Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canımm düşünmemmmiii ama sen bi iğne olçok iyi geliyor açıyoo çekme böyle

buyrun tarlasıyla veriyorum istediğiniz çiçek olsunnnnnnn
kamilemm müthişsinn ohh antalyanın kır çiçeklerii
işte bu yaa gönlümüz açılsın şöleee mis mis koklayalım kızlarr bak antalyaya gidiverdik iştee
günaydııınnnnnnnnhihoyyyt günaydınnnnnnnnnn hihoyyyt günaydınnnnnnnnnnhihoyyyt
lahanam lahanamm uyukucu lahanammmyerimseniben

yafrular ben kactım kızlar odalarında dvd ızlıyorlar accık gıdem sokulam sunlara bende ızleyım oynasayım accık meleklerımle
gelırım yıne sımdılık byee
opuldunuz yafrular
ıyı sohbetler dılıyorum sızlere

ooooooo gıdıp geldım sımdımı teklıf edılır kıssss aaaaaaa
gelırdım anam :roflol::roflol::roflol:
ınsaallah bebegım gelırım oralarada yafrum
bana surtme de gerısını bosver :roflol::roflol::roflol::roflol:

olucam hayatım bu akşam eve gidince artık olmayı düşünüyorum.son ana kadar bekledim ama git gide çok kötü oluyorum.artık dayanamıyorum.

burdur mu... Burdurlu olan kim canım....

günaydın hanımlar ben geldim
bakın bugün erkenciyimkaydirigubbakcemile3öğleden önce yanınıza geldimkaydirigubbakcemile3
bugün eşimin izin günü hanımlar öğleden sonra gezmeye gidecez
bende işlerimi yapmadan önce sizlere bir bakıyım dedim
eee nasılsınız bakalım

iyiyim canım teşekkürlerrr
resim yükleme denemesi yaptımda olmadı sildim
deneme tahtasına gittim orada da olmadı beceremedimm:çok üzgünüm:
olsun hayatım.birşey olmasında.resim yüklersin.

günaydın şekercim.hoş geldin.iyi gezmeler.Şeniz

rosemim ne uykusu kısssss saat 6 dan beri ayaktayım ben canım eccük işlerim var bu yüzden uğrayamıyom pek yerimseniben

rosemim ne uykusu kısssss saat 6 dan beri ayaktayım ben canım eccük işlerim var bu yüzden uğrayamıyom pek yerimseniben

ne isi kiz sabahin 6sindan beri aaaaaaaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: accik dedik baya accik haaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

miniğim kızın çok şekermiş
allah size bağışlasın canım.sende güzel çıkmışın miniğim

günaydın kızlar hepinize
kimler hasta geçmiş olsun
çünküm geçmişi okumadım
benim her iki pc çökmek üzere
bakamadım kızlar hepinizi öpüyorumŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

size iyi sohbetler hanımlar allah dostlugunuzu bozmasın ben kacıyorum sizin yazılarınızı okumak cok güzel bir sürü isim var gelip bakıyorum hos sohbet olunca bırakıp gidemiyorumda had hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…