Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

Canım hayatınıın son dönemde biraz karışmış olduğunu söylüyor meleklerin..Doğaya dönmen gerekiyor.Kısa bir süre de olsa yalnız kalman,vücudunu tüm streslerden temizlemen gerekiyor bir de.Aklını ve duygularını dinle onlar arasında bir karar ver bu süreçte.Dua et,meditasyon yap..Bu konuda senden beklenen sabırlı olman ve ilahi plana güvenmen diyorlar..
Bence şu zamanda hiç kimseyi düşünme,biraz dinlen kafanı boşalt rahatla.Hayırlı kişi için dua et o kişi hayatına doğru zamanda girecek canım :)

Canım bu ara yeni ve güzel olayların filizlenmesi için çok doğru bir zaman.Yeniye çok açsın.Eskileri geçmişte bırakman gerekiyor çünkü senin için çok daha güzel fırsatlar var..Çok şanslı bir yoldasın.Biraz daha cesur ol fakat acele etme..Sevildiğini ve korunduğunu bil diyorlar..

ağzına sağlık canım teşekkür ederim

Merhaba canım ben evlilik konusunu merak ediyorum bu konuda ne yapmam lazım tamamen yeni biri mi yoksa eski sevgilimle mi?

Sessiz prensenses selam cnm
Sen tercih yapacaktın nasıl oldu yaptın mı?
İstediğin yerler tutuyormu?
İnş hayırlı şekilde istediğin yer olur canım.

Merhaba canımm :) Tercihler dün başladı 10 gün süre var,araştırıyorum hala..Tutabilecek yerlerin listesini çıkarttım ve istek sırama göre sıralıcam son olarak da hocalara göstercem artık..İstediğim bölüme biraz uzak kaldım ama yeni olasılıklar doğdu benim için..Aranızda bir bilgisayar veya endüstri mühendisi adayı olacak inşallahh :) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,inşallah hepimizin hakkında hayırlı ve güzel şeyler olur :)

canım bana da çeker misin bir kart rica etsem :)

Canım melekler bir karar verme aşamasında olduğunu söylüyorlar.Fakat kendi kendine yanlış kararlar vermekten korkuyor ve kendini kapana sıkışmış hissediyorsun.İstediğin her şey aslında senin tarafından oluşturulmayı bekliyor.Sen hayalindeki her neyse onu ''olumsuzu hiç düşünmeden'' hayalinde canlandırmalı olacakları izlemelisin..Ve son olarak da kendini sev,çünkü çok değerlisin diyorlar ..

Kızlar bu mesajımdan önce yazan herkese bakacağım fakat sonrası için bir şey diyemiyorum.Bu ara çok yoğunum tercih meseleleriyle ilgili..Bana dua edin olur mu ? Şu sıkıntılı dönem bittikten sonra yine gelirim belki konuya,döndüğümde yazarım zaten..O zaman yine hepinizi beklerim..Kendinize iyi bakın,zaten Tuğçecan ablam da size hep yardımcı olacaktır..

Canım Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin inşallah.Başarılar.

canım teşekkür ederim :) topiğime uğra canım ben de senin falına bakayım :)

Ben de yazayım içimdekini tatlım. Mutlu olmak için daha fazla ne yapmam gerekiyor hiçbir şey işe yaramıyor dualarım da kabul olmuyor sanırım çok yoruldum gerçekten

Merhaba sessizprenses01,Sevdiğim ve beni çok ama çok seven aşkımdan bebeğim olacak mı ve ne zaman bunu merak ediyorum. Bu aralar düşünüyoruz. Sence ? Şimdiden teşekkürler, başarılr canım

bende istiyorummm sevgilimle nezaman evlencez mutlu olcaz mı acaba :))

birde bu asabi kıskançlığım nasıl geçicek kiii

teşekkür ederim il dışındaydım
yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…