Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

Ay canım benim çok sevindim.
Ne güzel şey demişler. :)
Bende sana okuyacağım şimdi.

cok tesekkur ederım canım allah razı olsun su an adet gecıkmesı yasıyorum ınsallah bebıs vardır

bende baktırabılırmıyım rıca etsem banada bakarmısın benımde adetım ılkkez gecıktı bebek ıstıyorum

Canım sana tekrar kart çektim mesajını değiştirmişsin çünkü..
Meleklerin sana fiziksel konuda şifalanmanda yardımcı oluyorlarmış.Biraz sakin zamanlar geçirmen,ruhunu ve bedenini dinlerdirmen gerektiği çıktı..

cokkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederım yazın bana huzur verdı cok sıtreslıydım allah gonlune gore versın ınsallah amınnn

ayyy çok tşk...

bende de beki ikalanın kartları var kitapları var bi ara baya bir ilgilendim...

sonra nolduysa hala da dikkatimi toplayamıyorum

ama en son cümlen beni teşvik etti teşekkür ederim

sen hangisini kullanıyorsun?

erkek kardeşim kpss ye hazırlanıyor.bu yıl bir ataması olucakmı?

diğer erkek kardeşim nişanlıydı nişan bozuldu..zor zamanlar geçiriyor.ne zaman yeni biriyle tanışacak.ayrıldığı nişanlası onun için
hayırlı birimiydi birde?

ablam şu an sıkıntıda istediği şey olucakmı?

kendim içinde sorayım bende sıkıntıdayım sağlığım düzelicekmi.hayatıma biri giricekmi?

çok soru sordum kusuruma bakma inşallah hepsine cevap yazarsın.cevabını dört gözle bekliyorum..

merhabalar bende rica edicem sizden, iş, arkadaşlıklarım ve bir de yakın gelecek :)

aminnn inş..peki kaç gün geçti tahlil yapma zamanın gelmiştir belkide.bi denesen mi?

normalde cokduzenlı olurum kendımı bıldım bılelı hıc sasmaz bat hazıran 24 engec 26 olurum dedım ama olmadım 25 hazıranda cok adet agrısı cektım olmadım sadece kasıklarımda batma var bıde asırı su gıbı akıntı dun kan testı yaptırdım 0.19 cıktı negatıf ama gec dollenmeden supelenıyorum rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah

Çok mutlu oldum canım,ne demek :)
Meleklerle yaşamak kitabını okuduktan sonra kartları aldım daha yeniyim..Bende beki ikela erikli melek kartlarını kullanıyorum :)

yaaaaa belkide bebişin nazlanıyordur ve inş hamilesindir canım..okuduklarım kadarıyla adet sancısı gibi belirtiler aynıymış.birkaçgün daha bekleyip yaptırsaydın ama nerde bizde o sabır :)))aminn aminnnn inşallahhh.hayırlı haberlerini bekliyorum bana da haber olurmu.sitede yabancıyım gözden kaçırabilirim :))

aynen valla sabredemıyoruzkı:) ınsallah sende hayırlı haberler alırısın duvaların ıcın cok sagol arkadas olarak ekledım senı mujdeyı alır almaz haber vercam ınsallah

Canım bu kartlar geleceği söylemezler,sadece kafandaki sorular için meleklerinden yardım istemek için kullanılıyorlar :)
ben sırayla çekcem..

Öncelikle kpss'ye hazırlanan erkek kardeşin için ; Elinden geleni yapmış erkek kardeşin ve bu işi meleklere bırakıp yollarından çekilmesi gerekiyor.En hayırlı şekilde gerçekleşecek her şey.Melekleri yanında ve bu işi oldu bil diyorlar..

nişanı bozulan erkek kardeşin için ; Ruhu çok yorgun,dinlenmeye ve sakinleşmeye ihtiyacı var.Bol bol nefes alsın ve rahatlasın,melekleri yanında ve ona yardım ediyolar.Ve kafasındaki konu için ufak da olsa bir adım atması gerektiğini söyledi melekler..

ablan için ; Sıkıntılardan kurtulmak için dua etmesi gerekiyor.Melekleri ona yoldaşlık ediyorlar ve bu sıkıntılardan kurtulması için yardım ediyorlar.Ablanın da rahatlamak için adım atması gerekiyor.Işık saçması gerekiyor etrafına.Ve yüreğinde bir soru varsa cevabı evet..

Canım senin için de içindeki çocuğu beslemen gerektiği çıktı.Özüne dönmen gerekiyor.Eğer kendi içine döner ve kendine daha fazla güvenip,kendini daha çok seversen gerçek aşk sana doğru gelecekmiş..
Sağlığın için de kendini sevmen gerektiğini ve çook değerli olduğunu söyledi meleklerin ve onlardan yardım istemeliymişsin.Dualara başvur canım..

merhabalar bende rica edicem sizden, iş, arkadaşlıklarım ve bir de yakın gelecek :)

Canım hayatında bir dönemin sonuna gelmişsin ve yepyeni bir dönemeçdesin.Mutluluk köşeyi hemen döndüğünde seni bulacak.
Belki kendini hüzünlü ve kalbi kırık hissettin fakat acını yaşamaya izin ver kendine.Ağla,yas tut fakat sonrasında her şey yepyeni olacak.Meleklerin hazır olduğunda seni yeepyeni bir ortama,çok güzel arkadaşlıklara taşıyacak.Meleklerden yardım iste onlar yanında ve kendini sev.Bir de melekler bu dönemde günlük tutman veya yaşadıklarını güvendiğin insanlarla paylaşman gerektiğini söylüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…