Melek olan Bebeğim ve Ben

Eskiden evlat acısı kavramı bana çok uzaktı,duyduğumda çok üzülürdüm ama ozamanlarda çocuğum olmadığı için tam olarak anlayamazdım evlat sevgisini. Kızımı kucağıma aldıktan sonra anladım evlat sevgisinin ne demek olduğunu. Artık çocuğunu kaybeden anneleri anlamaktan çok onlarla resmen acılarını paylaşıyorum,içim parçalanıyor,anında gözlerim doluyor Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir acıyı. O melekler şuanda cennetteler eminim,annelerine kavuşmayı bekliyorlar ve zamanı geldiğinde evladını kaybeden her anne mutlaka evladına kavuşacaktır. Konu sahibi arkadaşımız ve kucağı boş kalan bütün melek anneleri Allah size daha nice hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecektir inşallah.

Amin cümlemizin inşallah... O kadar istiyorum ki hayırlısıyla ...

S Sinemzt13 resimdeki Defne mi? Başın sağolsun . Emin ol yavruna kavusacaksin. Cennet kapısında o karşılar seni inşallah

Vücudunuz dinlendikten sonra yeniden Bebek sahibi olmayı deneyin derim
Annelik duygusu tüm kariyerden hırstan paradan puldan tüm sevgilerden çok çok daha üstün bir duygu, hayatta herşeye sahip olsanız bile size anne diyecek birinin eksikliğini hiç gideremeyeceksiniz
Kariyer de yapabilirsiniz bu süreçte en azından basamaklarını çıkmaya başlarsınız sonra hem annelik hem iş beraber yürür gider
Allah bol sabır versin şuan duygularınız çok taze su akar yolunu bulur

Oyy canımm Allah sabır versin
Basınız sağolsun
Bebeğiniz zaten cennetlik Allah'ın izniyle, sizin de cennetinize vesile olsun cennete kavuşun inşaAllah

Bence tekrar anne olma yolunu seçmelisin Rabbim bu bebeğinizle çektirdiği imtihanın mukafatını verecektir diye düşünüyorum

Başınız sağolsun çok zor Bi durum..ama benim yengem 8 düşük yaptı Bi bebeği de 3aylıkken vefat etti..çok büyük tramvalar yaşadı.ama tam ümitleri kesilmişken 42yaşındayken sapasağlam bebişi oldu .ve şimdi o kadar Mutlu ki yeniden doğmuş gibi .bütün acıları gitti..sizde bence tekrar anne olmayı deneyin.
Kariyer yaparken duygularınızı içinize atar atar sonra patlarsınız Allah korusun.

Ağladım. Yüreğim kaldıramıyor Allah sabır versin size. Bebeğinizin eşyalarını evde bulundurmayın psikolojik destek alın ağlayın bol bol ağlayın tutmayın kendinizi ama isyana kadar gitmeyin veren O alan da O...

Amiiin . Sonuna kadar katılıyorum

Çok ama çok üzüldüm...başınız sağolsun
Allah size dayanma gücü versin, minik Defe'nin mekanı cennet olsun...
Allah size hayırlısıyla sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin inşallah

@KaraTurna bilmiyordum...okuyunca çok üzüldüm...içim yandı...başın sağolsun
Allah evladınla sana birlikte hayırlı, sağlıklı uzun yıllar nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm Rabbim sabrın en büyüğünü versin sizlere zor çok zor hemde evlat acısı kadar zor birşey yoktur ne desem telafisi olmaz biliyorum en azından acıları dindi yavrunuzun Rabbim onu çok sevmiş yanına almış en azından size sefaatci olacak ve cennetin kapısında bekleyecek sizi sutlerinizide kanser olan hastalara verebilirsiniz anne sütü onlar için bulunmaz bir nimet Rabbim tez zamanda kızınızın yerini doldursun insallah

Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda yine anne olursun. Haberlerde bir kız gördüm hasta tek ilacı anne sütü. Bi araştırın isterseniz. Annesi anne sütü yollayın diye ağlıyordu.

Basın sağolsun arkadaşım. Ne büyük bir acıdır tahmin bile edemiyorum. Melek olmuş yavrun.acını bastırmaya çalışma. Çünkü acıyı yaşamadan tüketemiyor insan.bir süre akışına bırak hayırlısını dile. Bende senin için hayirlisini diliyorum.

Seni okadar iyi anlıyorum ki bende dogumgunude kaybettim ceylinimi kalbten 6 ay odu unuttum tabiki unutmadim rabbim oyle bir sabır veriyorki eminol atlatiyorsun rabbim sana sabir versin kimseyi evladiyla sinamasin suan ne durumda oldugunu cok iyi anliyorum benimde sutlerim kaldi goguslerim sizladi,bos besik kaldi ama atlatiyorsun canim ben bekleyemedim dedim ceylinim belki geri gelir annesine dedim 3.ayda hamile kaldim tekrar suan 4 aylık oglum olacak 2 oglum var rabbime sukurler olsun ceylinimi cok ozledim hicbir zaman unutulmayacak canım omurboyu yasayacaz hayalleriyle rabbim aratmadan sanada nasip etsin bol bol sabır versin insallah

Canım benim su an ağlayarak yazıyorum Allah sana sabır versin çok ağır bir imtihan dasin sakin isyan etme kahroldum okurken sutlerim var demissin ya bende erken doğum yaptım canım kızım yedi aylik dogdu çok korktuk ama allaha bin sukur 10 aylik oldu şimdi.
Birbuçuk ki koydu rabbim omur verdi ki senin yavrum melek olmuş bilsen su an hickirarak ağlıyorum tutamadım kendimi seni çok iyi anlıyor acini hissediyorum annelik öyle biseyki demekki evladının ömrü okadarmis sefaatci olacak sana insallah çok zooooor allah dayanacak kalp verir meraketme yine anne ol hemen bekleme boşver kariyeri.Inşallah doya doya koklarsin bu defa yavrunu anneliği erteleme ay icim açıyor bende hastaneye sut taşıdım 23 gün bilirim ah ah
Allahım sabır versin saglikla yine evlat sahibi ol insallah bir düşük yaşadım altıncı yıl hamile k alabildim o düşük bile beni bitirmişti iki ay içinde yine hamileydi ve kızım oldu.anneliği 6 yıl sonra yıpratan tedavilerin ardından tattım anlatilmaz yaşanır okadar kahroldumki yazını okuyunca allahım takdiri elden ne gelir yine anne olmanı ve yavruna doymani dilerim duam seninle...

3 günlük bebeğim var şu an okurken tüylerim diken diken oldu.yaşadıkların çok zor yaşamayan bilmez.biraz bekle bir bebek daha yap sana umut olur hayatla bağını kuvvetlendirir.allahım sabır versin ..

Bu acının tarifi olduğunu sanmıorum ama cennet meleginiz var sizi orda bekleyecek... Rabbim başka acılar vermesin demekten başka bişi düşmüor bize... ben yerinizde olsam bir müddet kendimi dinler anne olmayı seçerdim annelik isteyen herkese nasip etsin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…