- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
canım banada bakarsan sevinirimm
teşekkürler canım severek okurum elbet iş ki başarılı olabilmekte o kısım korkuuyor beni bir de onu elde edememek
bir tane de ilişki için rica etsem çok mu olurum. şuan bir ilişkim yok büyük bir şanssızlık var şuan kimi düşünsem olmuyor
merhaba canım banada bakman mümkün mü
erkek arkadasımla 1 ay önce ayrıldık durumumuz nasıl olacak tekrar barışık güzel bi ilşki yaşıyacakmıyız yoksa bizim için tamamen bitti mi acaba.. olucaksa da nasıl olacak....
Canım ilişkinle ilgili meleklerin çok güçlü olduğunu söylüyorlar bunu kullanmaktan korkma.Gücünü aşktan ve Allah'tan alıyorsun..Bu ara desteklenmeye ihtiyacın var.Seni destekleyecek ortamlar ve kişilerle birarada bulunmaya özen göster diyorlar..Ve akışa güven,hayatın en hayırlı en doğru yöne doğru akıyor..
Kariyerle ilgili de meleklerin gençlerle çalışma konusunda özel bir yeteneğin olduğunu söylüyorlar.Bunu kullanmalısın.Çok duyarlı bir kişiliğin var.İçindekileri bu yolla,sevgiyle dillendir diyorlar canım :)
Sessiz prensenses selam cnm
Sen tercih yapacaktın nasıl oldu yaptın mı?
İstediğin yerler tutuyormu?
İnş hayırlı şekilde istediğin yer olur canım.
canım bana da çeker misin bir kart rica etsem :)
Kızlar bu mesajımdan önce yazan herkese bakacağım fakat sonrası için bir şey diyemiyorum.Bu ara çok yoğunum tercih meseleleriyle ilgili..Bana dua edin olur mu ? Şu sıkıntılı dönem bittikten sonra yine gelirim belki konuya,döndüğümde yazarım zaten..O zaman yine hepinizi beklerim..Kendinize iyi bakın,zaten Tuğçecan ablam da size hep yardımcı olacaktır..
Canım melekler bir karar verme aşamasında olduğunu söylüyorlar.Fakat kendi kendine yanlış kararlar vermekten korkuyor ve kendini kapana sıkışmış hissediyorsun.İstediğin her şey aslında senin tarafından oluşturulmayı bekliyor.Sen hayalindeki her neyse onu ''olumsuzu hiç düşünmeden'' hayalinde canlandırmalı olacakları izlemelisin..Ve son olarak da kendini sev,çünkü çok değerlisin diyorlar ..
Canım yüreğindekini olmuş bil canım,çünkü o gerçekleşecekmiş.Ve ilahi zamanlamaya güven,en hayırlı zamanda en doğru şekilde olacak dilediğin her neyse..Hayatın en hayırlı yöne doğru akıyor diyorlar..
Canım melekler hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliği yapabilme gücü veriyorlarmış size..Tedavi sonucu olumlu olacak sanırım,inşallah öyle olur.Hiçbir zaman yalnız değilsiniz ve yalnız kalmayacaksınız melekleriniz hep sizinle bu süreçte.Ve yeşile dokunun diyorlar size,doğayı kucakladığınızda kendi doğanızı da kucaklayacakmışsınız.Doğadan faydalanın Allah'ın verdiği her nimetten faydalanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?