- Konu Sahibi sessizprenses01
-
teşekkürler canım
bi de oğlum için seçer misin
Canım bu tür net şeyler çıkmaz..Sadece sevdiğinle evliliğe doğru gidebilmen için ne yapmanız gerektiğini söyler melekler..Canım bana da bakabilirmisin lütfen ?sorum şu hayatımda biri var çok seviyorum seviliyorumda ama evlilik varmı bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Bende bir kart rica edebilir miyiiiim?
Yakın gelecekle ilgili tereddütlerim var ve yeni başlayan ilişkimle ilgili :18:
Şimdiden teşekkür ederim
merhaba
benim içinde bir kart çeker misin?
eşim tedavi oluyor bu tedavi sonucu bebeğimize kavuşacak mıyız?
teşekkür ederim
yakin gelecek icin rica edicem :)
Cnm merhaba
Bana bir kart çeker misin? Tşk ederim şimdiden
Merhaba ben bu falı hiç duymamıştım denemek istedim.
1- Babamla erkek arkadaşım tanışacak bi kaç güne kadar,babamın ona ilişkin yargıları var,bunları yenip damat adayını sevebilecek mi?
2- iş durumum ne olacak? işsizim de =(
3- son bi kaç aydır inanılmaz sinirliyim geçecek mi (neden bilmiyorum otokontrol sağlayamıyorum)
canım merhaba rica etsem bana da bakabilir misin.
üniversite öğrencisiyim ama bırakıyorum hayalim olan bir bölüm için acaba doğru olan bu mu? yapmalı mıyım bunu başarı gelecek midir sonunda
maddi durumla ilgili yorumlarını da bekliyorum şu sıra çok ihtiyacım var buna
canım banada bakar mısın? ilişkim düzgün gidiyo sanıyodum adam dün dedi ki sevgili olarak göremiyorum.nasıl oluyosa bunu düşünüyomuş.koç erkeği.bende akrep.lütfen yardım et bana başım ağrıdan çatlicak
Canım melekler kendini şımartman gerektiğini ve kendin için bir şeyler yapman gerektiğini söylüyorlar.Çok yorulmuşsun ve artık kendini şımartmaya ihtiyacın varmış..Ve bu konuyla ilgili ufak da olsa bir adım at diyorlar sana..Sorduğun soruya göre yorumlamak gerekirse doğru yoldasın sanırım,severek okuyacağın bir bölümü seçmen en doğrusu gibi duruyor çünkü :)
Maddi durumunla ilgili yakarışlarını da melekler duymuşlar canım.Bo lbol dua etmen gerekiyormuş.Ve rüyalarına dikkat et.Rüyalarında meleklerin sana yol gösteriyorlarmış.Ve eskilerden kurtul diyorlar.Sana ışık vermeyen her türlü insan ve eşyalardan kurtul..
Canım oğlunun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylüyor melekleri.Biraz kendine vakit ayırması gerekiyor.Ve ona olumsuzluk veren her türlü şeyden uzaklaşsın,hayatına sevgi katsın diyorlar :)
Güçlü bir kızsın ve içindeki gücü açığa çıkarmak için kendine izin ver diyorlar canım.İlahi plana güven her şey olması gerektiği gibi oluyor.Ve yüreğindekini olmuş bil,çünkü o gerçekleşecekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?