Melek sandığım kayınvalidem

Bende öyle yapıyorum canım. Biraz uzaklaştım sadece. Ama umarım aynısı benim başıma da gelmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle yapıyorum canım. Biraz uzaklaştım sadece. Ama umarım aynısı benim başıma da gelmez

Uzaklaşma canım ya herşeyi akışına bırak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar uzaklaşsan o daha fazla düşman kesilir sana benden söylemesi.

Oğlunu gelinden kıskanmasını anladım da kocasından kıskanması nedir yahu onu anlamadım ayrıca siz evilsiniz bir söz nişan olayı da geçti yani kaynanızı başkalarının sözlerine göre mi değerlendiriyorsunuz bu zamana kadar gözlemlerinix olmadı mı hakkında yani istemeyen kıskanan kaynana bu süreçte birşeyler yapar evlendirmek istemez diye düşünüyorum kaldı ki neden boşandılar diye elaleme sormakta çok mantıklı değil yani çok merak ediyorsanız neden eşinize sormuyorsunuz. 2 kişi de annesinin yüzünden boşanmış olamaz eğer öyleyse erkek değillermiş demek ki eşlerine sahip çıkamamışlar çok zor yani o yaştaki insanların annesinin gazına gelipte boşanması gerçekten birbirlerini seviyorlarsa aşıklarsa. Bence siz bariz olarak kaynananızdan bir kötülük görmeden kendinizi çekmeyin ama temkinli olun iş eşinizde bitiyor önyargılı olmayın hele ki başkalarının lafıyla yani.

Bence yapacaginiz en mantikli sey esinizle aranizi cok iyi tutmak ve ona asla ailesini kotulememek. Simdi ne kadar aaa annem bunlari nasil yapmis dese de gun gelir annesini kayirir bu da siIn zorunuza gider. Sizin anneniz gozunuzde ne kadar degerli ise esinizin annesi de oyle degerli. Siz bu degere saygi duydugunuzu esinize hissettirirseniz ve o da bunun kiymetini bilirse sizin mutlulugunuza kimse gokge dusuremez Allah in izniyle.

Eşim bu olayları bilmiyor elbette ona sordum birde benim k.validem gerçekten çok iyi biri gibi. Yani ne biliyim her insanın bi kötü huyu vardır ya o da etrafındaki insanların en sevdiği kişinin kendisi olmasını istiyor bende bu yüzden k.pederimle çok muhatap olmuyorum daha dikkatli davranıyorum. Tabiki bi kadın Yüzünden iki ailede bozulmaz ama benim k.validem hiç bir sırrı tutamaz off bilemiyorum ya nasıl davrancağımı şaşırdım

canım elalemin dış kapıda olanlardın bildiğini eşin nasıl bilmeyecek az çok annesinin o gelinlere davranışlarını görmüştür belki sana onun yüzünden olduğunu söylemez ama yine de birşeyler bilir yani bilmemesi imkansız aile içinde. Dediğim gibi başkasının lafıyla bilenme inan iş eşlerde bitiyor eşine güveniyorsan sorun yok beni de kaynanam başlarda istemedi hala gereksiz alınganlıkları var ama eşim sonuna kadar yanımda oldu ezdirmedi sana karşı da iyiyse kafanı bulandırma eskilerle. Ne olmuşsa olmuş bitmiş boşver sen akışına bırak zamanla zaten tanır, ona göre davranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…