Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

sessizprenses01

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
324
20
318
Kızlar melek tarotuna merak sardım,biraz deneyimim olsun hem..
Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)

hamilemiyim?

eylüle kadar araba alabilecek miyiz?

maddi durumumuz nasıl?

olur mu canımm bu sorularrr

Canım melek kartları bu tür sorulara kesin cevaplar vermez,bu konularda başarıya ulaşman için ne yapman gerektiğini söyler genelde :) Ben senin için kart çekiyorum :)

Yeni bir ev ya da iş söz konusu diyor kartın. Bu değişim size çok olumlu bir enerji olarak geri dönecek.
Evet, bir değişim geçiyorsunuz ancak bu çok olumlu bir değişim olacak.Bir an evvel harekete geçin. Belki harekete geçmek zor geliyor olabilir ancak melekleriniz yanınızda.Hep olumlu düşünün.Hayatınızda karşılaşacağınız kişiler de sizi ışıkları ile aydınlatacaklar..

hm sen farklı bir kart sistemi kullanıyorsun sanırım...

o zaman sorumu sorayım:27:

iç huzurumu bulabilmem için ne yapmalıyım...?

hamile kalmak istiyorum bu yıl içinde olacak mıyım

Canım meleklerin dua etmen gerektiğini söylüyorlar.Rüyaların ve içgüdülerine güvenmen gerekiyormuş.
Meleklerin senin yakarışlarını duymuşlar.Değişikliklere açık olmanızı ve harekete geçmenizi söylüyorlar.Yeni yolunuzda size yardım edecek ve dileklerinize ulaştıracaklarmış..

Canım melek kartları bu tür sorulara kesin cevaplar vermez,bu konularda başarıya ulaşman için ne yapman gerektiğini söyler genelde :) Ben senin için kart çekiyorum :)

Yeni bir ev ya da iş söz konusu diyor kartın. Bu değişim size çok olumlu bir enerji olarak geri dönecek.
Evet, bir değişim geçiyorsunuz ancak bu çok olumlu bir değişim olacak.Bir an evvel harekete geçin. Belki harekete geçmek zor geliyor olabilir ancak melekleriniz yanınızda.Hep olumlu düşünün.Hayatınızda karşılaşacağınız kişiler de sizi ışıkları ile aydınlatacaklar..[/QUOT

önümüzde ki 3 ayım nasıl geçicek diye sorsam?

hm sen farklı bir kart sistemi kullanıyorsun sanırım...

o zaman sorumu sorayım:27:

iç huzurumu bulabilmem için ne yapmalıyım...?

Sen en iyisini hak ediyorsun. Rüyalarındaki yıldızlara ulaşabilirsin,ve meleğin de bunun için yanında.
Geçmişte hep azla yetinsen de artık hak ettiğin değerlerde istemeyi öğrenmelisin. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsun herkes gibi.Meleklerin senin standartlarını yükseltmene yardımcı olacaklarını söylüyorlar.Hayatın tümüyle tadını çıkarman gerekiyormuş.Dularla meleklerinden yardım istersen de sana yardımcı olacaklarmış canım..

Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)[/QUOT

merhaba:) bende 3 aydan beri bekleyiş içerisindeyim belkide içime su serpersin.bende bu ay hamile kalabilecekmiyim diye sorsammmmm..

Bende baktırabilir miyim canım?:16:

Canım melekler biraz ara vermeni söylüyorlar.Kendinden başka herkesi çok kolluyormuşsun ve kendine vakit ayırman gerekiyormuş..
Çok çalışıyorsun ve herkesin işine koşmaktan yorgun düşmüşsün.Artık biraz da kendin için yaşa ve kendine vakit ayır. Herkese bu kadar çok veriyorsun ki kendin dengesizleşiyorsun.Biraz dinlenmen için meleğin sana yardımcı olacakmış.. :)

Canım melekler biraz ara vermeni söylüyorlar.Kendinden başka herkesi çok kolluyormuşsun ve kendine vakit ayırman gerekiyormuş..
Çok çalışıyorsun ve herkesin işine koşmaktan yorgun düşmüşsün.Artık biraz da kendin için yaşa ve kendine vakit ayır. Herkese bu kadar çok veriyorsun ki kendin dengesizleşiyorsun.Biraz dinlenmen için meleğin sana yardımcı olacakmış.. :)

Çok teşekkür ederim canımm.. :16::16:
Bu hayatımdaki oduncukla evlenebilecek miyim? Son sorum bu olsun. :1::1:
Elimden tarot falan gelmez ama bende sana dua okurum. :16::16:

Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)[/QUOT

merhaba:) bende 3 aydan beri bekleyiş içerisindeyim belkide içime su serpersin.bende bu ay hamile kalabilecekmiyim diye sorsammmmm..

Merhaba :)
Melekler zamanlamanızın çok doğru olduğunu,oluumlu ve güzel beklentilerinizin yakında olacağını söylüyorlar..
Sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş.Meleğiniz bu yolda sizinle ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak inşallah canımm..

bende baktırabılırmıyım rıca etsem banada bakarmısın benımde adetım ılkkez gecıktı bebek ıstıyorum

Son düzenleme:
Merhaba :)
Melekler zamanlamanızın çok doğru olduğunu,oluumlu ve güzel beklentilerinizin yakında olacağını söylüyorlar..
Sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş.Meleğiniz bu yolda sizinle ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak inşallah canımm..

:)))) şuanki şu yazıyı okurken beni görmen lazımdı ...çoooookkk mutlu oldum ağzımın kulaklarıma geldiğini hissettim..aminnn inş herkez için herşey güzel olsun..bide ikizim olursa off offff varmı dünyada benden mutlusu olurum :)) çok teşekkür ederim canım..

Çok teşekkür ederim canımm.. :16::16:
Bu hayatımdaki oduncukla evlenebilecek miyim? Son sorum bu olsun. :1::1:
Elimden tarot falan gelmez ama bende sana dua okurum. :16::16:

Canım kartlar yüreğindekini olmuş bil,çünkü o gerçekleşti diyorlar..
Ve sana aşk kartı çıktı.Gerçek aşk, saf sevgidir ve büyümene yardım eder dedi meleklerin :)
Duaya gerçekten ihtiyacım var Allah razı olsunn :)

Back
X