- Konu Sahibi sessizprenses01
-
Canım bu tür net şeyler çıkmaz..Sadece sevdiğinle evliliğe doğru gidebilmen için ne yapmanız gerektiğini söyler melekler..
Kart çekiyorum şimdi sana..
Canım inancın ve sabrın olsun,yakında çook güzel şeyler olacak diyor meleklerin.Eğer sabırlı olursan dileklerin gerçekleşecek.Meleklerin bunun için sana yardım ediyorlar fakat sende onlara yardımcı ol..Dua et,olumlu düşün ve olumsuzu asla düşünme diyorlar..
teşekkür ederim birtanem aynen dediğin gibi tüpbebek tedavimden negatif sonuç aldım ve önce ağlamamaya çalıştım ama baktım ki ne kadar sağlam dursamda içimde fırtınalar kopuyor içimi döktüm ağlaya ağlaya belki birşey değişmedi ama dediğin gibi en azından rahatladım.şimdi kendimi toparlayıp tekrar tedaviye başlamak istiyorum acaba yeni bir tedavi hakkımda hayırlımı bilmiyorum :44::44::44:bebeğim gelecekmi bilmiyorum ama bıkmadan usanmadan onu hep bekliycem ve onun gelmesi için dua edicem.canım sende tercih yapacakmışsın inşallah senin için hayırlı ve güzel bir yeri tutturursun yolun ve şansın açık olsun çok teşekkür ederimCanım bu ara kendini hüzünlü hissedebilirsin.Kendine biraz izin ver,ağla,dövün ve rahatla..Günlük tutabilirsin veya sevdiğğin güvendiğin insanlarla biraraya gelebilirsin.Bu düzeni sağladığında çok güzel şeyler olacakmış senin için.İçin sıkıldığında Allah'a bol bol dua etmen yeterli olacakmış :)
Bende istiyorum, bakabilirmisin?
bnada bnada lütfennnnnnn bi kart cek bebek içinn
bende istiyorummmm. ilişkim ve kariyerim için bakabilirmisinn. lütfennn
iyi geceler...
bişey sorabilirmiyim konu sahibine?
tarot falının aslı; sadece kuvvetli hisler, değilmi????
bi cevap yazarsanız sevinirim:)
bende bir kart istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?