Melek olup uçtun yerine kardeş gönderdin YiĞiTİM(hamileyim)

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.152
5.671
723
6 ay oldu kuzumm yokluğuna dayanmak çok zor ama sensiz yaşamaya alışıyorum..mecburum annemm.yaşasaydın şubatta yaşına girecektin.. ama olsun kuzum biz seninle ebedi hayatta kavuşacağız.. orda kutluyacağız dogum gününü..
kardeşinle kokunuda yolla emi koklayınca burnumun direği sızlasın..

6 haftalık hamileyim kızlar.. Rabbim kızımla doğacak yavruma uzun ömür versin...

Arkadaşım ne güzel duygularınızı yazmissiniz burnumun direği sızladi gözümden yaşlar aktı rabbim tamamina erdirsin kucaginiza alin yavrunuzu insallah sağlıklı mutlu bir ömür yaşayın

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Arkadaşım ne güzel duygularınızı yazmissiniz burnumun direği sızladi gözümden yaşlar aktı rabbim tamamina erdirsin kucaginiza alin yavrunuzu insallah sağlıklı mutlu bir ömür yaşayın

Teşekkür ederim arkadaşım.. Amin inş. Bu duyguyu yaşatan rabbime şükürler olsun. Her ne kadar söylemesi zor olsada..

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin arkadaşım. Allah razı olsun..

Canım acıdı..Gözlerim doldu ama yüzümde tebessümde oluştu..İnsanı yeryüzünde ağlarken bile güldüren tek varlık evlat..

Rabbim acını dindirsin inşallah, yavruna sana uzun ömürler sağlık versin..Hayırlı olsun kardeşim..

Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün..
Doğru kızım benim şuan yaşama sevincim oldu..
Doğacak yavrumda tesellim olacak inş.

Teşekkür ederim kardeşim.. Aminn...

canım benim Allahım sağıkla huzurla hayırla gelmesini nasip eylesin

Uzunca baktım ne yazıcam dıye.. Rabbım kızınıza ve doğacak yavrunuza uzun ömürler versin. Meleğînız ıcın rabbım rahmet eylesin. Sabır versin.

canım benim Allahım sağıkla huzurla hayırla gelmesini nasip eylesin
Amin canim.. Teşekkür ederim..

Uzunca baktım ne yazıcam dıye.. Rabbım kızınıza ve doğacak yavrunuza uzun ömürler versin. Meleğînız ıcın rabbım rahmet eylesin. Sabır versin.

Allah razı olsun canim.. rabbimde senin ne isteğin varsa kabul etsin..

Gel ey Yar...
Bir sabahın ilk ışıkları gibi...
Erken saatlerin kuş sesleri gibi...
Yağacak sağanak yağmurun ilk damlaları gibi...
Gel ey Yar, gel ne olursun gel !
İlkbahar gibi...

Şems-i Tebrizi

sağlıkla gelsin inş meleğiin.. allahım kucagınada almayı nasip etsin inşş..uzun uzun ömürleri olsun

yigitimm yarin sabah kardesini gormeye gidecegiz... kardesini cok merak ediyorum annemm... senin gibi guzel olacak mi senin gibi akilli olacak mi.... yoksa bu seferde mi olmuyacak.. melegimm gamzelerine kurban oldugum bizim icin bol bol dua et olur mu annem...
senin kaderini yasatmasin rabbim bize.. baska acilar vermesinn

masallah subhanallah allahtan uzun ve saglıklı omur dilerm

Yiğitimin bir kız kardeşi olacakmış.. senin yerine onu kokluycam anneemmm

Yiğitimin bir kız kardeşi olacakmış.. senin yerine onu kokluycam anneemmm

Canim yasadiklarin o kadar zor ki cekmeyen bilemez gercekten. Annem 3 yasinda ablami topraga verdi. Ondan sonra 5 kizi daha oldu. Ama bugun 65 yasinda bile onun (rahmetli ablamin) yerinin bam baska oldugunu soyluyor. InsaAllah cennet bahcelerinde kavusacaksiniz meleklerinizle. Ve insaAllah karninda ki bebegin bir ömür sizinle olacak. Saglicakla kucagina al insaAllah canim. Tüm güzellikler sizinle olsun.

Sürmeli tebrik ederim inşallah bu minik melek acını hafifletir. Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın sana ve hiç bir anneye. Ama hatırlatmak gibi olmasın benim de bir evladım var daha küçük. Ben de hep boğulmasından korkuyorum. Nasıl yatıracağımı şaşırıyorum. 5 aylıkken de mi yan yatırmamız gerekiyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…