Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

Canım bana da bakabilirmisin lütfen ?sorum şu hayatımda biri var çok seviyorum seviliyorumda ama evlilik varmı bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Canım bu tür net şeyler çıkmaz..Sadece sevdiğinle evliliğe doğru gidebilmen için ne yapmanız gerektiğini söyler melekler..
Kart çekiyorum şimdi sana..
Canım inancın ve sabrın olsun,yakında çook güzel şeyler olacak diyor meleklerin.Eğer sabırlı olursan dileklerin gerçekleşecek.Meleklerin bunun için sana yardım ediyorlar fakat sende onlara yardımcı ol..Dua et,olumlu düşün ve olumsuzu asla düşünme diyorlar..

iyi geceler...
bişey sorabilirmiyim konu sahibine?
tarot falının aslı; sadece kuvvetli hisler, değilmi????
bi cevap yazarsanız sevinirim:)

Bende bir kart rica edebilir miyiiiim?
Yakın gelecekle ilgili tereddütlerim var ve yeni başlayan ilişkimle ilgili :18:
Şimdiden teşekkür ederim

Canım meleklerin hayatında yeni şeylerin olacağını söylüyorlar.Yeni bir ev veya iş olabilir bu.Bir değişim var ve bu senin için çok olumlu olacak.Bunun için senin de harekete geçmen gerekiyor.Kendin için güzel şeyler yap.Ve cesaretli ol diyorlar sana.Tüm kapıları açan cesaretin anahtarını kullan...

merhaba
benim içinde bir kart çeker misin?
eşim tedavi oluyor bu tedavi sonucu bebeğimize kavuşacak mıyız?
teşekkür ederim

Canım melekler hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliği yapabilme gücü veriyorlarmış size..Tedavi sonucu olumlu olacak sanırım,inşallah öyle olur.Hiçbir zaman yalnız değilsiniz ve yalnız kalmayacaksınız melekleriniz hep sizinle bu süreçte.Ve yeşile dokunun diyorlar size,doğayı kucakladığınızda kendi doğanızı da kucaklayacakmışsınız.Doğadan faydalanın Allah'ın verdiği her nimetten faydalanın..

Cnm merhaba
Bana bir kart çeker misin? Tşk ederim şimdiden

Canım yeni ruhsal ve fiziksel deneyimler yaşayacağını söylüyoor meleklerin.Dua et,olumlu düşün,meditasyon yap,doğa ve yeşille iç içe ol..Meleklerin istediğin konuda bilgilenmeni sağlayacak ve sana yardımcı olacaklar.Kendini sev ve sevdiğin şeyleri yap..Son olarak da kalbindeki sorunun cevabı evet..

Canım öncelikle damat adayının kendini sevdirmesi için biraz daha bilgi toplaması lazım baban hakkında.Biraz sabırla bu durumu aşacak kendisi.Ve babanla ilgili öğrendiği bilgileri uygulayarak,onun huyuna giderek sevgisini kazanacak diyor melekler..

İş durumu için bu zamanların uygun olduğunu söylüyor meleklerin.Beklentilerinin gerçekleşeceği bir zaman dilimindesin canım.Gözünü açık tutmanda fayda var.Çoğu parça yerine oturmuş,kalan parçaları da meleklerin sayesinde oturtacak ve bir işe kavuşacaksın inşallah..Ve bu konuda kendini destekleyecek kişiler veya ortamlar bulmanı söylüyor meleklerin.Belki de çevrende sana torpil yapabilecek insanlar vardır :)

Canım ruh sağlığın konusunda da melekler meditasyon yapmanı ve dua etmen gerektiğini söylüyorlar.Hem kendini geliştirmek hem de rahatlamak adına kurslara veya seminerlere gidebilirsin..Ve bu konuda senden beklenen sabırlı olman,kendine hakim olabilmen gerekiyor diyorlar..

Canım melekler kendini şımartman gerektiğini ve kendin için bir şeyler yapman gerektiğini söylüyorlar.Çok yorulmuşsun ve artık kendini şımartmaya ihtiyacın varmış..Ve bu konuyla ilgili ufak da olsa bir adım at diyorlar sana..Sorduğun soruya göre yorumlamak gerekirse doğru yoldasın sanırım,severek okuyacağın bir bölümü seçmen en doğrusu gibi duruyor çünkü :)

Maddi durumunla ilgili yakarışlarını da melekler duymuşlar canım.Bo lbol dua etmen gerekiyormuş.Ve rüyalarına dikkat et.Rüyalarında meleklerin sana yol gösteriyorlarmış.Ve eskilerden kurtul diyorlar.Sana ışık vermeyen her türlü insan ve eşyalardan kurtul..

Canım hayatın son dönemde biraz karışmış.Doğaya dönmek bu dönemde sana iyi gelecek.Biraz yalnız kalmak ve kafa dinlemek iyi gelecek sana.Bu sakinlikte aklını ve duygularını dinlemen gerekiyor..Bol bol dua et..Ve istemediğin eşyalardan,sana ışık vermeyen insanlardan kurtulmanı söylüyorlar..

teşekkürler canım severek okurum elbet iş ki başarılı olabilmekte o kısım korkuuyor beni bir de onu elde edememek
bir tane de ilişki için rica etsem çok mu olurum. şuan bir ilişkim yok büyük bir şanssızlık var şuan kimi düşünsem olmuyor

merhaba canım banada bakman mümkün mü
erkek arkadasımla 1 ay önce ayrıldık durumumuz nasıl olacak tekrar barışık güzel bi ilşki yaşıyacakmıyız yoksa bizim için tamamen bitti mi acaba.. olucaksa da nasıl olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…