Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

hep bi yenilik, güzellik çıkıyor henüz göremedim ama bekliyorum olur inşallah :)) doğru çıkmış kartlarım.. çok teşekkürler sağolun :)

bende şuan sevdiğim cocukla neler olucaakk onun icin baktrmak istyorum canım birde işimle ilgili

Canım her türlü kötülükten korunuyorsun. En kötüsü geride kalmış.Geçmişte ne olursa olsun sen hep korunmuşsun. Çok zor şeyler geçirsen dahi bir şekilde üstesinden gelmişsin.Meleklerin sahip olduğun her şeyi,seni,sevdiklerini koruyor ve sadece sevgi enerjisinin olması için yardım ediyorlar sana. Rahatla ve keyfine bak canım.
Bir de her şeyin doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleşeceğini ve her açıdan tamamen güvende olduğunu bil dedi meleklerin..
Aşk konusunda da içindeki inancın yolunu açacağını söylüyorlar canım..

canımm cok teşekküredeirm sağolasın ama şurasını tam anlamadım yani nedemek istiyor acıkcası bu cümle
Aşk konusunda da içindeki inancın yolunu açacağını söylüyorlar canım..?
nasıl yani canım

banada bakarmısın :)

yakında iş bulabilecekmiyim bununla ilgili bi gelişme varmı diye bakarmısın :)

Canım karar vermek için bekliyormuşsun.Kendini bu yüzden kapana kapanmış gibi hissediyor,kendi kendine yanlış karar vermekten çekiniyormuşsun.İsteklerin aslında senin tarafından oluşturulmayı bekliyor.Melekler yaratıcı olmanı ve bu konuda olumlu düşünmeni söylüyorlar..İstediğin her neyse gözünün önüne getir,canlandır ve hayal et.Olumsuz düşüncelerden uzak dur ve derin bir nefes alıp tüm kötü düşüncelerini içinden at ve bırak hayatın en hayırlı yönde aksın,akışa bırak kendini diyor meleklerin..

Canım yani her şeyin güzel olacağına inanmalı ve kendine güvenmelisin.İçindeki inanç ve güven sevdiğin kişiyi hayatına çekmende yardımcı olacak demek istedim :)

çookk teşekkür ederimm

Canım yani her şeyin güzel olacağına inanmalı ve kendine güvenmelisin.İçindeki inanç ve güven sevdiğin kişiyi hayatına çekmende yardımcı olacak demek istedim :)

hımm yani ona inanmlıyım bu sevgiye inanmalıyım herseyn güzel olucagna böylelikle haytıma gelicek diyosun yanii canımmm

mrb cnm banada bakabilir msn?aşk we işle ilgili.

Canım aşkta bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman ve meleklerin de bu yolda yanında.
Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsın.Ama merak etme,hayatın çok olumlu gelişmelere gebe.Çok şanslı bir yoldasın.Biraz daha cesur ol.Ancak aceleye de gerek yok. Sen sevilen ve korunansın bunu unutma,doğru insanları yanına al ve ne diliyorsan onu gerçekleştir diyor meleklerin :)

İş için meleklerin sanat ve konuşmayı birleştiren çok önemli bir görevin olduğunu söylüyor.Güvensizliğinin kendini arka plana atmasına izin vermemen gerekiyor ve meleğin yanında.İşinde çok başarılı olacaksın ve bunun için meleklerin senden tek beklentisi dürüstlük ve ortak çalışma ruhu.Meleklerin senin için açtığı şans kapılarını fark edip onlardan geçmen gerekiyor.İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gerçekleşiyor buna güvenebilirsin canım..

Slm benim icin ask karti secebilirmisin bu aralar hoslandigim birisi hakkinda

Canım sana evlilik meleği çıktı.Sana güzellikler getiriyor.Bekarsın sanırım ve bunu beklediğin aşka yorabiliriz..Bu konuda meleğin sana yardım ediyor,sen dualarla yardım istemişsin çünkü.Meleğin öncelikle eski yaraları tedavi ederek yeni aşk hayatında daha olumlu gelişmeler yaratman konusunda sana yardımcı olacak.Şimdi elini kalbinin üzerine koy ve derin derin nefes alıp ver.Kalbindeki tüm acıların ve korkuların çözülerek gittiğini hayal et canım.Kalbinde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam et.Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız sonuçta ve bu yolda meleklerinin hep yanında olduğunu unutma..Akışa güven.Bırak,hayatın en hayırlı yöne doğru aksın.Her şeyin doğru zamanda ve doğru şekilde gerçekleştiğini bil ve rahatla.Çünkü her şey olması gerektiği gibi gerçekleşiyor diyor meleklerin :)

Son düzenleme:

Evet bekarim cok saol canm yuregine saglik guzel yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…