• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Melekler Korusundaki İpek'in Nişanlığı Bir Harika!

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Kızlar ben bu elbiseye bayıldım bayıldım resmen öldüm bittim. Arkadaşımın Temmuzda nişanı var, eşimin kuzenininde Eylülde düğünü var ikisinden birinde giyerim diye düşündüm nişanlık modeli bakanlara da fikir olması nedeniyle ekliyorum. Bakalım siz beğenicek misiniz? Aynı renk aynı şekilde diktireceğim ben belki iki yerdede aynısını giyerim çünkü bayıldım.opuyorumnanaktan

30105393946429110948.png

06652664109271853295.png

04795034153677845100.png

75858095038578080278.png

55012139847578909959.png

Birinin düğününde, nişanında vs giymek için çok hoş... Ama nişanlannan kişinin giymesi açısından düşünürsek ben de çok sade buldum...

Kızlar benden nişanda evlilikte geçti ztn ama dediğim gibi bir arkadaşımın nişanına, birde eşimin kuzeninin düğünü var oralara olur mu acaba? Ben renginide modelinide çok beğendim özellikle askıların gelişini. Göğüse biraz pulla bence nişan içinde olabilir gibi geldi bana. Ben sade şeyleri seviyorum ondan herhalde bana çok güzel geldi.

Bu biraz zevk işi...bende akşam baktığımda ya elbisesinin rengi ne kötü demiştim içimden, modelinide pek beğenmedim..Kavakyellerinde Aslı, Minenin düğününde giydiği elbiseye bayılmıştım, rengi, modeli, zaten çok güzel kız, çok yakışmıştı... zemuszemus

Bu biraz zevk işi...bende akşam baktığımda ya elbisesinin rengi ne kötü demiştim içimden, modelinide pek beğenmedim..Kavakyellerinde Aslı, Minenin düğününde giydiği elbiseye bayılmıştım, rengi, modeli, zaten çok güzel kız, çok yakışmıştı... zemuszemus

evet bende aslının kıyafetini cok bgenmiştim bu biraz fazla sade sanki hiç bir özelliği yok

Eveeet bende çok beğenmiştim onu. Bulursam ekleyeceğim.

Aa ben Çok begendım hatta kına kıyafetı olarak bıle dÜŞÜndÜm onu ya evet gÖgÜs kısmı olmamıŞtı ama yınede Çok gÜzeldı

Kızlar benden nişanda evlilikte geçti ztn ama dediğim gibi bir arkadaşımın nişanına, birde eşimin kuzeninin düğünü var oralara olur mu acaba? Ben renginide modelinide çok beğendim özellikle askıların gelişini. Göğüse biraz pulla bence nişan içinde olabilir gibi geldi bana. Ben sade şeyleri seviyorum ondan herhalde bana çok güzel geldi.

Bence bir başkasının nişanında, düğününde vs giymek için gayet uygun bir elbise. Ben de sadelikten yanayım. Bence rengi de mükemmel...

ben beğendim yeşilliklerin içinde olan bir nişan bence çok canlı bir renk seçmemiş olabilirler o yüzden benim hoşuma gitti

Son düzenleme:
Back
X