• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ben geldim ben geldimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bakalımmmm ayy bi uyumuşum sormayın uyurkende içten dua ediyorum nolur gecenin bi vakti uyanmıyim diye çünkü ben çok uyumaya alışık değilim erken yatınca 3 te kalkar otururum ölee beklerim sabah olsunda millet uyansın diye.mirmirmirmir

oo bakıyorum lahanam bebeğim her sabahki yerini almış çoktan maşallah maşalalhh

buıradaki olan olmayan herkescikleri teker teker öpüyorummŞenizŞenizŞeniz

ay kafam sepet gibi acık açılmam lazımm
açın beni kızlaarrrdelikafaduldendelikafadulden

ee ama kuzura bakmayın ebruma özel öpücükkkopuyorumnanaktan

ayyy canlanalım beeee öffffff ne bu böleeeee:sm_cool::sm_cool: haydeee:dance:

evde olanlar açasın müziğinii bende takım mp3 ümü sonuna kadarda açım bi kendime gelimmm

şevval nerelerde kız hala taş peşindemi o
nerderesimleri çıktımı kondumu topiğeeee:roflol:

kızlar apar topar kahvaltımı yaptım geldim.
rosemm gelmiş bakalım ne yorum yapacak çok merak ediyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız bakalımmmm ayy bi uyumuşum sormayın uyurkende içten dua ediyorum nolur gecenin bi vakti uyanmıyim diye çünkü ben çok uyumaya alışık değilim erken yatınca 3 te kalkar otururum ölee beklerim sabah olsunda millet uyansın diye.mirmirmirmir

evde olanlar açasın müziğinii bende takım mp3 ümü sonuna kadarda açım bi kendime gelimmm

aşk olsun sadece sevvali merak ediyon demek küstüm sana :dilcikar::dilcikar:
ben seni merak ediyom gelince ne yorum yapacak diye senin
nyaptığına bak.benim adım geçmiyo bile:kızgın::kızgın::kızgın:

günaydın kızlarrr
kız rosem ne hayırsızsın insan arada bi bakar sayfama doğurdumu bu kız diyee gelmesem hiç arayan soranım yokk mafoldumben
şaka bi yana nasılsınız kızlarr gelemedim 3- 4 gündür ne var ne yok sayfadaa :)

aşk olsun sadece sevvali merak ediyon demek küstüm sana :dilcikar::dilcikar:
ben seni merak ediyom gelince ne yorum yapacak diye senin
nyaptığına bak.benim adım geçmiyo bile:kızgın::kızgın::kızgın:

oy oyyy oyyyyyyyyyyyyyyy yerim benn onuuu

kaprismi yaparmış rosemineee ayy yap kız yapppppp çekerim ben senin kaprisinii betülümm
ŞenizŞenizŞeniz
ama bitanem benden sana tavsiye benim yorumlarımı merak etmeea.s
en son kamilem merak etti onu eyüp sabri tüncerle evlendirmeye kadar gittimm:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar öptüm sizleri bende çikyorum kızım kalktı
kendinize iyi bakın .
hadi canım görüşürüz sonra şekercim.

bendende sana şekercim.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar apar topar kahvaltımı yaptım geldim.
rosemm gelmiş bakalım ne yorum yapacak çok merak ediyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoş geldin hayatım.afiyet olsun.
opuyorumnanaktan

kız rahat rahat kahvaltıda yapamıyoruz aklımız burda
Kahvaltıyı bilgisayar masasına mı hazırlasak ne yapsak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlarrr
kız rosem ne hayırsızsın insan arada bi bakar sayfama doğurdumu bu kız diyee gelmesem hiç arayan soranım yokk mafoldumben
hoş geldin şeker.nasılsın bakalım.nasıl gidiyor son günler.

oy oyyy oyyyyyyyyyyyyyyy yerim benn onuuu

kaprismi yaparmış rosemineee ayy yap kız yapppppp çekerim ben senin kaprisinii betülümm
ŞenizŞenizŞeniz
ama bitanem benden sana tavsiye benim yorumlarımı merak etmeea.s
en son kamilem merak etti onu eyüp sabri tüncerle evlendirmeye kadar gittimm:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kübraya kimi düşünüyorsun şekercim.
:roflol::roflol::roflol:

Kahvaltıyı bilgisayar masasına mı hazırlasak ne yapsak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ha ha hayyyyyyyyy evet evett olmazsa gelin otele benim yaanıma hazırlayın bende arada otlanırımmm:roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoook
günaydın kızlarrr

aa potansiyel annemmmm sen doğursan illaa rosemin haberi olurdu merak etme sen

hayatım sende annem gibi arabada doğursana ohhh hastane odana gider yatarsın iş bitmiş haldee:roflol::roflol: kucağında meleğimizz biz geldik dersindelikafadulden

yaaa bu resimler çıkmamışmı halaaa hep aklımdaaaa kübrammm betülümmm ksıkanç böcüküm hemen buluştunuz dimi ebrumla biz buluşuncaa

baka bak bakk minareyi çalmışlar kılıfınıda hazırlamışlar:dilcikar:
hastaneye gelmiş hastane yakınmışş yemezlerrrr kıskanç böcükler siziiiiii:roflol::roflol:

nerde resimlerrrrrrr

aynen katılıyorum canım,kahvaltı yapıyorum ama aklım burda kalıyo:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlarrr

günaydın hoşgeldin canım nasılsın?nasıl gidiyo az kaldı artık.allah yardımcın olsun canım:1hug::1hug::1hug::1hug:

ha ha hayyyyyyyyy evet evett olmazsa gelin otele benim yaanıma hazırlayın bende arada otlanırımmm:roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoook

aa potansiyel annemmmm sen doğursan illaa rosemin haberi olurdu merak etme sen

hayatım sende annem gibi arabada doğursana ohhh hastane odana gider yatarsın iş bitmiş haldee:roflol::roflol: kucağında meleğimizz biz geldik dersindelikafadulden

yaaa bu resimler çıkmamışmı halaaa hep aklımdaaaa kübrammm betülümmm ksıkanç böcüküm hemen buluştunuz dimi ebrumla biz buluşuncaa

baka bak bakk minareyi çalmışlar kılıfınıda hazırlamışlar:dilcikar:
hastaneye gelmiş hastane yakınmışş yemezlerrrr kıskanç böcükler siziiiiii:roflol::roflol:

nerde resimlerrrrrrr

Canım resimlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/215020-melekkiz-cocugu-anneleri-kulubu-2519.html 2519. sayfada

Back
X