6 ay oldu kuzumm yokluğuna dayanmak çok zor ama sensiz yaşamaya alışıyorum..mecburum annemm.yaşasaydın şubatta yaşına girecektin.. ama olsun kuzum biz seninle ebedi hayatta kavuşacağız.. orda kutluyacağız dogum gününü..
kardeşinle kokunuda yolla emi koklayınca burnumun direği sızlasın..
6 haftalık hamileyim kızlar..Rabbim kızımla doğacak yavruma uzun ömür versin...
Arkadaşım ne güzel duygularınızı yazmissiniz burnumun direği sızladi gözümden yaşlar aktı rabbim tamamina erdirsin kucaginiza alin yavrunuzu insallah sağlıklı mutlu bir ömür yaşayın
Amin arkadaşım. Allah razı olsun..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ah yüreğim parçalandıveren Allah, alan Allah... ne denir, ömrü güzel olsun minik bebeğinin.
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün..Canım acıdı..Gözlerim doldu ama yüzümde tebessümde oluştu..İnsanı yeryüzünde ağlarken bile güldüren tek varlık evlat..
Rabbim acını dindirsin inşallah, yavruna sana uzun ömürler sağlık versin..Hayırlı olsun kardeşim..
Amin canim.. Teşekkür ederim..canım benim Allahım sağıkla huzurla hayırla gelmesini nasip eylesin
Uzunca baktım ne yazıcam dıye.. Rabbım kızınıza ve doğacak yavrunuza uzun ömürler versin. Meleğînız ıcın rabbım rahmet eylesin. Sabır versin.
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün..
Doğru kızım benim şuan yaşama sevincim oldu..
Doğacak yavrumda tesellim olacak inş.
Teşekkür ederim kardeşim.. Aminn...
6 ay oldu kuzumm yokluğuna dayanmak çok zor ama sensiz yaşamaya alışıyorum..mecburum annemm.yaşasaydın şubatta yaşına girecektin.. ama olsun kuzum biz seninle ebedi hayatta kavuşacağız.. orda kutluyacağız dogum gününü..
kardeşinle kokunuda yolla emi koklayınca burnumun direği sızlasın..
6 haftalık hamileyim kızlar..Rabbim kızımla doğacak yavruma uzun ömür versin...
Yiğitimin bir kız kardeşi olacakmış..senin yerine onu kokluycam anneemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?