Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

çook teşekkür ederim ,çok enteresan birşey oldu ,rüyamda yorum yaptığınızı gördüm uyanır uyanmaz pc yi açtım ve gerçekten yorum yapmışsınız :)mutlu oldum teşekkür ederim

Sessiz prensenses selam cnm
Sen tercih yapacaktın nasıl oldu yaptın mı?
İstediğin yerler tutuyormu?
İnş hayırlı şekilde istediğin yer olur canım.

teşekkür ederim birtanem aynen dediğin gibi tüpbebek tedavimden negatif sonuç aldım ve önce ağlamamaya çalıştım ama baktım ki ne kadar sağlam dursamda içimde fırtınalar kopuyor içimi döktüm ağlaya ağlaya belki birşey değişmedi ama dediğin gibi en azından rahatladım.şimdi kendimi toparlayıp tekrar tedaviye başlamak istiyorum acaba yeni bir tedavi hakkımda hayırlımı bilmiyorum :44::44::44:bebeğim gelecekmi bilmiyorum ama bıkmadan usanmadan onu hep bekliycem ve onun gelmesi için dua edicem.canım sende tercih yapacakmışsın inşallah senin için hayırlı ve güzel bir yeri tutturursun yolun ve şansın açık olsun çok teşekkür ederim

Bende istiyorum, bakabilirmisin?

Canım meleklerin geçmişi bırakman ve affetmen gerektiğini söylüyorlar.Derin bir nefes almalısın ve geçmişteki tüm acıları kalbinden atmalısın.Eski yaraların tamir olacak bu şekilde.Dışarı çık,açık havanın taze enerjisini hisset..
Evlilik meleği çıktı sana..Bunun için enerjini,ışığını arttıracak şeyler için kullan..

bnada bnada lütfennnnnnn bi kart cek bebek içinn

Canım hayvanlarla özel bir ilişkin var.Ve bu ilişkiyi kullanarak rahatla diyorlar sana.Kendine bir köpek veya evcil bir hayvan alabilirsin.Eğer çocuğun olmuyorsa onu şimdilik çocuğun gibi sahiplenmeyi dene..Bu şekilde bebişini hayatına daha rahat çağırırsın..Ve meleklerinden yardım iste,yüreğindekini de olmuş bil diyorlar :)

bende istiyorummmm. ilişkim ve kariyerim için bakabilirmisinn. lütfennn

Canım ilişkinle ilgili meleklerin çok güçlü olduğunu söylüyorlar bunu kullanmaktan korkma.Gücünü aşktan ve Allah'tan alıyorsun..Bu ara desteklenmeye ihtiyacın var.Seni destekleyecek ortamlar ve kişilerle birarada bulunmaya özen göster diyorlar..Ve akışa güven,hayatın en hayırlı en doğru yöne doğru akıyor..

Kariyerle ilgili de meleklerin gençlerle çalışma konusunda özel bir yeteneğin olduğunu söylüyorlar.Bunu kullanmalısın.Çok duyarlı bir kişiliğin var.İçindekileri bu yolla,sevgiyle dillendir diyorlar canım :)

iyi geceler...
bişey sorabilirmiyim konu sahibine?
tarot falının aslı; sadece kuvvetli hisler, değilmi????
bi cevap yazarsanız sevinirim:)

Canım tarot falının nasıl olduğunu bilmiyorum ben bakmıyorum o yüzden bir fikrim yok..
Melek tarotu diye geçiyor ama tarot falı gibi değil yani gelecekle ilgili şeyler söylemiyor kartlar.Ben hislerimle çekiyorum kartları ve yorumunu buraya yazıyorum..Melek kartları bir durumla ilgili düzelmesi,yoluna girmesi veya herhangi bir şey için neler yapması gerektiğini söyler,meleklerden yardım istiyoruz daha doğrusu :)
Umarım aydınlatıcı bir cevap olmuştur :)

bende bir kart istiyorum....

Canım meleklerin zafere ulaştığını söylüyorlar.Çalışmalarının meyvelerini toplamaya başlayacakmışsın artık..Sakin ol ve mutluluğa doğru yoluna devam et..Bir sorunla karşılaştığında dua et,meleklerinden yardım iste..Her şeyin tekrar yoluna girdiğini göreceksin diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…