• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Melekler Korusundaki İpek'in Nişanlığı Bir Harika!

Gerçekten hoş bir elbise çok abartılı değil ve renk tonu da çok hoş

Beğenenlerin çıkmasına sevindim. Tek ben mi beğendim diyordum. Renginide askıların gelişi modeli herşeyiyle çok hoşuma gitti bnm.

bende cok begendim hatta yakın zamanda evde sözüm olcak böyle bir elbise düsünüyorum
ne cok sade ne cok havalı daha sonrasında da aynı elbiseyi kuzenimin dügünü var ay sonu onda giymeyi düsünüyorum

hiç güzel değil çok sadece hiçç bir özelliği yok.

Sadeliği sevenler için bir alternatif olabilir. Benim eşimde çok beğenmedi ama bende allı güllü şeyleri sevmiyorum napıyım bu hoşuma gitti.

bende cok begendim hatta yakın zamanda evde sözüm olcak böyle bir elbise düsünüyorum
ne cok sade ne cok havalı daha sonrasında da aynı elbiseyi kuzenimin dügünü var ay sonu onda giymeyi düsünüyorum

Canım sözüne kısa giy bence bu kadar uzun olmasın. Nişanında uzun giyersin. Üst kısmı askılar vs. herşey aynı olsun istersen rengiyle oynarsın ama altını bu kadar uzun bırakma derim.:teytey:

elbisenin sadece gögüs kismi hosuma gitmedi belkide kisiden kisiye farkli durur onu bilemiyorum ama yoksa sade cok abartiyi sevmeyenler icin güzel bir elbise.. cicibiciyi sevmeyenler icin güzel.

Kızlar ben bu elbiseye bayıldım bayıldım resmen öldüm bittim. Arkadaşımın Temmuzda nişanı var, eşimin kuzenininde Eylülde düğünü var ikisinden birinde giyerim diye düşündüm nişanlık modeli bakanlara da fikir olması nedeniyle ekliyorum. Bakalım siz beğenicek misiniz? Aynı renk aynı şekilde diktireceğim ben belki iki yerdede aynısını giyerim çünkü bayıldım.opuyorumnanaktan

30105393946429110948.png

06652664109271853295.png

04795034153677845100.png

75858095038578080278.png

55012139847578909959.png

resimler nerdeee :sinifsinif:

Benim de hoşuma gitmişti bu elbise
Hatta evde olabilecek bir söz için güzel olabilir diye düşünmüştüm
Aa süper mükemmel dediğim bir elbise değil, ama dizide İpek'in karakterine çok uygundu

dine karsi dedim bayan facebookda izledim dine karsi hakaret ettikleri bölümü imam nikai ile alakali kiz etrafi yikiyor bu 1 ikincii ninesimidr nedir o bile imam nikhai icin adet gelenk görenek diyor yeterli degilmi heyy imam nikahi gelenkelere adetlere girmis vay bee

dine karsi dedim bayan facebookda izledim dine karsi hakaret ettikleri bölümü imam nikai ile alakali kiz etrafi yikiyor bu 1 ikincii ninesimidr nedir o bile imam nikhai icin adet gelenk görenek diyor yeterli degilmi heyy imam nikahi gelenkelere adetlere girmis vay bee

tamam ben de dine dedim zaten sadece yanlış yazmışım
ama o dine hakaret değildir ki tamam izlerken ben de çok yaddırgamış kızmıştım ama
bence hakaret değildir bu

Back
X