- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
-
eşinin durumdan haberi yokmuymuş ...yani annesinin eski eşine yaptığı bir takım entrikaları vs.
iyi de o gelinlere kötülük yaptığını söyleyen kişi neden ona söylememiş de seninle evlendikten sonra sana söylemeyi tercih etmiş.
bence ne olursa olsun çok da güvenme geçmiş geçmiş artık.. herkesin hataları olmuştur. veya öyle bakacaksın.
bende melek sandıgım kayınvalıdemın lohusalık zamanımda esımı doldurmasını ve esımın ailemle kavga etmesını hıç unutamam.tam bır şok yaşamıştım.ben hıçbır sorunumuz yok sanırken meğer içinde neler bırıktırıyormuş pislik.
yok anacım bu dunyada gelınlerını kızı gbı gören kayınvalıde yok bence
kaynanadan melek olmaz..olsa olsa iblis olur..kaynana için gelin demek kuma demektir..hatta kuma bile kıskanmaz bu cinsler kadar..acaip türdür bu kaynana milleti..
ne demek iblis çok ayıp valla. kötü kaynana var ama benzettiğiniz şey çok yanlış itici
eh kısmetse kayınvalide olduğunda nickini "satan" diye değiştirirsinya da "kuma" da olabilir, artık kendini nerede gördüğüne bağlı
benim annem ne iblis ne kaynana..annemin üç tane kızı var üç tanede oğlu gibi saygılı damadı var..senin gibi iblisin doğurduklarınında ağzına sıçar atar bir kenera..
allah allah ne kadar yarası olan varmış..goncunmayan yok gibi..
benim annem ne iblis ne kaynana..annemin üç tane kızı var üç tanede oğlu gibi saygılı damadı var..senin gibi iblisin doğurduklarınında ağzına sıçar atar bir kenera..
yok yaa, benimkisi Allah razi olsun cok iyidir.. Rabbim basimdan eksik etmesin
of of of,neyse kazen ya da müne ilgilenir
eh kısmetse kayınvalide olduğunda nickini "satan" diye değiştirirsinya da "kuma" da olabilir, artık kendini nerede gördüğüne bağlı
bir daha kimsenin ölmüş annesine küfür etmezsin umarım..aldın mı ağzının payını...ben seni şikayet edecektim sonra vazgeçip şu haddis yarası olana ağzına bir edeyim dedim..isterlerse hiiiiç versinler...oh be rahatım
küfür mü etmişim
sen bütün kaynanalar iblis demişsin,ben de annen de kaynana olduğu için,annen de iblis demek ki dedim
kaynanadan melek olmaz..olsa olsa iblis olur..kaynana için gelin demek kuma demektir..hatta kuma bile kıskanmaz bu cinsler kadar..acaip türdür bu kaynana milleti..
Sen Sana iyi olmasına bak bence fazla ilgilenme geçmişle öyle olacağı varmış olmuş. Peşine düşsen ne olacak ki hem kendini strese sokmaktan başka. Geçip karşısına diğer gelinlerinde yuvasını sen bozmuşsun desen kendisini düzeltecek mi? Cevabını ben vereyim kesinlikle hayır iyice seninle zıtlaşıp senin yuvana göz dikecek bu defa.O kadar kötüyüm ki. Tam bi hayal kırıklığına uğradım bugün. Melek gibi görünen ama aslında kötü bi k.valideye sahipmişim meğer.. kızlar eşimin 2abiside biz evlenmeden önce boşanmışlar ben neden boşandıklarını k.valideme sordum o kadar saçma cevaplar aldımki. Çok Konuşuyolarmış geziyolarmış falan.. inanmadm tabii bunun üzerine akrabalara gidip sordum. Meğer k.validem önce kocasını sonrada oğullarını hep kıskanıp aralarını bozmuş. Yıkıldım resmen bugün. Ben şimdi napıcam.. dondum kaldım üstelik altlı üstlü oturuyoruz ve daha yeni taşındık o kadar soğudumki ondan bi insan neden oğlunu kıskanıp ara bozar ki neden..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?