Hayırbu anlattığınız konuda sorun edecek bişey göremedim.
aynı evde mi yaşıyorsunuz=
Bazen diyorum keşke kız kardeşi ablası olmayan birini bulaydım. Kızın varlığı bile bazen zıvanadan çıkarıyor beni. Çocuğunu yere göğe sığdıramayan buldumcuk görümcem. Önceki konulardan bilenler bilir. Direkt konuya giriyorum. Bu aralar kendi ailevi sorunlarım var ve zor günler geçiriyorum. Sabahta kv 'le sohbet ediyorduk. Bugünlerde geçer kızım Allah sağlık versin maddi olarak yaninizdayiz vs diye o da telkinde bulunuyordu. Tabi muhabbet esnasında görümcem de mutfakta bizimle aynı ortamda. Ben de kv ye diyorum ıste maddi olarak hiç birşeyi kafama takmam sadece evimde eşimle ve doğacak çocuklarımla huzurlu bi yasam sürmek gayem falan diyorum. Bu dengesiz de alakasız bi konuyla bi anda araya girdi bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz falan dedi. O an istifimi bozup suratına bile bakmadım sacmaladığı için. 10 dk sonra da gelmis masaya para borakiyor esime al x diye. ( esim kres için aylık ödeme yapmış onu veriyor) kahvaltı masasında o hareketle iyice sinirlerimi bozdu. Eşime söyledim ablana noluyor hayırdır annenle konuşuyoruz gereksiz bi şekilde araya giriyor gelmiş bide parayı sofraya bırakıyor neyi kanıtlamaya çalışıyor o diye. Eşim bu sefer gerildi vs.. Tutuyorum kendimi ama çok korkuyorum ağzımı açıp kalbini kırmaktan. Değişik değişik halleri var. Zaten her daim somurtuktur. Insanın yaşam enerjisini sömürür. Ama hep kendime boşver kızın olayı bu falan diyip üstüme alınmamaya çalışırım. Ama bu saçma hareketleriyle de bazen cidden deli oluyorum. Sevemiyorum kızı bi türlü kanım almıyor sürekli bise itiyor ondan. Çokta bilmiştir herşeyi ben bilirim edalarındadır. Bilmediği şeyi bile bazen çok iyi bilirmiş gibi konuşur somurtuk, dingin, net bir tavırla. O yüzden onunla sohbet etmeyi de pek sevmem. Napicam bu kızla hiç istemiyorum onu hayatımda..
Yersiz bi hareketti yaptığı. Kizdigim nokta bu. Biz annesiyle sohbet ederken alakasız bi şekilde bizden bi beklentimiz olmadı olmuckta diyip sofraya gelip parayı bırakmasi hiç hoş değildi. Herşeyin bi yeri vardır. Bu yüzden kızıyorum.o zaman çok da sıkıntı olmamalı sizin için.
çok sık görüşmezsiniz olur biter. o varken de kv yanında özel muhabbbet açmayın. nasıl olsa huyunu biliyorsunuz. masanın üzerine para bırakma meselesini hiç anlamadım. heralde siz onun yerine bi ödeme yapmışsınz onu veriyor. ne var bunda?
Yersiz bi hareketti yaptığı. Kizdigim nokta bu. Biz annesiyle sohbet ederken alakasız bi şekilde bizden bi beklentimiz olmadı olmuckta diyip sofraya gelip parayı bırakmasi hiç hoş değildi. Herşeyin bi yeri vardır. Bu yüzden kızıyorum.
Kusura bakmayın sinirden gayet anlaşılmaz yazmışım. Farkında olamadım o esnada. Biz kvle sohbet ederken görümcem gereksiz bi giriş yaptı. Bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz diye. O an bunu araya sokmasına anlam veremedim. Çünkü konumuzun bununla alakası yoktu. Bi 10 dk sonra da elinde parayla gelmis sofraya parayi birakiyor al x bu senin diye bi beklentinin olmadigini kanitlamaya calisir gibi. Eşim oğlunun bu ay ki kreş aidatını ödemiş. Verdiği para da o paraydı. Ama anlam veremedim. Sohbet arasına o şekilde girmesine sonra elinde parayla gelip birşeyleri ispat etmeye çalışmasına.çok karışık anlatmışsınız. sanki hergün sizinleyiz tüm detayları biliyoruz birde bu son yaptığına bakın tarzı olmuş konunuz. ben pek anlaşılır bulmadım yazdıklarınızı kusura bakmayın. eşiniz kime gerildi. o ne parası verdi?
Koskoca olması malesef ki onu mantıklı, aklı basında bi insan yapmıyor. Onu düzeltmekle isim olmaz zaten. Sadece dengesiz hareketlerinden rahatsız oldum o kadar.koskoca kadın da biliyodur her şeyin yerini. aile ilişkilerini bilemeyiz. sizin kardeşiniz gizlice verirdi, onlar demek ki açıktan yapıyolar. yani ben çok dert edecek bişey göremedim. kadın bu, huyu da bu. düzeltecek haliniz yok. smaimi olmazsınız olur biter yani neden dert ediyorsunuz ki? evinizin ortasında yaşamıyor sonuçta.
Kusura bakmayın sinirden gayet anlaşılmaz yazmışım. Farkında olamadım o esnada. Biz kvle sohbet ederken görümcem gereksiz bi giriş yaptı. Bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz diye. O an bunu araya sokmasına anlam veremedim. Çünkü konumuzun bununla alakası yoktu. Bi 10 dk sonra da elinde parayla gelmis sofraya parayi birakiyor al x bu senin diye bi beklentinin olmadigini kanitlamaya calisir gibi. Eşim oğlunun bu ay ki kreş aidatını ödemiş. Verdiği para da o paraydı. Ama anlam veremedim. Sohbet arasına o şekilde girmesine sonra elinde parayla gelip birşeyleri ispat etmeye çalışmasına.
aranızda para alışverişi olmuş, e muhabbet de maddiyat üstüneymiş. Kadın üstüne alınmış demek ki çıkarmış vermiş. Yaptığı ettiği bi şey yok nedir yani bu tavrınız? Sşze benim görümceyi yollayım da sizdekine şükredin bence.Kusura bakmayın sinirden gayet anlaşılmaz yazmışım. Farkında olamadım o esnada. Biz kvle sohbet ederken görümcem gereksiz bi giriş yaptı. Bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz diye. O an bunu araya sokmasına anlam veremedim. Çünkü konumuzun bununla alakası yoktu. Bi 10 dk sonra da elinde parayla gelmis sofraya parayi birakiyor al x bu senin diye bi beklentinin olmadigini kanitlamaya calisir gibi. Eşim oğlunun bu ay ki kreş aidatını ödemiş. Verdiği para da o paraydı. Ama anlam veremedim. Sohbet arasına o şekilde girmesine sonra elinde parayla gelip birşeyleri ispat etmeye çalışmasına.
Bir görümce olarak merak Edip geldim Allah a bin şükür :)) böyle derdim yok umarım gelin böyle düşünmüyordur hakkimdaBazen diyorum keşke kız kardeşi ablası olmayan birini bulaydım. Kızın varlığı bile bazen zıvanadan çıkarıyor beni. Çocuğunu yere göğe sığdıramayan buldumcuk görümcem. Önceki konulardan bilenler bilir. Direkt konuya giriyorum. Bu aralar kendi ailevi sorunlarım var ve zor günler geçiriyorum. Sabahta kv 'le sohbet ediyorduk. Bugünlerde geçer kızım Allah sağlık versin maddi olarak yaninizdayiz vs diye o da telkinde bulunuyordu. Tabi muhabbet esnasında görümcem de mutfakta bizimle aynı ortamda. Ben de kv ye diyorum ıste maddi olarak hiç birşeyi kafama takmam sadece evimde eşimle ve doğacak çocuklarımla huzurlu bi yasam sürmek gayem falan diyorum. Bu dengesiz de alakasız bi konuyla bi anda araya girdi bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz falan dedi. O an istifimi bozup suratına bile bakmadım sacmaladığı için. 10 dk sonra da gelmis masaya para borakiyor esime al x diye. ( esim kres için aylık ödeme yapmış onu veriyor) kahvaltı masasında o hareketle iyice sinirlerimi bozdu. Eşime söyledim ablana noluyor hayırdır annenle konuşuyoruz gereksiz bi şekilde araya giriyor gelmiş bide parayı sofraya bırakıyor neyi kanıtlamaya çalışıyor o diye. Eşim bu sefer gerildi vs.. Tutuyorum kendimi ama çok korkuyorum ağzımı açıp kalbini kırmaktan. Değişik değişik halleri var. Zaten her daim somurtuktur. Insanın yaşam enerjisini sömürür. Ama hep kendime boşver kızın olayı bu falan diyip üstüme alınmamaya çalışırım. Ama bu saçma hareketleriyle de bazen cidden deli oluyorum. Sevemiyorum kızı bi türlü kanım almıyor sürekli bise itiyor ondan. Çokta bilmiştir herşeyi ben bilirim edalarındadır. Bilmediği şeyi bile bazen çok iyi bilirmiş gibi konuşur somurtuk, dingin, net bir tavırla. O yüzden onunla sohbet etmeyi de pek sevmem. Napicam bu kızla hiç istemiyorum onu hayatımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?