Ben artık onu rüyalarımda görüp gerçek sanıyorum sabah kalktığımda evine hiç gelmeyen kızımı arıyorum yatak içinde. Sanırım iyice deliriyorum.
Rabbim Defnenize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Ben Süt bebeğim olsun istiyorum.. Rabbim onada yardım etsin inşallah ama benim bebeğim ememedi bi çoçuk bana süt annem bu desin istiyorum..http://www.hurriyet.com.tr/iyilesmesi-icin-kutu-kutu-anne-sutu-yagiyor-28098093 şöyle bişey var edirnedde uzak degil
canım inş kendi çocugunun annesi olur kendini toparlayınca yorma kendiniBen Süt bebeğim olsun istiyorum.. Rabbim onada yardım etsin inşallah ama benim bebeğim ememedi bi çoçuk bana süt annem bu desin istiyorum..
Yatağı beşiği falan kaldırın şimdilik. Kıyafetleride.Ben artık onu rüyalarımda görüp gerçek sanıyorum sabah kalktığımda evine hiç gelmeyen kızımı arıyorum yatak içinde. Sanırım iyice deliriyorum.
Ölmekten korkardım. Ölüden korkardımm..Bu da senin imtahanın canım Allah yardımcın olsun. Bebeğin yok olmadı Ahirette sana şefaatcı olacak inşallah. Kendini hazır hissettiğin de yeniden hayırlısıyla anne ol inşallah
Burası sınav yeri. Sınavı kazanmak için gönderildik. Meleğin bi masumdu ve bu üç günlük dünyadan ebedi tarafa, asıl tarafa gitti. Hepimiz gitmeyecek miyiz ? Bizim yapmamız gereken Rabbimin sözlerine kulak asıp ona karşi olan sorumluluklarımızı yerine getirmemizdir. İnşallah Rabbimin rızasını kazanıp cenneti hak edebilirsek asıl tarafta yani ahirette sevdiklerimizi görebileceğiz. Demem oki fani dünya. Bebeğin şimdi senin yani değil ama asla yok olmadıÖlmekten korkardım. Ölüden korkardımm..
Ama şimdi ölüm Rabbime ve kızıma kavuşmak geliyor.
Kızımı o beyaz elbisenin içinde gördüm son kez. Çok güzel uyuyordu korkusuzca aldım onu kucağıma son kez öptüm ve Allahıma emanet ettim. Babası ilk kez o gün aldı kucağına yavrusunu. Ve şimdi oda korkuyor baba olmaktan aynı şeyleri yaşamaktan, biraz zaman geçsin diyor. Ne kadar bu zaman diyorum, ne kadar sürecek ? Cevap alamıyorum geçiştiriyor beni. Silkelen kendine gel diyor ama yapamıyorumm. Bi türlü silkelenemiyorum yaşamsal faaliyetlerimi yerine getirebiliyorum ama arkası gelmiyor deevamı yok.
Kaldırdılar. Verelim bunları başka bebeklere dediler. Bir ıslak mendilini bile veremedim. Aslında verirdim. Böyle bir insan değildim. Bir Defne'm daha gelicek çünki Allahın izniyle biliyorum.Yatağı beşiği falan kaldırın şimdilik. Kıyafetleride.
Şanslısınızki onları kullandığını görmediniz bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum.
Biraz toparlanın ve tekrar bebek yapın inşallah onda kullanın hazırladığınız herşeyi.
Ben şuanda kucağımdaki bebeğime baktıkça kaybettiğim kızımı yeniden büyütüyo gibiyim ve bu inanılmaz huzur veriyo. Ama önce psikolojinizi düzeltin, çünkü hamilelik çok ağır bi psikolojiyle geçiyo..
Unutmayın ordada bi çocuğunuz var artık Hz. İbrahimin bahçesinde diğer çocuklarla oynuyo belkide kızlarımız birlikte şuanda..
Allah yardımcınız olsun..
Yeri belli demek yetmez bence. Bizim yerimiz belli değilken onlar orda bizi bekleyip sonsuz alemde bizi kurtarıcaklar.Kaldırdılar. Verelim bunları başka bebeklere dediler. Bir ıslak mendilini bile veremedim. Aslında verirdim. Böyle bir insan değildim. Bir Defne'm daha gelicek çünki Allahın izniyle biliyorum.
En azından yavrularımızın yeri belli..
Bende sadece kirletebildiği 2 çorabı ve 2 emziğini yıkamadım yastığımın altında duruyor. Birde hastahanedeyken aldığım kanı bulaşmış olan bir gazlı bezini. Öpüyorum onları her gece iyi geceler Annecim diyorum. Öyle uyuyorum.. Sınavımız çok zor. İmtihanımız ağır...Yeri belli demek yetmez bence. Bizim yerimiz belli değilken onlar orda bizi bekleyip sonsuz alemde bizi kurtarıcaklar.
Aynı şeyi söylüyorum bende ölüm korkunç değil ben veya babası -Allah gecinden versin -ölürsek orda bi aile olarak diğer fertlerimizi beklicez biliyoruz.
Bende vermedim ama maddi ederini verdim kıyafetini vs. Diğerlerini 2 yol dolabında olduğu gibi sakladım kirli kıyafetini yıkamadım yastığındaki saç tellerini topladım saklıyorum.
Ağlayamıyprum mesela hiç bişeye eakiden herşeye krizlere girerdim.
Kalbinin kalıbı genişliyo manevi gücün artıyo zor bişey yaşıyosun toparlanmak kolay değil. Ama tek başına olacak bişeyde değil canım.
3 sene dolmak üzere daha bikaç aydır normalim ama ben 3 senemi geçirdiğim için uzın sürdü seninki daha kısa sürecek.
İyi olman için sadece psikolojik destek al ve manevi olarak ne kadar şanslı olduğunu düşün ve 2. Çocuğa öyle karar ver. Belki 1 yıl belki 2 ay sürücek bu halin ama zamanla iyileşiceksin gülüceksin gezmek isticeksin eğleniceksin.. doğamızda var bu.. isyan etme olurmu canım..
Sakla onları çok iyi geliyo insana. Varlığını hatırlıyosun rüya olmadığının kanıtı gibi..Bende sadece kirletebildiği 2 çorabı ve 2 emziğini yıkamadım yastığımın altında duruyor. Birde hastahanedeyken aldığım kanı bulaşmış olan bir gazlı bezini. Öpüyorum onları her gece iyi geceler Annecim diyorum. Öyle uyuyorum.. Sınavımız çok zor. İmtihanımız ağır...
Âmin CanımBen artık onu rüyalarımda görüp gerçek sanıyorum sabah kalktığımda evine hiç gelmeyen kızımı arıyorum yatak içinde. Sanırım iyice deliriyorum.
Saklamazmıyımm.. Yavrum o benimmmSakla onları çok iyi geliyo insana. Varlığını hatırlıyosun rüya olmadığının kanıtı gibi..
İnşallah en sağlıklı en hayırlı bebek olucak seninki imtihanını iyi verirsen. Allah sabır versin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?