- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
merhaba benim içinde bakarmısın kendim ve eşim için işle ilgili
Canım eşinde çalıştığı yere karşı kin ve öfke olduğunu söylüyor kartların.İşten ayrılma durumu olmuş olabilir.Melekler bu konuda kalbinin sesini dinlediği sürece huzur ve mutluluğun daima eşinizle olduğunu söylüyor.Sizin maddi beklentilerinizi melekleriniz duyuyormuş.Maddi kayıpların sadece insanoğlunun kötü düşüncelerinden kaynaklandığını ve evrenin bize ihtiyacımız olanı fazlası ile verdiğini söylüyorlar.Melekleri yardıma hazır ve yakın zamanda eşin tüm isteklerine kavuşacak işle ilgili.Şu an doğru yolda ve bu yolda ilerlemesi gerekiyor ve eşinin aklında bir soru varsa bu sorunun cevabı ''evet'' canım..
Senin iş hayatınla ilgili de gerçekleşmesini istediğin bir şeylerin olduğunu söylüyor meleklerin.Kendini kapana sıkışmış gibi hissediyor ve bunalıyorsun.Fakat her şey senin elinde.Ne yapmak istiyorsan,nasıl bir iş istiyorsan onu düşün,hayalini kur,olumlu ol ve gerçekleşsin.Sana ışık vermeyen insanlardan,yerlerden uzaklaş diyor meleklerin ..
bebeğimmb en geldim bugün çok fena seyler oldu ama ben sessiz kaldım çıt çıkarmadım bizim sonumuz ne olacak ...
Canım beniiim çektiğim kart direkt aşk kartı çıktı yaa..
Diyor ki meleklerin ''aşk yeniden kapını çalmak üzere.Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanında."
Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınının cevabı geliyormuş.Eğer kalbini açarsan çok yakında,kalbin yeniden delicesine çarpmaya başlayacakmış.Ancak utangaç olmadan,hislerini karşındakine söylemeliymişsin.Böylece yaşadığınız aşk tam olacakmış.Yeni insanları tanıyacağın ve yeni olanaklar yaşayacağın güzelliklere de kalbinizi açman gerekiyormuş ve meleklerin senin yanındaymış..İçindeki inancın da yolunu açacağını ve içindeki sevgiyi dillendirmen gerektiğini söylüyor meleklerin hayatım..
canım benim için de bakar mısın özellikle aşk ve iş konusunda
Canım şuan sevdiğim kişi doğru birimi ve beni seviyomu bakarmısın
Canım erkek arkadaşının inancı ve sabrı olsun,çok yakında çok güzel şeyler olacak.Tüm dilekleri gerçekleşecek yeter ki biraz sabırlı ve inançlı olsun.Melekleri elinden geleni yapıyormuş ancak erkek arkadaşının da dua ve inancıyla meleklerine destek vermesi gerekiyormuş.Düşüncelerinde negatife yer vermesin,istediklerini yaparken de olumsuzu hiç düşünmesin.Sabırlı olursa tüm istekleri gerçekleşecekmiş ve bu konunun çözüldüğünü bilsin diyor melekleri..Sessizprensescim selam..benim için de kart çekebilir misin? sorum erkek arkadaşım bu yıl sınavını kazanıp atanabilecek mi? ve bizim geleceğimiz için de bir kart çekersen sevinirim..
Canım erkek arkadaşının inancı ve sabrı olsun,çok yakında çok güzel şeyler olacak.Tüm dilekleri gerçekleşecek yeter ki biraz sabırlı ve inançlı olsun.Melekleri elinden geleni yapıyormuş ancak erkek arkadaşının da dua ve inancıyla meleklerine destek vermesi gerekiyormuş.Düşüncelerinde negatife yer vermesin,istediklerini yaparken de olumsuzu hiç düşünmesin.Sabırlı olursa tüm istekleri gerçekleşecekmiş ve bu konunun çözüldüğünü bilsin diyor melekleri..
İlişkiniz için de senin karşı tarafın üzerine daha fazla düştüğünü söylüyor meleklerin,biraz kendini düşünmeli ve kendine vakit ayırmalıymışsın.Meleklerin dinlenmeniz için size yardımcı olacaklarmış.Ve son olarak da tüm sağlıksız düşünceleri bir kenara bırakıp sevgi içerisinde yaşamanızı,hayatınıza olumlu güzel şeyleri çekmenizi söylüyorlar:)
Merhaba,
Meleklerin benim için de söyleyecekleri bir şey var mı? Teşekkür ederim.
Prensescim çok saol içimi rahatlattın,üzerine düşüyorum hem de olumsuz etkiliyordum sınav konusunda..teşekkür ederim.
canım benim için de çeker misin teşekkürler
Canım meleklerin senin her şeyin en iyisini hak ettiğini söylüyorlar.Rüyalarındaki yıldızlara ulaşabilirsin ve meleklerin bunun için yanında.Geçmişte hep azla yetinsen de artık hak ettiğin değerleri istemeyi öğrenmelisin. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsun herkes gibi.Meleğin senin standartlarını yükseltmene yardımcı olacakmiş.Senden istedikleri hayatın tadını çıkarman ve ihtiyacın olduğunda duaya başvurman..Ve son kartın da tüm sağlıksız ilişkilerinle,arkadaşlıklarınla olan bağlarını kesmen gerektiğini söyledi canım..
Bir tanede benim için lütfen
aynen valla sabredemıyoruzkı:) ınsallah sende hayırlı haberler alırısın duvaların ıcın cok sagol arkadas olarak ekledım senı mujdeyı alır almaz haber vercam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?