aaaaaaaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: accik dedik baya accik haaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
size iyi sohbetler hanımlar allah dostlugunuzu bozmasın ben kacıyorum sizin yazılarınızı okumak cok güzel bir sürü isim var gelip bakıyorum hos sohbet olunca bırakıp gidemiyorumda had hepinize kolay gelsin
günaydin canim benim prenses hasta baskanda bende bilmiyorum
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
neyse bende cikiyorum bir sürü camasir katlanacak beni bekliyo görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeee
kıııııııı öle iş deyil beee ay çok utandım bak
görüşmek üzere canım a.s.
:mymeka: ama sende hemencecik gidiyosun gelmen gitmen bir oluyo beeeeeeklava: klava:
abowwwwwwwwwwwww birde utandimdiyo seni utanmaz seniiiii bizimi kandiriyon ask olsun bacular arasinda gizli sakli olurmu hec aaaaaaaaaaaa bak kiriliriz haaaaaa kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydin canim benim prenses hasta baskanda bende bilmiyorum
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
efede bugün hasta
bembeyaz oluyor
akşama kan sayımı yaptıracağım bende :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
efede bugün hasta
bembeyaz oluyor
akşama kan sayımı yaptıracağım bende :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nan delüüüüüüüüü ne deyon beeeeeeee
canim melisa hasta ya onla ilgilenecem bir yandanda camasirlarimi katlayim gelebilirsem gelirim yine ok
biliyorsunuz melisa hasta olmasa hic cikmiyorum ama melisa iyilesene kadar idare edin oldumu Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
efsunefem aşkımmm senin yokmu minik gibi bi pozun koyda anam topiğimize güneş açsın....
anlayan anladi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?