Ben artık onu rüyalarımda görüp gerçek sanıyorum sabah kalktığımda evine hiç gelmeyen kızımı arıyorum yatak içinde. Sanırım iyice deliriyorum.Allah sabır versin. Benim kızımın adı da Defneçok üzüldüm. Rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Biraz kendinizi toparladıktan sonra düşünün bence tekrar.
Ne kadar zaman geçmesi lazım. Ne zaman diner bu yaramın kanaması. Kabuk tutacak gibi durmuyor.Bence biraz zaman gectikten sonra yeniden bebek dusunmelisiniz... kariyerin size bu ozlemi unutturacagini düşünmüyorum rabbim oteki tarafta size sefaatci etsin meleginizi...
evet sosyal medayda öyle bir haber çıkmıştı arastırın baskalarına fayda olsun..kanserli bebeklere süt gerekiyormuş
bir araştırır mısınız?
bence biraz kendinize zaman tanıyın.
İstanbul içi olması lazım. Bilmiyorum bir bebek gördüm ama o adanadaydı galiba.evet sosyal medayda öyle bir haber çıkmıştı arastırın baskalarına fayda olsun..
Allah yardimcin olsun çok zor evlat acisi
Rabbim kimseye vermesin boyle bir aci.
Ne kadar zaman geçmesi lazım. Ne zaman diner bu yaramın kanaması. Kabuk tutacak gibi durmuyor.
Onu hep hayalimde büyütüyorum Hiç büyümeyecek olan 20 günlük kalan Defnem'i.
Aşkı onda tattımm ben. Nefes almayı öğrendim derken annesini bıraktı canımın yarısı..
Ona günlük tutuyordum hastahanedeyken o çıkınca evimize gidince okuyacaktım ama kısmet .. Nasip olmadı..
Şimdide hayalimde büyütüyorum Defnem'i.
Defne götürdüm ona yanında Defne fidanı var o büyüyünce kızımda büyüyecek gibi geliyor..
İhtiyacım var konuşmaya dertleşmeye..
http://www.hurriyet.com.tr/iyilesmesi-icin-kutu-kutu-anne-sutu-yagiyor-28098093 şöyle bişey var edirnedde uzak degilİstanbul içi olması lazım. Bilmiyorum bir bebek gördüm ama o adanadaydı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?