- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
bende baktırabılırmıyım rıca etsem banada bakarmısın
Ay canım benim çok sevindim.Canım kartlar yüreğindekini olmuş bil,çünkü o gerçekleşti diyorlar..
Ve sana aşk kartı çıktı.Gerçek aşk, saf sevgidir ve büyümene yardım eder dedi meleklerin :)
Duaya gerçekten ihtiyacım var Allah razı olsunn :)
:)))) şuanki şu yazıyı okurken beni görmen lazımdı ...çoooookkk mutlu oldum ağzımın kulaklarıma geldiğini hissettim..aminnn inş herkez için herşey güzel olsun..bide ikizim olursa off offff varmı dünyada benden mutlusu olurum :)) çok teşekkür ederim canım..
Çok mutlu oldum canımm,inşallah her şey gönlünce olur.Allah yardımcın olsun :))
Canım dileğinin gerçekleşmesi için gereken şey sabırlı olmanmış.
Tüm sağlıksız enerjilerini kesmeni ve yüreğinden geçeni kendin yaratman gerekiyormuş.
Enerjini, ışığını arttıracak her ne ise, ona vakit ayır diyor meleklerin..
bende baktırabılırmıyım rıca etsem banada bakarmısın benımde adetım ılkkez gecıktı bebek ıstıyorum
Çok mutlu oldum canımm,inşallah her şey gönlünce olur.Allah yardımcın olsun :))
bende oldum :))) tam işten çıkacakken bi göz atayım dedim ve sen bana öyle bir enerji verdin ki anlatamam :)) uzun zamandır sitede yazıları okuyorum ama yeni katıldm aranıza sitede biraz yabancıyım ama öğrenicemmm :) aminnn cümlemizin yardımcısı olsunntekrar tşk ederimm ...
Canım sana tekrar kart çektim mesajını değiştirmişsin çünkü..
Meleklerin sana fiziksel konuda şifalanmanda yardımcı oluyorlarmış.Biraz sakin zamanlar geçirmen,ruhunu ve bedenini dinlerdirmen gerektiği çıktı..
bende baktırabılırmıyım rıca etsem banada bakarmısın benımde adetım ılkkez gecıktı bebek ıstıyorum
inşşş :) hayırlı haberleri alırsın.beklemek çok zor
cok tesekkur ederım ınsallah rabbım hepımızın gonlunden gecenı nasıp etsın beklemek gercekten zor belırsızlık cokdaha zor
Sen en iyisini hak ediyorsun. Rüyalarındaki yıldızlara ulaşabilirsin,ve meleğin de bunun için yanında.
Geçmişte hep azla yetinsen de artık hak ettiğin değerlerde istemeyi öğrenmelisin. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsun herkes gibi.Meleklerin senin standartlarını yükseltmene yardımcı olacaklarını söylüyorlar.Hayatın tümüyle tadını çıkarman gerekiyormuş.Dularla meleklerinden yardım istersen de sana yardımcı olacaklarmış canım..
cokkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederım yazın bana huzur verdı cok sıtreslıydım allah gonlune gore versın ınsallah amınnn
aminnn inş..peki kaç gün geçti tahlil yapma zamanın gelmiştir belkide.bi denesen mi?
Çok mutlu oldum canım,ne demek :)ayyy çok tşk...
bende de beki ikalanın kartları var kitapları var bi ara baya bir ilgilendim...
sonra nolduysa hala da dikkatimi toplayamıyorum
ama en son cümlen beni teşvik etti teşekkür ederim
sen hangisini kullanıyorsun?
normalde cokduzenlı olurum kendımı bıldım bılelı hıc sasmaz bat hazıran 24 engec 26 olurum dedım ama olmadım 25 hazıranda cok adet agrısı cektım olmadım sadece kasıklarımda batma var bıde asırı su gıbı akıntı dun kan testı yaptırdım 0.19 cıktı negatıf ama gec dollenmeden supelenıyorum rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah
yaaaaa belkide bebişin nazlanıyordur ve inş hamilesindir canım..okuduklarım kadarıyla adet sancısı gibi belirtiler aynıymış.birkaçgün daha bekleyip yaptırsaydın ama nerde bizde o sabır :)))aminn aminnnn inşallahhh.hayırlı haberlerini bekliyorum bana da haber olurmu.sitede yabancıyım gözden kaçırabilirim :))
erkek kardeşim kpss ye hazırlanıyor.bu yıl bir ataması olucakmı?
diğer erkek kardeşim nişanlıydı nişan bozuldu..zor zamanlar geçiriyor.ne zaman yeni biriyle tanışacak.ayrıldığı nişanlası onun için
hayırlı birimiydi birde?
ablam şu an sıkıntıda istediği şey olucakmı?
kendim içinde sorayım bende sıkıntıdayım sağlığım düzelicekmi.hayatıma biri giricekmi?
çok soru sordum kusuruma bakma inşallah hepsine cevap yazarsın.cevabını dört gözle bekliyorum..
merhabalar bende rica edicem sizden, iş, arkadaşlıklarım ve bir de yakın gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?