Melek olan Bebeğim ve Ben

Basınız sağolsun Defne sizi bekliyor ebedi alemde hep beraber olacaksınız inşallah. Isyan etme veren de Allah alanda. Yavrularimiz bizim değil emanetlerimiz. Tevekkül et. Rabbim sabır versin evlat acısı çok zordur eminim

Kurban oldugum Allahım sana dayanma gücü versin inşallah
Azıcık kendinizi toparlayin arkadaşların dediği gibi herşey olacagina varır.

Başın sağolsun canım.Rabbim sabırlar versin.çok üzüldüm. Allah cennette kavuştursun. biraz kendini topla inşallah tekkrar anne olursun

Bu da senin imtahanın canım Allah yardımcın olsun. Bebeğin yok olmadı Ahirette sana şefaatcı olacak inşallah. Kendini hazır hissettiğin de yeniden hayırlısıyla anne ol inşallah

Basiniz sag olsun. Allah sabir versin.

Yatağı beşiği falan kaldırın şimdilik. Kıyafetleride.
Şanslısınızki onları kullandığını görmediniz bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum.
Biraz toparlanın ve tekrar bebek yapın inşallah onda kullanın hazırladığınız herşeyi.
Ben şuanda kucağımdaki bebeğime baktıkça kaybettiğim kızımı yeniden büyütüyo gibiyim ve bu inanılmaz huzur veriyo. Ama önce psikolojinizi düzeltin, çünkü hamilelik çok ağır bi psikolojiyle geçiyo..
Unutmayın ordada bi çocuğunuz var artık Hz. İbrahimin bahçesinde diğer çocuklarla oynuyo belkide kızlarımız birlikte şuanda..
Allah yardımcınız olsun..

Allah sabirlar versin insaAllah.. yavruna Peygamber efendimizin hadisi serifinde de dedigi gibi Hz.İbrahim ve karısı Hz.Sare bakiyor olacak.. insaAllah seni almadan cennete girmeyecek yavrun..
(Bir çocuk ölünce, Allahü teâlâ, bildiği halde, meleklerine sorar:
- Kulumun çocuğunu aldınız, kalbinin meyvesini kopardınız. Peki kulum buna ne dedi?
- Ya Rabbi, hamd edip teslimiyet gösterdi.
- O kuluma Cennette bir ev yapıp, adını da, “Hamd evi” koyun!) [Tirmizi]

Hiçbir Müslüman yoktur ki, büluğa ermemiş bir çocuğu ölsün de, Allahü teâlâ, bol rahmeti sebebiyle, onu Cennete koymasın.) [Buhari, Nesai]

Alan da, veren de Allahü teâlâdır. Çocuğu ölen o kadına taziyede bulunun. Sabretsin, ecrini görecektir.) [Müslim]

Bu da senin imtahanın canım Allah yardımcın olsun. Bebeğin yok olmadı Ahirette sana şefaatcı olacak inşallah. Kendini hazır hissettiğin de yeniden hayırlısıyla anne ol inşallah
Ölmekten korkardım. Ölüden korkardımm..
Ama şimdi ölüm Rabbime ve kızıma kavuşmak geliyor.
Kızımı o beyaz elbisenin içinde gördüm son kez. Çok güzel uyuyordu korkusuzca aldım onu kucağıma son kez öptüm ve Allahıma emanet ettim. Babası ilk kez o gün aldı kucağına yavrusunu. Ve şimdi oda korkuyor baba olmaktan aynı şeyleri yaşamaktan, biraz zaman geçsin diyor. Ne kadar bu zaman diyorum, ne kadar sürecek ? Cevap alamıyorum geçiştiriyor beni. Silkelen kendine gel diyor ama yapamıyorumm. Bi türlü silkelenemiyorum yaşamsal faaliyetlerimi yerine getirebiliyorum ama arkası gelmiyor deevamı yok.

Allah yardımcınız olsun. Size bir konu anlaticam. benden büyük olduğunuzu düşünüyorum. Ben 20 yaşındayım. Ben doğuma yakınken anneme bu kızın su hastaligi bu hastaligi olacak. Alalım demişler. Annem koymamış ve beni doğurmuş. Dogurduktan sonra bende hiç birsey olmamış. Annenler çok sevinmiş. Ama ben 5 yaşına gelince her hastaligi yasamayabaslamisim. Ve su an 20 yaşındayım 35 kiloyla hayata tutulmaya yok olmamaya çalışıyorum. Yaşıtlarına imrenerek bakmak ne demek bilir misiniz? Ben birgün erkek arkadaşım olacak mi sinemaya gidebilicekmiyim hayalleri kuruyorum. Sonra keşke aldirsalardi beni diye de isyan ediyorum. Kızınız melek oldu. Ben ise burda kaldıkça isyanlarla günahkâr oldum. Vazgeçmedi hayatın zorlukları benden. Bana 30 a kadar ilişkiden deseler yinede istemem. Ölümü seçerdim neden mi çünkü en güzel yıllarım gitti. Ve ben artık yorgunum. 20 yasinda bembeyaz suçlarla 3 çocuklu anne gibi duruyorum. Sizi üzmek değil amacım. Ama hastalıkla savaşmak daha zor. Kızınız su an bir melek. Ona ahirette kavuşmanın dileğiyle hayırlı gunler

Senin kadar zor olmasada bende bebegimi kaybettim karnimda.cok iyi anliyorum ruh halini.tek solicegim zamanla hafiflicek.tekrar bir bebegin oldugunda derinlerde biyerde saklicaksin hep.o seni cennetin kapisinda bekliyor olacak.sabir canim.

Burası sınav yeri. Sınavı kazanmak için gönderildik. Meleğin bi masumdu ve bu üç günlük dünyadan ebedi tarafa, asıl tarafa gitti. Hepimiz gitmeyecek miyiz ? Bizim yapmamız gereken Rabbimin sözlerine kulak asıp ona karşi olan sorumluluklarımızı yerine getirmemizdir. İnşallah Rabbimin rızasını kazanıp cenneti hak edebilirsek asıl tarafta yani ahirette sevdiklerimizi görebileceğiz. Demem oki fani dünya. Bebeğin şimdi senin yani değil ama asla yok olmadı

Kaldırdılar. Verelim bunları başka bebeklere dediler. Bir ıslak mendilini bile veremedim. Aslında verirdim. Böyle bir insan değildim. Bir Defne'm daha gelicek çünki Allahın izniyle biliyorum.
En azından yavrularımızın yeri belli..

Yeri belli demek yetmez bence. Bizim yerimiz belli değilken onlar orda bizi bekleyip sonsuz alemde bizi kurtarıcaklar.
Aynı şeyi söylüyorum bende ölüm korkunç değil ben veya babası -Allah gecinden versin -ölürsek orda bi aile olarak diğer fertlerimizi beklicez biliyoruz.
Bende vermedim ama maddi ederini verdim kıyafetini vs. Diğerlerini 2 yol dolabında olduğu gibi sakladım kirli kıyafetini yıkamadım yastığındaki saç tellerini topladım saklıyorum.
Ağlayamıyprum mesela hiç bişeye eakiden herşeye krizlere girerdim.
Kalbinin kalıbı genişliyo manevi gücün artıyo zor bişey yaşıyosun toparlanmak kolay değil. Ama tek başına olacak bişeyde değil canım.
3 sene dolmak üzere daha bikaç aydır normalim ama ben 3 senemi geçirdiğim için uzın sürdü seninki daha kısa sürecek.
İyi olman için sadece psikolojik destek al ve manevi olarak ne kadar şanslı olduğunu düşün ve 2. Çocuğa öyle karar ver. Belki 1 yıl belki 2 ay sürücek bu halin ama zamanla iyileşiceksin gülüceksin gezmek isticeksin eğleniceksin.. doğamızda var bu.. isyan etme olurmu canım..

Bende sadece kirletebildiği 2 çorabı ve 2 emziğini yıkamadım yastığımın altında duruyor. Birde hastahanedeyken aldığım kanı bulaşmış olan bir gazlı bezini. Öpüyorum onları her gece iyi geceler Annecim diyorum. Öyle uyuyorum.. Sınavımız çok zor. İmtihanımız ağır...

Sakla onları çok iyi geliyo insana. Varlığını hatırlıyosun rüya olmadığının kanıtı gibi..
İnşallah en sağlıklı en hayırlı bebek olucak seninki imtihanını iyi verirsen. Allah sabır versin inşallah canım

Bende kuşum öldü diye boş kafesine ve içinde sallanan boş salıncağa bakıp nasıl ağlıyordum..şimdi bu yaptığımdan çok utandım inanın...

Saklamazmıyımm.. Yavrum o benimmm Rabbim sizede banada gönül ferahlığı versin. Dayanmak çok zor geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…