Olay şu. Sizin maddi sıkıntınız konuşulunca, görümceniz alınganlık yapmış. O parayı versin diye onun yanında konuştunuz sanmış. Konuşun açıklayın bence. Anlamazsa boş verin.Kusura bakmayın sinirden gayet anlaşılmaz yazmışım. Farkında olamadım o esnada. Biz kvle sohbet ederken görümcem gereksiz bi giriş yaptı. Bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz diye. O an bunu araya sokmasına anlam veremedim. Çünkü konumuzun bununla alakası yoktu. Bi 10 dk sonra da elinde parayla gelmis sofraya parayi birakiyor al x bu senin diye bi beklentinin olmadigini kanitlamaya calisir gibi. Eşim oğlunun bu ay ki kreş aidatını ödemiş. Verdiği para da o paraydı. Ama anlam veremedim. Sohbet arasına o şekilde girmesine sonra elinde parayla gelip birşeyleri ispat etmeye çalışmasına.
Evet nickler baya bi benzer :) gorumcemle alakalı sorunu da malesef o gün sinirle yazdığım için tam olarak buraya aktaramadım. Herkes maddi konu açtığımı düşünmüş yazımdan dolayı ancak ben maddi konu falan açmamıştım hiç bi şekilde. Manevi sıkıntıma istinaden annesi o şekilde konuştu. Bizim görümce de salak saçma aradan çıkıp kendince laf soktu işte. Gerçekten çok değişik bi kız. Çok sessiz, o suratı doğru düzgün gülmez bile, kalbinin temiz olduğunu kimse için kötülük düşünmediğini söyler ama bazen aksi yönde hissettirir, sessizliğine rağmen ukala ve bilmiştir, çok değişik biri gerçekten. Görümcelik sıfatıyla hayatıma girdi ama normal hayatta cevremde bulunduracagimm biri değil..Ve de ne yazıkki görümcenix de benim görümcem gibi dengesiz ve cahil miş tek ortak yönümüz nick değilmiş
Para para mı demişim? Yazdığım konudan böyle bi çıkarımda mı bulundunuz? Tebrik ederim alakasız bakış açınızdan dolayı. Kv benim MANEVI sıkıntımla alakalı olarak o şekilde yorumda bulundu. Her türlü yanınızdayız derken de maddiyatı kastetmedi. Bense en ufak bi maddiyata dayalı ne konu konuştum ne de o tarz bi yorum yaptım.Sizin kv ile maddiyat muhabbetine girmeniz ne kadar gereksiz. Daha da gorumceye kiziyorsunuz. Kadin hakli,durmadan para para diye konusan insana ben de olsam bizim sizden beklentimiz yok der gecerim. Ustune de getirir para koyarim onune tabii. Maddi durumunuzu milletin yaninda reklam etmeyin,herkesin kendi ailevi meselesi
Aşağılık komplesi olmuş. Onların parasını ödemişsiniz ya. Masaya konan para sizin sonuçta. Kaç gündür kafasında kuruyorsa artık. Beklentimiz yok diye çıkıntı yapmış daha fazla duramamış. Sanki kreş parası ne oldu diye soran oldu dimiKusura bakmayın sinirden gayet anlaşılmaz yazmışım. Farkında olamadım o esnada. Biz kvle sohbet ederken görümcem gereksiz bi giriş yaptı. Bizim sizden bi beklentimiz olmadı bundan sonra da olmaz diye. O an bunu araya sokmasına anlam veremedim. Çünkü konumuzun bununla alakası yoktu. Bi 10 dk sonra da elinde parayla gelmis sofraya parayi birakiyor al x bu senin diye bi beklentinin olmadigini kanitlamaya calisir gibi. Eşim oğlunun bu ay ki kreş aidatını ödemiş. Verdiği para da o paraydı. Ama anlam veremedim. Sohbet arasına o şekilde girmesine sonra elinde parayla gelip birşeyleri ispat etmeye çalışmasına.
Kaynananiz maddi olarak yaninizda oldugunu soyleme geregi hissettiyse demek ki konuda maddiyat da varmis. Ayrica sadece maneviyat konusulmus olsa bile kendi ozel ailevi problemlerinizi kv ve gorumce yaninda konusmaniz ne kadar yanlis. Neresinden tutsam elimde kaldi konu. Konusulan size gore maneviyat,ama kvniz maddi olarak yaninizda,gorumce de cikarip para veriyor nasil bir isse. Neyse, ileride kv ve gorumce ile bu tarz sohbetlere girilmemesi gerektigini illa ki fark edersiniz,o zamana kadar hakkinizda hayirlisi olsun diyelimPara para mı demişim? Yazdığım konudan böyle bi çıkarımda mı bulundunuz? Tebrik ederim alakasız bakış açınızdan dolayı. Kv benim MANEVI sıkıntımla alakalı olarak o şekilde yorumda bulundu. Her türlü yanınızdayız derken de maddiyatı kastetmedi. Bense en ufak bi maddiyata dayalı ne konu konuştum ne de o tarz bi yorum yaptım.
Ben o şekilde terbiyesiz bi insan değilim. Bi yüzden de alakasız şekilde aradan çıkıp parayı kinaye yapar gibi önümüze koymasını terbiyesizlik olarak kabul ediyorum.
Tabi bunlar karakterle alakalı, karaktere bağlı olarakta bakış acısına.. O yüzden bana ters ve absürt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?