Melek olan Bebeğim ve Ben

kesinlikle yeni bir çocuk için kendine zaman ver.
acını yaşa.

seninkinin çeyreği bile olmaz bir düşük yaşadım.
hemen dedim yeniden hamile kalacağım.
ama psikolojim hazır değildi, zaten fiziken de normale dönmem doktorun dediğinden çok uzun sürdü.
iyi ki öyle oldu, ben kendimi toparladım sanıyordum ama o kadr kolay değilmiş.

kimisi acısını içinde yaşar, kimisi her bulduğuna anlatır.
sen anlatmayı seçenlerdensin, ne güzel, yaz buraya duygularını.
acını yaşa, ve tamamen bittiğinde yeni bir çocuk düşün.
durumun müsaitse bir kaç seans psikologla da görüşmeni tavsiye ederim.

Kızlar hepinize sonsuz teşekkür ederim hepiniz acıma ortak olmaya, kendinizden örnek vererek paylaşmaya ,anlamaya çalışmışsınız.
Eşimle konuştuk akşam uzun uzun. Derrtleştik. bir tatile gidelim diyor, sağlık sigortası yapalım hamilelik kapsamında ya bu bebeğimizde hasta olursa diyor.Korkuyor yani kısacası.

Ama şu an ben kararımı verdim kısacası Rabbimin izni ve merhametiyle yeniden anne olmaya karar verdim.
Yoksa ağır vaka psikolojik sorunlar taşıyan birey olarak gezicem ortalıklarda O sıradada gün geçireceğim bir işde devam edeceğim hayırlısıyla..

merhaba Allah sabirlar versin..
okuduğumda bende ağlıyorum şu an biliyormusun.?
fotoya baktim çok tatlı tam melek oldu yavrunuz...
bende kaybettim oğlumu 4 ay oldu..
o aciyi çok iyi biliyorum yüregim o kadar yaniyor ki anlatamam

Merhaba canım
Ben de bir melek annesiyim. Ben çözümü işe sarılmakta bulmuştum zaten eşimle çalışıyorduk, başka bir yöntem yok gibiydi çünkü yoksa zaman geçmiyordu hep o en kötü anlarımızı tekrar tekrar yaşıyor gibi oluyorduk başka bir şeye konsantre olmayınca.
Neden çocuk yapmadım'a gelince sanırım bizim gerçekten biraz dinlenmeye ihtiyacımız vardı oğlumuz uzun süre hastaydı biz de yıpranmıştık biraz zamana ihtiyacımız vardı ki bir bebeğe yetebilecek hale gelelim. Şimdi 3 yıl geçti tekrar çocuk istiyoruz.
Bu dünyanın en büyük sınavlarından birini verirken her karı kocanın her insanın yöntemi farklıdır. Kimi günlük hayatın telaşından tutunur hayata, kimininse yardımına meleğinin kardeşi yetişir anne babasına tekrar huzuru sevgiyi getirir yarım kalan... Kimi de çeşitli organizasyonlarda çalışarak yüreğindeki yardımı söndürmeye çalışır mesela, küçük çocuklara yardım eder...
Önemli olan senin ne istediğindir, bunu mantıklı bir seçim olarak görme duygularınla karar ver. Tekrar bir hamilelik sürecine hazırsan, eşin de arkandaysa ne mutlu sana. İnşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.

Başiniz sağ olsun. Sosyal paylaşim sitesinde Emziren anneler diye bir grup var sütler konusunda size yardimci olacaklardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…